håller helg.

sitter och kollar ifatt avsnitten jag missat av bigbrother.
Jag kan inte sluta irritera mig på katarina, helt seriöst.
Vad är det för fel på svenska folket som hållt kvar henne
under sex nomineringar? Stackars människa, stackars människa.

för övrigt är det en lugn dag med noll planer . ska bli skönt. Kan
vara skönt att ta igen sig efter jobbedagen igår, från 7-17. man
blir faktiskt trött, men det är bra och härliga pengar. jag gillar.


solig.

sol i sinne , brun inne, rudolf. Man kan verkligen inte klaga på solen . Det är magiskt skönt och det är knappt att man vill sitta inne, men ibland så måste man . Idag har varit en bra dag. Vaknade kvart över åtta, gick ut med mamma på en promenad och har sedan umgåtts lite med sara. Det var en trevlig träff och vi fick prata om sådant vi inte gjort på länge. man har inte lika många timmar som man önskar, men det har väl ingen annan heller .

idag blir det kvällsmys med Alfred. blir middag och fotboll på tv.


fuck off -

Ett inlägg som känns otroligt onödigt att skriva egentligen, men ibland måste man göra sådant också. Det hade inte behövts om andra idioter i världen skötte sina egna saker än att lägga sig i och göra det mesta för att förstöra andras privatliv. Hela helgen har kantats av människor som verkar ha ett väldigt stort behov av att synas,höras och faktiskt älskas . Sen att man inte bryr sig om att den personen man vill älskas av faktiskt älskar någon annan. Jag får en klump i magen av att tänka på allting, men samtidigt kan inte sluta tänka på det för det känns också fel. Jag talar om människor som inkräktar i andras liv för att man inte får tillräckligt uppmärksamhet av någon annan i världen. Har man varit tillsammans i nästan 2 år och under dessa 2 åren har man vetat om att den ena personen har flickvän, varför i hela friden försöker man då ta sig in i deras liv? Jag förstår inte det nu och förmodligen kommer jag inte att göra det sen heller. Vissa personer är bara dumma i huvudet,är nog dags att inse

Hursom har helgen varit rolig på många andra plan. Har träffat vänner, pojkvän och vänner från förr. Men åter igen så känns den där klumpen rätt stor, vilket gör att betyget dras ner av kvinnliga idioter som inte låter andra kvinnors män vara i fred.

Nu ska jag spela match, Tyringe IF vs Farstorp 14.00 @ tyrs hage


minnen och sådant

Det känns som om jag skrämmer grannanarna med min bleka hud. Men som en vis människa sa ; vill man vara fin får man lida pin. Så det ska jag göra, snart, sen kanske. Har tagit matpaus i mitt solande så får väl gå ut och sola lite till inann jag beger mig till Gulastorp. Ska kramas, äta, bada, kramas, skratta, prata och allt det där.

Dagarna går magiskt fort. Det enda man gör är att jobba och finnas till, träna lite däremellan. Men jag är helnöjd med att få jobba så mycket, det sitter fint i plånboken och i mitt cv. Känns konstigt att man tar examen i januari. Tiden går fort när man har roligt, konstigt att den då kan gå fort när man även har tråkigt, tåls att tänkas på ?

Nej, ska skriva packlista nu. Helgen spenderas i mitt andra hem. jag älskar dig.

Lite bilder nedan kommer enbart för jag känner att mina minnen
ligger väldigt nära till hands en dag som den här.
  när jag var pirat på skattjakten var jag förbannat jävla äcklig : ) men roligt hade vi . SM3B.
Det här saknar jag !


magiskt moment på morgonkvisten.

Nej det var väl att ta i men jag har haft en bra morgon. Har ju varit uppe i drygt 27 minuter enligt datorklockan. Har ätit frukost och nu är jag fast vid bigbrother, jag vill inte vara det men nu är det jag det och kan inte göra något. Men man får ju faktiskt se det på det sättet att man skrattar friskt åt människorna som medverkar, TACK !

Dagens planer är rätt simpla. Eller inte simpla, utan få ! Blir jobb idag mellan 12-17.45, och efter det ska jag minsann hem och städa tror jag. Men nu , nu ska jag klä på mig lite kläder och göra mig klar.

Trevlig dag !


tisdag, känns som måndag.

Julen 2009 blev jag överlycklig för min rosa klocka som jag fick i present av Alfred. Den har fungerat väldigt bra men för en månad sen började den röra sig lite konstigt och oregelbundet så jag begav mig till en affär där man kan byta batteri. Det fungerade utmärkt och klockan har varit underbar fram tills för en vecka sedan då den var helt stendöd. Jag begav mig därför än en gång till affären och fick till svar; det är inte batteriet det är fel på. Det är ur..någoting och det kostar mellan 4-600 kronor. Så istället för att bryta ihop så köpte jag en ny klocka, en turkos en, och det trodde jag aldrig att jag skulle göra. Inte så klar färg, men jag gillar den och så småningom kommer jag att älska den.

Något som också är märkligt är en sak jag fått på kinden, eller snarare i kinden. Igår när jag kliade mig så kände jag en stor bula på kinden. Jag kände på insidan av munnen för att se om den kändes där också och det gjorde den. Så nu går jag runt med en knuta i kinden som är stor och känns konstigt. Hoppas den är ofarlig, får ge den en dag till sen får fabror doktorn kolla på den. För knutor är ingenting jag tycker om . 

    Nu ska jag nog sova lite innan träningen.


stort frågetecken

halleluja vilken klassfest. det var bra drag där ett tag sen gick vissa hit och vissa gick dit. linus är magisk på trummor, jag är stolt! nu ska jag dock gå och lägga mig..men...
'

varför är det så svårt att höra av sig och säga vart man är?