jag är er nya målvakt.

Skoldagen idag kändes totalt meningslös faktiskt. Så den behöver vi inte prata om, den är förbi och glömd. Något som dock inte är glömt, är min briljanta träning, i målet ! Kom till träningen idag och fick veta att det var en "lattjo-träning", filippa frågar om hon ej kan få spela ute, jag nappar direkt och ber om att få stå i målet, det fick jag. Tina tog det andra, tvillingar i trubbel i varsitt mål. Efter två minuter i målet kom några i herrlaget och bombaderade mig så att jag övervägde att fly. Sedan försvann dem, och så stod tjejerna kvar. Kändes lite tryggare, men herre min gud vad hårda skott. Hursom, vi spelade liten rink och efter någon minut får jag värsta slaget på fingret så nu är långfingret helt tjockt, och blått i kanterna. Undra hur det ser ut imorgon?

Och du sandra, jag tänkte på hur du kastar dina utkast. Kan dock glädja dig med att jag ALDRIG kommer kasta så som du. För jag provade två gånger, ena gången kom den rakt ner i marken, och andra gången kastade jag bakåt. Så jag höll mig till att rulla ut bollen, eller kasta kärringkast. Det behärskade jag rätt bra faktiskt . kul katt.

Nu måste jag sova
är trött. skola imorgon.
PUSS

mm

jag såg fram emot helgen som en galning. och då ville jag att måndag-fredag skulle gå fort så att helgen kunde vara här. När jag tog klivet in i helgen, så ville jag i princip att den skulle stanna, men den lyssnade ej. För nu är den förbi och jag har halvt söndagsångest. skola imorgon , kan bli trevligt, kan bli jobbigt.. vem vet...

pest att vi förlorade igår.

GRATTIS SANDRA !!!

När jag vaknade imorse kände jag bara en ilning genom hela kroppen. Nervositet hade kanske många sagt, jag säger bara det är så det skall kännas när det är match. Idag är det verkligen dagen med stort D, på två sätt faktiskt. Dels är det match mot södradal, arenamatch måste tilläggas. Sen är det ju min underbara vän Sandra Heingards födelsedag idag, hon fyller 20 år idag minsann. Grattis säger vi till dig. 

Sen ikväll blir det lagom med fest efter matchen, och sen blir det till Eslöv inatt, hämtad med bil, kanon ! Skulle som sagt varit i malmö på dagen, men hals och näsa ville inte det. Blev lite bättre framåt kvällningen.
Gårdagen var sjukt rolig. Jag, Alfred och Robert var och kollade på Pelikanerna. Förlust, men ack så trevligt. 
Jag och robban stod och sköt lite efter matchen, så kommer Pelikanernas målvakt och lutar sig på målet och säger : Sjukt, jag vågar stå här utan hjälm, men när mina egna skjuter vågar jag inte. Ungefär 10 sekunder senare serverar robert mig en volleypass som jag drar i ribban och upp på målvaktens läpp så den svullnar upp galet fort. Jag sprang iväg och slängde mig på golvet och skrattade galet mycket, skrattade säkert i tio minuter. Det låtar kanske lite kul nu, men det var magiskt kul då. 


 
jag älskar dig.


När mörkret faller på..

Då är det underbart att tända belysningen, kura ihop sig i soffan och dra upp täcket och kolla på någon bra film, eller som jag, i detta fallet kollar på paradise hotel på tv6 play. Det är inte bra att kolla, jag vet, men på något sätt så måste man ändå sitta där och kolla på avsnitt efter avsnitt. Det är kanske som dem säger i reklamen,
du vet att du vill kolla....

nej, nu ska jag diska upp det som blev över efter middagen. En person kan använda mycket porslin

julklappshysterin har nått mig också .

kan man inte få obegränsat med pengar för en dag? Så att man kan köpa julklappar till sina nära och kära?
Tror inte att jag är ensam om att ha panik inför julen. Att köpa klappar som inte kommer att uppskattas


Vitamin defence.

Jag brukar inte bry mig om reklam och sådant där. Känner mig inte speciellt lättlurad eller lättpåverkad av sådant, men just det här har legat i bakhuvudet på mig rätt länge. Så idag när jag gick ner på coop så kände jag bara en tvångstanke av att köpa en sådan flaska och se vad det var för någonting. Så nu tillhör jag alla som provat den.

