måndag. jag hatar måndagar . men inte idag.

Noll poäng för laget, noll poäng för mig, och delad förstaplats med Maria Andersson från Landskrona. Totalt tvåa i poängligan. Ja det låter väl som en trevlig avslutning på säsongen? Absolut, förutom att IBK Finn tog  poäng från oss. Eller snarare, vi lyckades inte göra mål utan prickade bara ribban och stolpen hela tiden. Det borde vara dubbla mål. Det röstar jag för . Mest irriterad är jag över sekvensen då det bara är att runda kassen och göra köksvägen, nej, då rycker deras back med sig målet så att det helt plöstligt är borta. Och de suveräna domarna såg inte detta, men men. Man kan ju inte få allt här i världen, och absolut inte det lilla, verkligen inte !
Den ena domaren var faktiskt bra, medan den andra levde i sin egen bubbla och inte levde upp till den andras nivå. S Y N D ! Hursom, blev lite svårt att hitta den där sista taggningen inför matchen då vi spelade i ingemannsland. Och Finn som hade allt att vinna, eller ja, en kvalplats i alla fall. Men säsongen som har varit, har varit rolig, tråkig, bra, dålig - en blandad säsong, som det brukar vara. Alla har vi någon topp och dal under säsongen. Men den finaste innebandyinsatsen denna helgen står ändå PIXBO för.Heja Sandra & Sofie . Ni är bäst ! Se nu till att det är ni som spelar i malmö :)

Nu ska jag iväg och jobba, till kvart i sex. Sen ska jag till österås och
prata med coach, och imorgon ska jag träna fotboll. Otroligt länge sedan,
får se om jag ens hittar mina grusskor.

alfred gjorde ett gulligt mål igår, - blev lite stolt och lite kär på samma gång.
På fredag har vi varit ett par i 1.5 år. Var tog den tiden vägen ?


jag kommer inte på någon bra rubrik. vill egentligen säga skål , men match imorgon

Nu är det en sådan jobbig känsla i magen igen, en irriterande, osäker och på tok för vanlig känsla. Ska det vara så? är det fel på mig? hur vet jag om det är rätt / fel? Förmodligen märker jag det i framtiden, heja mig.

Imorgon är det säsongens sista match och jag tänkte sammanfatta den lite kort redan nu. Nytt lag, nya människor, nya förutsättningar och nya målsättningar. Det jag kan konstatera är att serien är mycket mer jämn och bättre än vad den var då vi spelade i Div.2 tidigare. Alla kan slå alla och där har förekommit en hel del konstiga resultat, men det har både varit till fördel och nackdel. Vad sägs som vinst mot serieledarna med 5-2 och sedan förlust med 5-0 mot de som låg sist? Inget bra facit där, men för att se till hela säsongen tycker jag att vi gjort det bra som lag. Så det blir ett år till i RÖKE IBK och då ska vi se till att ta fler poäng, göra fler mål och nå dit vi ville, topp 3. Ska bli intressant att höra tränares och spelares målsättning inför nästa säsong . Jag har min klar, men den håller jag hemlig tills jag fått reda på den "stora målsättningen". Tre poäng kvar att spela om, och dem ska vi ha med oss hem till hässleholm . IBK Finn vs RÖKE IBK 15.00 i Vipenhallen(?)

Idag har jag uträttat massa. vaknade 08.30, blev hämtad 08.40 och blev skjutsad ut till Snogeröds IP tillsammans med Alfred och Daniel. Där har jag målat, städat och burit saker idag. Så idag har jag verkligen inte legat på latsidan, det hade jag tänkt att göra ikväll istället. För..det...har..jag..förtjänat! ( jag gillar den reklamen)

jag kollar på en film, psych. och den är märklig och läskig på samma gång, jag hatar sådana filmer .


tidig fredag.

ny dag, nya möjligheter och nya strävansmål. Det är ju faktiskt fredag. Idag tänkte jag köra ett träningspass i lägenheten i form av dans och styrka. Jag glömde nämligen mina joggingskor i Hässleholm, så får bli någon form av aktivitet inomhus. Men dans är ju någonting som kan vara roligt sålänge jag inte känner mig värdelös.

Annars blir helgen relativt lugn. Har sista matchen på söndag, mot Finn. Sen vankas fotboll igen troligtvis, ska bli roligt. Ska bara komma fram till var denna sport ska utföras. Mycket tankar och funderingar far rundor just nu

Åh. städning står också på schemat såg jag nu när jag tittade mig omkring i lägenheten. Halleluja.

