med risk för att tappa läsare skall jag nu lägga fram alla kort på bordet - jag orkar inte känna såhär.

dumma, dåliga, fula och mörka tankar tar sig så lätt in i mig. Hösten känns nära och jag kan inte motstå den. Vi kan väl säga såhär att höstens tankar kommer förbannat tidigt iår.

Pratade med en nära vän till mig.
Vi började diskutera mina dikter, tankar och funderingar.
Jag har en plan. Ni får välja om ni vill följa planen eller sluta att vara en del av det. Här kommer det skrivas sådant som förmodligen ingen annan kommer att förstå, men det är något som hjälper mig i vardagen. Det kommer självklart att dyka upp några bra saker också.


tidiga morgnar, sena nätter
jag kan inte rå för det
men paniken bryter sig loss
man kan inte stanna upp,
då hinner den ifatt
jag rusar mot ett ställe
där jag inte känner mig trygg
hur går jag vidare nu?
vem ska rädda mig nu?


Kommer att spendera kvällen med Elli. Bio och mat för att fira hennes födelsedag. Fast först ska jag lägga mig i sängen och bara finnas till. Jag behöver det.

Winnerbäck och båstad

Jag vet inte riktigt hur man ska sammanfatta denna helgen!
Den har varit helt jävla underbar. Underbart väder, bra människor, god dryck, mycket innebandy och härliga fester. Jag är så himla tacksam för att allt blev så jävla bra!

Ännu en gång levererar Caroline Böcker och Tina olofsson med sina sjuka personligheter och partytrick! Jag är nöjd över detta. Var massa mys att få krama om min söta kiseunge Sandra med. Känns konstigt att du bor iväg, men jag är glad för de stunder vi ses då <

Nu är det dags för mig att klä på mig och dra till jobbet. Stänger idag men blir middag och mys med Elli ikväll! .

skäms.

Att man kan bli så rädd för någonting man inte känner till. Det går inte att beskriva. Maktlös och värdelös kan kanske vara två ord som passar in. Men vad vet jag, jag är bara jag och det känns som ingenting just nu.

Kom över en lista på spotify som tar mig tillbaka till gymnasiet och jag vet inte om jag ska skratta av glädje eller gråta av glädje. Fantastiska minnen återkommer och jag känner mig gammal.

Imorgon är det jobb mellan 09.15-15.15 sen beger jag mig till Ängelholm för träning. Sen på torsdag börjar min långhelg.

Torsdag: Winnerbäck i helsingborg
Fredag: BÅSTAD -12
Lördag: BÅSTAD - 12
Söndag: BÅSTAD - 12

Ge mig vinster, ge mig kärlek, ge mig det jag vill ha och behöver.

ibland känns livet lite för bra för att vara sant.

Sommaren är förbi än en gång. Hur fort kan det gå egentligen?
Den har varit klockren på många sätt. Hunnit med massa saker, umgåtts med massa människor och bara fått tid till att vara mig själv.

Nu har jag ett par helger framför mig som faktiskt betyder mycket för mig, redan innan de inträffat.

Helgen kommer att bestå av Råbocka-innebandy, nästa helg av Båstad. Jag är som ett barn på julafton- jag älskar det.

igår när vi tränade kände man verkligen ett lyckorus. Tänk att ha sprungit galet många mil för att få spela innebandy. Nu är det taktikten och tajming som ska sättas. Men det kommer, det kommer!