Vaknade imorse av att alfred ringde och väckte mig från jobb. Skulle egentligen varit i malmö idag, men imorse var det något som sa stopp. Min näsa var svullen, och jag kände mig allmänt sjuk. Vet dock inte vad det är. För det kommer och går. Lite obehaligt. Men om jag har en varm jacka, mössa och vantar så skall jag nog ej bli sjuk.  Nu när jag dessutom druckit en vitamin defence, så kanske, kanske jag kan hålla mig frisk. Vi får väl se.

Har iaf inte tid att bli sjuk. Match imorgon, och det kan nog vara den viktigaste och mest prestigefyllda match jag  varit med om på seniornivå. Jag hoppas på bra resultat och en fantastisk kväll. Kläderna är färdiga, men jag vet ej om jag ska färga mitt hår eller ej. Tror jag vill ha ljusbrunt hår, men det är relativt svårt att fixa hemma.

Nu ska jag laga lite mat tror jag.
känner att det börjar hungra till
i lilla magen. spagetti ? jatack.

Lägg dig ner och sov lillasyster...

Sitter och lyssnar på kent, och det är galet magiskt det också. Har verkligen kommit in i ett musikstim. Och jag tycker verkligen om det. Finns inget bättre just nu, att få koppla av till musik som verkligen faller mig i smaken. Kent & lasse Idag blev det en tur till Eslöv. Från ängelholm - lund, lund- eslöv. Det är ett himla meck, men jag tycker om det. Man blir ju glad när man kommer dit i alla fall. Han letar kvitto och jag har precis duschat. Hann ej det efter träning, hade visserligen varit hemma vid samma tid. Men man vet ju inte när och om tåget är försenat. Och hur mycket det är, det man vet är att det aldrig är i tid. aldrig.

Ser fram emot lördag. Är galet taggad. Hoppas verkligen att vi vinner, vi ska. Vi måste. Hursom så ska jag ha en väldigt trevlig dag. Spela inför lite större publik än vad vi är vana vid. Men det kommer att bli en upplevelse ,absolut. Södradal - fbc snart är det dags att sova.

Är en galet trött person idag. Praktiken är slut och jag tycker både det är skönt, samtidigt som det är tråkigt. Man har kommit in i det så bra nu, men skolan börjar ju på måndag igen. Så man har ju inte så mycket ledigt. Men det är bara att bita ihop. Just nu ser jag fram emot helgen. Kom och ta mig säger jag bara, gör vad du vill. Bara det blir helg nu, en bra sådan tack . Godnatt. puss

nu är det jul här i mitt hus.

Ny dag, nya möjligheter och framförallt, nya måsten. När ska dem ta slut? Det är inte så jag vill ha det under mina dagar. Tänk om man kunde få ta det lugnt 3 månader per år. En betald resa till ett varmt land eller till en snöort för de som önskar det. Själv hade jag velat åka till Karibien i tre månader, med sol, bad och goda drinkar.
Men det är ju önsketänkande som med allt annat. Vi får väl se det så, att jag är magiskt bra på att fantisera .

Igår var det dags för match, i Åkarp . Blev förlust med 8-5 tror jag. Var ingen bra match alls, men det kan man väl inte önska varje gång? Dock är jag mycket besviken på kiosken. Det var inget bra utbud alls, och läktaren. Eller vänta, vilken läktare  ? Fanns det någon? Hittade ni den? Själv fick jag bara en liten bänk som sittplats under två långa timmar. Det var bedrövligt. Hörde att sargvakter, och bättre utrymme är ett krav i div 3 ? kan de va så.

Do they know it's christmas?
Tidernas bästa jullåt. utan tvekan.

Nu ska jag snart åka hem, får väl
städa först antar jag. Sen är det
praktik. Det är härligt. träning ikväll.

du har blivit min drog.

Idag är en sådan dag, som jag inte kan sätta ord på, men allt känns så underbart bra. Det går pirr genom hela min kropp och ett leende på mina läppar är väldigt nära hela tiden, det är underbart och jag älskar lasse. Hans musik sätter fingret på allting som känns avlägset och väldigt svårt att förklara, jag kan icke få nog, wonderful.