MOT TRÄNINGEN


tid är det enda jag har just nu. men inte till de saker jag vill .

ibland ser man inte mer än två meter framför sig.
allt blir som en dimma som är omöjlig att sig förbi.
jag vill falla i ditt knä, den dagen jag faller .
träden ser lika kala ut nu som då, fast att vintern
släppt sitt grepp om oss och man märker att våren
är på ingång. ett litet glädjerus åker genom kroppen
men ändå är det någonting som inte känns som det ska.
jag vet inte vad, men jag har tid att fundera, ja tid, det har jag

v.10 - jobbig vecka.

Jag som planerade att ta fram mina converse idag, men nej. För imorse var det så kallt att jag trodde jag skulle frysa min tår av mig, så jag nöjde mig med svarta höstskor och en vårjacka. En härlig kombination. Men när jag kom ut från idrottshallen vid 12.00 var det varmt, sådär lagom blåsigt och magiskt mycket sol. Visst ser man blekare ut än någonsin, men det gör inget för just idag trivs jag med vardagen. Den känns ärlig på något sätt.

Jag är sugen på att handla något nytt, kanske en kofta? Men samtidigt vill jag spara mina pengar, men jag vet inte till vad.  Det där begäret slutar nog aldrig förfölja mig. Dumma köpebegär.  Ska ner en sväng på stan och finnas till då jag väntar på att alfred ska komma hem från jobbet. Tisdagsmys .

Längar till fredag för då är alla examinationer över och jag kan njuta av livet igen. Imorgon, rörelsepass, torsdag, skridsko och fredag äventyrsgymnastik och allt detta ska utföras med barn, massa barn om jag ska vara ärlig.

men nu, nu ska jag duscha och klä på mig.
hejdå.


FÖRLUST.

idag hände något som aldrig hänt förrut.
jag fick beröm av domarna att jag spelade
på ett bra och sportsligt sätti närkamperna.
Det har aldrig hänt, varken att jag får beröm
av en domare, eller att det handlat om mitt
närkampsspel. jag skrattade lite åt dem och
frågade vad det var dem egentligen menade.

förlust och jag känner såhär på det:
fnhjdsbgfhdksgnlkgrengvjdfnjks !

blöjbyte .

idag kan jag sätta bock för två saker man bör göra innan man dör. Inte för att jag har någon sådant lista, det var bara att jag fick en sådan där "ledsen och amerikansk känsla" i kroppen när jag utförde dessa dåd. Ni vet när man ser i filmer och hela världens raseras och individena i filmerna skriver en lista på vad som måste göras innan man dör, en sådan lista.

1. borsta hår från golvet på en salong.
2. byta bebisblöjor.

Nummer två bör jag väl prova på innan jag dör? Eller man kan ha sådan "tur" att någon annan gör det åt en? Hursom, så har jag redan lyckats med det och jag är stolt över det. Men det var ingen trevlig upplevelse. Men han är världens vackraste varelse, min River, så han kan bajsa hur mycket han vill, egentligen.

Tittar på melodifestivalen, valet är inte svårt, den här gången heller.
Men vad vet dom som aldrig vågat något nån gång, som gömmer ångest bakom murar och betong.

Men nästa lörda blir det nog svårare, melodifestivalnörden talar, undra vem? återstår att se faktiskt, jag ska nog placera mig i soffan magiskt tidigt bara för att få rätt känsla i kroppen.

imorgon är det match, snälla tå.
håll ihop, håll tätt. hjälp mig .


dagens tankar som bubblar över, lite, mycket men som vanligt.

jag är beredd att ta striden
jag är redo att rida ut stormen
kom som du är, gör som du vill.
det har du alltid gjort, tagit de
kliv som inte passar in. där, här,
då, nu, du har alltid gjort som du
själv vill, det skrämmer mig idag.
hur liten jag blir under dina stora skor.
lätt som en fjäder, tung som bly, olik
känsla idag, jämfört med igår.

Sommar kom och ta mig, gör mig svag.
jag längtar tills jag inte vet om det är natt eller dag.
en cykel en minut bort från stan, kom gör min dag.
berusad av alkohol, berusad av känslan, det har
aldrig spelat något roll, gör mig knäsvag av tiden.
berusad av tiden, låt mig bli mig själv idag, släpp
mig loss från greppet du har om mig då hösten är
här. jag ogillar känslan av att långsamt försvinna
dagar som den här,
nu, igår, idag. imorgon ska bli en bra dag.