Har bara två dagar kvar på praktiken, och hur sjukt känns inte det? Vart har den här månaden tagit vägen? Det känns lite obehagligt måste jag erkänna, känns inte alls okej. För vad har jag gjort under denna tiden? Det är för mig en gåta och jag hittar inte riktigt svar på frågan. Men det är väl bara att acceptera, att man blivit en månad äldre. Vad hemskt det kändes! Såg fram emot min 20 års dag, nu ser jag inte längre fram emot någon ålder...

Nu måste jag prova kläder inför lördag och se vad som kan vara snyggt. Sen ska jag packa och sen blir det match. Alfred "glömde" dock säga att matchen skall spelas i malmö, men det hör väl till vnaligheten, med det stör mig inte, och jag bryr mig inte om det. Innebandy som innebandy, jag älskar det. fantastiska sport, du gör mig hel

tänker på
lasse. får
gåshud och
jag gör inte
något annat
än ler. jag
älskar dig.

Vilken dag är din favoritdag?

Tisdagar har blivit till ny favoridag, efter fredag och lördag förstås. Det kanske beror på ett jag inte måste stressa ihjäl mig som under alla de andra dagarna? Kommer aldrig orka hålla det så under en längre period, en månad har räckt. Och nu har jag som sagt provat på det, så nu är det väl fritt fram och klaga? Det har jag hört att det är!

Träningen igår. Blir bara lättare och lättare att vara ute och springa. Det känns väldigt härligt måste jag säga. Har kanske hänt någonting med målet jag skall nå? Sedan blev det skotträning med herrarna, och jag ska vara glad att man inte går upp som en smurf idag, alldeles blå. Tyckte skotten kom överallt ifrån, sjukt faktiskt. De skjuter hårt, men de kan inte sikta ; ) ! Träningen var skoj, blev en rolig variant av teknikbana sen, jag tycker om. Sen blev det ner till helsingborg med vivs och sen var det bara att ta tåget hem och lägga sig. Uppe med tuppen idag, visst emelie ? Klockan var faktiskt 07.48 när jag gick upp, det är tidigt. Ska snart cykla till norra skåne där jag sedan skall ta mig vidare till praktiken. Skönt med lite härlig sådan idag, är på väldigt bra humör idag så, tackar.

Ikväll ska jag först styrketräna, sen ska jag till Höör och kolla innebandy, sen till Eslöv och ta det lugnt. Jag är på resande fot, men det är helt okej. Får ju se alla sidor av städerna kan man väl säga. Nej, nu har jag bråttom igen.

puss

jag känner mig inte som någon solstråle idag.

Jag hatar att vakna upp till måndagar, det är bland det värsta jag vet. Hur mycket jag än sover eller tar de lugnt dagen innan, så är jag alltid trött. Jag måste verkligen lösa den uppgiften snart, för jag står inte ut med att både ha söndagsångest och dessutom vara tröttare än tröttast varje måndag. Det går inte för sig alltså, jag hatar det.

Hursom. Igår agerade jag lite husmor eller något åt det hållet. Medan Alf och hans vänner hade innebandymöte vek jag tvätt, diskade och städade lägenheten. Det går väldigt fort, och jag tycker faktiskt att det är väldigt roligt. Sedan kollade vi bara på datorn och tv:n. Fanns inte så jättemycket att kolla på, så jag valde att sluta ögonen och somna. Men jag hade någon bredvid mig som inte alls var trött, utan tyckte det var viktigt att prata tills han blev trött. Så det var bara till att ställa upp och svara på hans kluriga och söta frågor innan han tillslut somnade. Då var det dock alldeles för sent för mig att somna, så jag kunde inte. Ögonen brände och jag irritationen hängde över mig. Varför är det så? När man är så trött att ögonen svider? Vad är problemet just för stunden då? svar tack

Nu är det iaf morgon och tåget går 08.12. Lagom med tid kvar. Gick upp klockan 7, nu vet jag att det räcker . Det är inte varje dag man har möjlighet att kolla datorn samtidigt som man äter frukost. Men här, här kan jag det.

Måste packa ihop det sista nu innan jag skall kila. Blir praktik sen hem och byta kläder och sen till träningen och sedan är jag hemma runt midnatt. Jag gillar att åka tåg, speciellt när de är försenade, eller allra helst inställda.

puss.


min dröm är varm och mjuk, du är raka motsatsen.

Ibland när man tittar ut genom fönstret så kan jag få en sådan obehaglig känsla som fyller mig. Jag vet inte om det är själva känslan som skrämmer mig, eller att det känns som om hela världen vänder sig mot mig? Det finns ingen som helst grund för denna känslan att äta upp mig, men ändå är det de enda den gör, äter mig innifrån. Vart vänder man sig då ? Vart tar man vägen? Vad tar man sig till ? Vems axel är ledig ? Det finns inga svar, för jag har nog växt ifrån dem. Kan man göra det ? Växa ifrån någonting sådant, som tar hand om mig i vardagen?
Hursom så känns det som om jag måste hitta grunden, till känslan där bak i huvudet, hjälper du mig inatt ?  

Jag kan inte se skillnad på
sommar och höst, känslorna
är lika iskalla som alltid.
svaren har raderats, du är
du, jag är jag, jag är vi,
men du är ensam. Känns det
hårt? att veta att jag inte
sörjer dig som jag gjorde då?
när du fyllde 17 och jag var
alldeles för gammal, för att
hålla din hand den dagen.
Ibland får man inte nog,
av sådant som förstör en,
man bara ler och tar emot
något som raserar hela världen.
det är väl så vi är gjorda?
rasera varandras världar, är
det de som är kärlek?
på gott och ont antar jag,
jag raserade din på gott,
och du gjorde mig inget annat
än ont. Hur känns det i dig?
står du ut med dig själv,
eller är det du som är förstörd,
som jag var när jag var ung.


jag beklagar detta svammel, det bara dök upp, men det var skönt att skriva. Det känns bara så fruktansvärt rätt.

Andreas Grega - dom hade mycket att säga...

men vad var de dem sa?
han var förband igår, även
det var väldigt bra. tack
andreas, tack för att du
höjde stämningen.

Andreas Grega - dom hade mycket att säga...

men vad var de dem sa?
han var förband igår, även
det var väldigt bra. tack
andreas, tack för att du
höjde stämningen.

Du är svår att leva utan, jag är svår att leva med.

Helgen har redan passerat, var tar dem vägen? Känns ej som om jag hinner med någonting faktiskt. I fredags bowlade jag, alfred och madde. Christian jobbade och stod bakom disken och rättade till maddes resultat efterhand som jag ryckte mer och mer. Alfred kom sist, jag vann, men enligt pappret och christian vann madde , med fusk. Men om man känner att man vill vinna på fusk, så är det helt okej med mig. Viktigaste av allt var ju faktiskt att alfred kom sist. Och det gjorde han verkligen med råge. Han spräckte sina byxor också, det var kul.

Lördagen inleddes med lite sovmorgon. Chillade bara på morgonen när de andra satt i buss från ängelholm till häsleholm. För en gångsskull så var det min tur att få gå upp senare än mina kamrater från ängelholm. Match mot olofström, serieledarna borta. Efter en bedrövlig inledning lyckades vi ändå rätta till siffrorna till 10-6. Så jävla bra var dem faktiskt inte. Men när de tog boll och fart så visst, de var bra, men inte så överlägsna som siffrorna .

Kvällen igår var magisk. Lars winnerbäck i kristianstad. Herre min gud vad jag hade gåshud. Det var så underbart att jag blir helt exalterad när jag försöker återberätta det. Det går inte, det var så bra, så fint, så sant, så ärligt.
jag älskar dig lars. Efter tre låtar började jag fila på mitt kärleksbrev till honom, det säger det mesta tycker jag.

Idag, en helt vanlig söndag. Inomhusfotbollen har äntligen dragit igång i qpoolen. Så där satt jag bänkad imorse 09.15 för att följa snogeröd. Sådär bra, men de gick vidare och jag fick se två röda kort. Inte så vanligt ? Ikväll hoppas jag på god mat och massa mys. För imorgon är det måndag, och jag gillar dem inte. men vad gör man?

När man hör på hans texter, så börjar man fundera på hur männen under det röda håret egentligen mår. Han beskriver sådant djup, sådan sanning, sådan kärlek och sådan hat. Men vad känner jag? är jag lycklig? olycklig? jag kan inte riktigt sätta fingret på hur allting känns. Det är lite skrämmande, lite farligt, men jag antar att jag är lycklig. Men man fick bara en sådan tankeställare när man lyssnade på honom. Stod som förstenad ibland och bara njöt av hans röst. vid ett tillfälle kändes det som om han stirrade rakt in i mina ögon, men det vet jag ju inte.
fick dock en behaglig känsla som rusade genom hela kroppen. det var en fantastisk kväll, tack för presenten.



veckorna bara rusar iväg, och jag har inte riktigt koll på någonting.

Redan fredag, och vad har jag lyckats med denna veckan?
Det har jag faktiskt ingen aning om, mer än väldigt mycket
praktik. Känner att allting går framåt, och jag känner mig
mer säker för var dag som går. antar att det är meningen.
Dock är det bara en vecka kvar av praktiken, och sen blir
det tillbaka till skolan, och där har jag en hel del att göra.
Massa arbeten som skall skrivas, och jag har egentligen ingen
koll på någonting. Böcker hit och böcker dit, och jag vet
inte vad jag ska skriva, när jag ska skriva och hur jag ska
skriva. Allt bara går runt runt i mitt huvud och jag hittar
inte det som behövs för att jag skall bli nöjd med arbetet.

Nu ska jag snart hämta a vid tåg. Sen ska jag äta med honom
för att sedan vinna en bowlingmatch mot honom och syster.
Jag tycker att det är en väldigt bra idé en fredagkväll .

Så nu ska jag städa lite, sen ska jag klä på mig och fixa håret.
Puss

ta hand om dig, för jag klarar inte av det.

Inatt var en sådan natt då jag var nöjd med livet. Jag sov som en stock, jag vaknade utvilad och jag fick sova bredvid a som för en gångs skull inte gnisslade tänder, som inte tog allt täcke, och som inte andades galet högt.
Så imorse när jag vaknade var jag på ett strålande humör. Och det har hållt i sig hela dagen, fram tills 17.20. Då jag fick reda på när jag var nere på stationen att ett tåg trillat över spåret, och att inga tåg kunde komma förbi. Man fick hjälp att ta sig till tyringe, men det tjänade jag ingenting på, eftersom att jag inte kunde komma därifrån.
Så det blev ingen innebandyträning för mig idag, dock blir det styrketräning och fotbollsträning, så att jag ändå rör mig. Jag ser faktiskt fram emot det, tom att styrketräna känns roligt. Och undra vad det beror på ? Lyckorus?

du var min höst,
du blev min vinter,
på våren var du min
och sommaren blev vår.

ibland kan man inte sätta
stopp för sådant som har
haft sin tid. Den kommer
fler gånger, och allting
känns mer än rätt.

ett par ögon, ett skratt
och hela min värld blir
till något den aldrig varit.
ett skratt, en doft och
en magisk tid har gått
och blivit min.

homer ? nej, tacka vet jag andra avenyn.

Förut hade jag två städer jag ofta befann mig i, Hässleholm och Ängelholm. Nu har antalat ökat till tre, eslöv är tillagd på listan och jag är faktiskt väldigt glad att jag befinner mig i den staden vissa dagar i veckan. Där finns någon som ger mig det där lilla extra, och som har det där som gör en lycklig alla dagar i veckan. han är bra.

annars har dagen gått sjukligt fort, igen, den här med. Idag på praktik var det innebandy och cirkustema. Jag håller just nu på med en söt liten scen för alla våra fina djur. Hoppas på lite hjälp så att den kan bli klar snart.

nu ska jag fortsätta att tillaga middag med alf, så att vi kan avnjuta den och sedan köra och lämna en bil. Sött.

Idag är jag en sjukt trött kvinna med träningsvärk !

 Kan tacka emelie för det sistnämda. Hon gav mig nämligen en sjuk övning igår till min mage, och det känns verkligen om om jag kan hälsa hem, och att den tog överallt på min lilla babyhull mage : ) Men det är sött !
Nu siktar jag inte längre på beach 2014, utan har sänkt mitt mål till 2010. Det är rätt stort för mig, tack tack.

Måndagen gick för övrigt över på ett kick. Sjukligt. Gick upp och var vaken, sen blev det helt plötsligt kväll. Tågen krånglade lite igår, så var inte hemma fören elva. Sen blev det dusch och det där, så var i säng vid halv 12. Skönt

idag blir det skånerunt. Ska först till bjärnum, sen k.stad, sen hässleholm, sen eslöv, sen höör. Sjukt galet.
Men det är en trevlig tripp när man får åka bil.

och du moster karin? här får du en puss : )

idag är det söndagsångest på schemat !

om jag säger att jag inte har söndagsångest så ljuger jag, för jag har verkligen det, sjukligt mycket också. Jag vet egentligen inte varför, för måndagar brukar vara roliga och sköna, och veckans alla andra dagar också. Men det är något med söndagar som skrämmer mig ! Måste fördjupa mig i mig själv och komma fram till vad det är.

Gårdagen blev sjuk. Det var inte meningen att det skulle bli så, men herre min gud vad galen den blev. Vi åkte tåg till malmö, åkte stadsbuss ( femman, men jag minns ej vart den gick ) , gick och tog ut pengar, tog bussen tillbaka, åkte tåg hem och sov. Det var sjukt, men jag behöver inte göra det mer tydligt om varför det var sjukt.

Måste in till k.stad antingen imorgon eller på tisdag, hemligheter på gång. Men jag kan säga att jag hatar det ! !

Nu ska jag städa, och sen ska jag sova
som ett litet litet djur. Godnatt som bara den.


nej

Kvällen gryr - jag är yr. Förälskad av maten, spenaten och kärlekskapen. Ingen, galningar inkluderade, förstår och alla strör salt i mina sändigt eskalerande sår.

Om natten jag vilar - ständigt mot drömmarna ilar. Söker vad jag vet ej. Alltid kansken och nej.

alf.

tre poäng inkasserades idag. vinst mot stanstad med 6-4. Blev en onödigt jämn match, borde kanske ha avgjort lite tidigare? hursom så lyckades jag göra 1+1 , tina gjorde också det. Och det roligaste är att jag drömt om att vi gjort detta. Så det kanske är ett tecken? om jag lyckas göra det i framtiden, så kanske det är sanndrömmar? jg .

nu är jag hemma hos alf. Han ska gå och handla mat så att vi ska kunna mysa till tv ikväll. Jag tycker om det. Hoppas på tacos igen, för det var så sjukt gott igår. på tal om igår så var det sjukt trevligt med mina kamrater. Jag tycker om det. Tycker om idol, tycker om tacos och tycker om mina vänner, och jag tycker om fredagar.

Nu ska jag städa lite , för här ser lite stökigt ut. Lite för stökigt för att jag ska tycka att det är lite okej, men ändå.
Puss

jag har en vän, hon heter tina/ tinus, hon e snygg. vill du ha hennes nummer ?

Du är galet söt.

Det är väl en gullig liten text so man blir glad av när man möter den då man startar upp telefonen? dagen idag har faktiskt passerat i ett kick. Kom till praktiken och timmarna bara rann iväg. Det är kusligt ibland hur snabbt tiden kan gå. man hinner inte regagera på att de passerar, utan det bara händer. Tänk om man kunde ha 30 timmar per dygn. Det hade varit perfekt, till en början. Men jag tror ändå i slutändan att de inte räckt ändå, då hade man bara kommit på nya sätt och nya måsten så att tiden inte räckt till, utan man hade bara fortsatt att klaga på tiden.

Snart kommer Sandra och hämtar mig, så skall vi åka till maxi och inhandla kvällens härligheter. idol på schemat och jag hoppas att tove gör bra ifrån sig, för jag har inte tid med att hon ska göra ett dåligt framträdande. Hon är i en klass för sig, och man blir lycklig när man hör henne sjunga- det är precis så som det ska vara tycker jag.

Imorgon blir det upp tidigt för att packa väskan. Det känns bäst att göra det på morgonen, har inte tid att ligga och slappa och sedan stressa. Nej, det blir en bra frukost och sedan lite tid för mig själv så jag kan ladda upp .

ha en trevlig fredag : )

Är det roliga redan slut ? nedå, det har precis börjat.

Slutet på vardagen, början på helgen.
det kommer bli en mycket mysig helg
skulle jag tro. Planerna har förändrats
men det spelar ingen roll, allt känns bra.

Ska på praktik mellan 13-16 idag, skönt
och mycket mysigt att allt känns så bra.
Sen blir det hem, ta det lugnt och bara
gilla läget för att sedan klockan sju åka
till viktoria och tillbringa kvällen där med
henne, sandra och lillekatt madde. tu

Sen imorgon blir det match mot stanstad
och jag är verkligen taggad till tänderna.
Det känns magiskt bra inför denna matchen.

Sen ska jag åka vidare till eslöv där det
blir umgänge och eventuellt lite bowlinglir.
Det är gulligt och jag ska vinna alltihopa.

Nu ska jag först och främst klä på mig
sen blir det stan med mamma och syster.
Tror det vankas mat faktiskt ?

Uppdatering kommer förmodligen. pusss

IKEA, gillar du ?

Ikea kan nog göra vem som helst glad. Det är så jag känner just idag iaf. Vilken underbar affär det är när man hittar sådant som man verkligen letar efter, det känns magiskt ända in i själen. Underbart. Var och besökte de nya IKEA i malmö, det gröna ni vet? Det är numer min nya favoritaffär. Handlade till lägenheten som ej är min, men som jag inreder. Det är ett himla jobb, men det är magiskt kul. Det känns underbart att komma hit..

Hittade även lite julisar. Är nog först året någonsin som jag varit ute i såhär god tid. Det händer aldrig, men någon gång ska väl vara den första? Jag gillar det, då kan man lixom slappna av och bara ta det lugnt i december. ili.

nu ska jag städa vidare och laga soppa som jag skall ta med till praktiken imorgon. Jag gillar, skola och fritids, ili .

stress, känns som julestress

Sjuk hets man lever i.
försenad från jobb, missa
buss till träning, väntar
på att bilen skall komma
hem så att jag kan åka dit.
måndagar är ej min dag,
jag gillar det inte. Men det
är så det får vara. Nu ska
jag göra mig färdig, hoppas
på bil inom de närmsta minuterna.

imorgon blir det eslöv och a.
jag tycker om det.

Kan det vara så att Paul Frank kan vara ens bästa vän?

För i mitt fall är det kanske så. att ha en dagbok där man kan skriva av sig allt det där som man aldrig vågar prata om? Det som känns pinsamt och nästan lite patetiskt, det hamnar hos Paul, för han säger aldrig emot, utan att bara tar emot och låter mig reagera precis på det sättet som känns rätt för just det tillfället, det känns bra !

Gårdagen var härlig. Blev mat, fotboll, bad och lite lite slagsmål. Men det är väl sådant som hör till skulle jag tro? Imorse vaknade jag av att a låg under madrassen, under lakanet och huttrade. Jag frågade honom lite försiktigt vad han sysslade med. Han som ständigt känns yrvaken svarade bara: oj, jag trodde det var täcket ! Då ställer jag en följdfråga ? Känner man inte om man har ett täcke på sig, eller en madrass? Man får väl undersöka det.

Snart blir det fotbollsträning. Det var längesedan men nu börjar det rycka i fötterna, och jag kan inte göra något annat än att le. Säsongen inomhus gör väl sitt? Den är varm, härlig och det är spel på schemat hela tiden. TACK !

Imorgon är det praktik igen, och det känns kanonkul. Det är mycket bättre än att gå i skolan. tack, godnatt.

Det hjälper inte alltid med hundögon....

Fredagen passerade i ett kick. Hämtade upp Tinus vid kvart över fem, skyndade sedan hem för att byta om och fixa det sista innan kvällen på stan skulle ta vid. Eftersom att jag är en lite av en planerare så hade jag tidigare på dagen varit nere på biografen och bokat två biljetter till flickan som lekte med elden. Det kändes väldigt skönt att veta att man verkligen hade två biljetter till föreställningen. Eftersom att vi vid två tidigare tillfällen missat filmen, så kändes det väldigt härligt. Men, klockan blev sex och vi var en aning försenade till biografen, men vi tänkte att det var lugnt. Filmen har som sagt visats ett tag. När vi kom dit och ställde oss i kassan för att hämta ut biljetterna så var vi tydligen några minuter försenade, så hon i kassan hade sålt vidare våra biljetter till de tre personerna som stod framför oss i kön. Så det blev ingen film, den här gången heller. Tredje gången gillt tänkte vi, men det uttrycket har för mig fått en helt ny innebörd. Jag och Tinus har konstaterat att det är icke meningen att vi skall kolla på denna film, utan vi får vänta tills den kommer ut, så att vi kan hyra den för att få ta del av den.

Fast helt lottlösa gick vi inte. Vi valde att gå och kolla på This is it och jag kan inte säga något annat än att filmen var bättre än vad jag trodde att den skulle vara. Helt sjukt vilken människa han var, ödmjuk, fantastisk, ärlig och en underbar artist. Har lyssnat på hans musik hela dagen idag, men det är ju egentligen bara en liten parantes.
Efter bion gick vi ner till CATS och åt en fantastisk trerätters middag bestående av Toast Skagen, fläskfile med bärnesås och pommes, samt mjölkchokladmouse med grädde och lite hallon på. Det var en fantastisk middag.

När vi kom hem la vi oss på soffan o kollade på det sista av idol,innan vi la oss i sängen och somnade som barn.
Vaknade vid nio och gjorde oss klara för avfärd. Hon till ängeholm och jag till Eslöv. Där blev det hembesök hos a för att hjälpa till att städa och flytta lite saker. Blev sedan match, Frosta damer mot Emmaljunga. Ingen rolig match alls, faktiskt riktigt dålig och tråkig. Blev sedan match mellan Frosta och Förslöv. Den var roligare och lite mer innehållsrik. Blev umgänge med Johan och Daniel, som var hemma på besök från Göteborg. Det var trevligt. Fick sedan bekanta mig lite med Simon som även han fanns på plats. Ibland är världen väldigt liten, eller hur?

Idag fick jag en sådan galen känsla. Om en vecka så är de match, FBC - Stanstad, 14.00. Känns som om det var evigheter sedan vi spelade. Och egentligen är det väl så ? För onsdagen då vi mötte Warberg var faktiskt den sista innan uppehållet, och det har vi snart haft i 2 veckor. bara träningar och inga matcher är sådär roligt. Man tränar för att spela match, så det ska förhoppningsvis bli lite roligare denna veckan då man har något att se fram emot. Ser bara vinst framför mig, och jag har fått andra bra bilder i huvudet. Så man hoppas på det bästa  !

Nu ska jag lägga mig på soffan med a och kolla på någon skitfilm som han valt. varför får jag aldrig välja ?

Slutet på veckan sitter aldrig fel.

Det har varit så fruktansvärt dålig uppdatering här den senaste tiden. Men anledningar finns, det lovar jag. Praktiken har börjat och det är helt underbart att få vara ute i det verkliga livet lite, och inte bara sitta inne och läsa sig till hur det skall och bör fungera. För så blir det ju aldrig, det är en ren omöjlighet att ha det så skulle jag vilja säga. Jag jobbar hela dagarna och sen åker jag vidare till ängelholm för att träna innebandy direkt. Och sen hem och sova för att jag är galet trött. Det finns ingen tid över till någonting, så länge det inte heter fredag lördag och söndag. Kanske tisdagen om jag orkar. I tisdags la jag mig på soffan halv åtta och kände mig trött. Det slutade med att ja kvart i åtta la mig i sängen och sov som en stock fram tills klockan ringde. Som på så när några tillfällen då jag vaknade på natten och trodde mitt rum var fyllt med spindlar. Det var ingen kul känsla alls.

Det här har varit en bra vecka. min vän cornelia har varit hemma i sverige. Det har varit två roliga kvällar och nu inser man faktiskt hur mycket man saknar henne. Hon är helt galen, och jag älskar henne. Tack för allt kecke.

NU ska jag göra mig en bra frukost för att sedan städa mitt rum så att tiiinee kan bli nöjd, har inte tid med klagomål från henne under denna fredagen. Det är full rulle på den hela tiden. Först bio, sen blir det cats. Jadå !

Puss

puss ?

praktiken har tagit fart och än så länge är jag helnöjd.
Dock finns det annat jag är missnöjd med. Men det
kanske ändrar sig? vad vet jag. Idag ska jag lägga
mig i badet, sedan i soffan och njuta av irene huss
och de magiska filmerna. Sen är det morgon och då
ska jag vara inne i skolmiljö. Det gillar jag väldigt .

godnatt

Just det. Köpenhamn i helgen var helt underbart.
God mat, fint sällskap och en galen kväll. Det var
fint. Det är sådana helger man vill ha fler av .