vem trodde att...

stanley går som en klocka, jag känner mig levande, jag känner mig nöjd med livet för stunden. Fick dessutom en till semestervecka idag vilket bådar gott inför mina planer. Blir göteborg, stockholm, Norge och massa andra dagsutflykter. U N D E R B A R T !

tränade idag och det var riktigt skönt för kropp och huvud. Innebandy. Man blir påmind om att det faktiskt är för klubba och boll man springer backe upp och backe ner i veckorna.
Påtal om klubbor så knäcktes min idag. Inte helt hundra! Aja, får väl byta i det sura äpplet antar jag!

ibland räcker ingenting till

ibland kan man tydligen inte undgå en del saker. Ibland känner man något man inte borde känna och när man borde känna något finns där ingenting alls. Jag hatar att jag inte alltid klickar med mitt hjärta. Huvudet säger en sak, och övriga kroppen en annan. Men det är väl det som kallas problem?

jag vet inte hur man kommer bort från det eller om det över huvudtaget går. Antar att man bara får fortsätta att göra/vara som man är så löser sig väl allting. Jag har kommit en liten bit på vägen i mina mål i livet, så det är väl något att glädja sig åt?

För övrigt lyssnar jag på musik som klassas som hösten 2012. Ni kan ju tänka vad det är för låtar. Det borde kanske vara sommar 2012? Men den känslan infinner sig inte idag, inte i kroppen, inte utanför fönstret. Sommaren känns avlägsen. Jag vet inte om jag känner att den är på ingång eller om den redan gått förbi. Soltimmarna är lätträknade och jag orkar inte bry mig mer. Vi bor i Sverige, vad kan vi begära?

åh vad jag hatar dig

du skakade med din hand, så att allt försvann.
åh vad jag hatar mig, för jag har trott på dig.

söndagmorgon och den spenderas i sängen. Sovmorgon de lux och snart påbörjar jag kommande vecka. Då blir det jobbfest, ullared och mys med världens bästa Tina och Carro.

städning står på schemat. Söndagsnöje? Ska till mamma och pappa också, de passar kidsen då de båda jobbar! Mysigt

only hope

en lördag i lugnets tecken. Behövdes! Elin kom över för lite umgänge, fantastiskt sådant! Skrattade och bara fanns till i varandras närhet. Efter hon åkt blev jag tagen in i något konstigt. Började tänka, fundera och allt sådant som man gör när mörkret faller på och tankarna flyter iväg åt alla möjliga håll och kanter.

Men allt löser väl sig, det gör det alltid.

Midsommarafton

De senaste två åren har jag befunnit mig nere på Österlen. Kanske bra att inte vara där nere. Men är samtidigt tråkigt, jobbigt och galet skönt! Den tiden är förbi och hoppas att den aldrig kommer igen.

Cyklade hem till syster igår där Ola med var. Bjöds på drinkar och härligt sällskap. Hade tävling med Ola hem, jävlar vilken fart vi hade! Kom hem på ett litet kick! Somnade som en sten i sägen.

Snart kommer pappa och ska sätta upp min nya rullgardin. Sen blir det hem till dem för att hjälpa till med saker inför kvällen. Har fortfarande ingen aning om vad jag ska ha på mig! Hatar att det ska regna!


Du är värd att dö för .

Begav oss till pålsjö igår för att köra slut på våra kroppar. Det gjorde vi, backe upp, backe ner, trappa upp, trappa ner.
Men det känns bra efter man klarat av det. Sover som en sten efter varje sådant pass.

Imorse när klockan ringde trodde jag livet Skämtade med mig. " men vadå, jag la mig ju precis". Men men, bara att bita i det sura äpplet.

Ikväll är det fotboll som gäller. Fast först en dag på mitt underbara jobb.


Galen kväll, vi hade sup(i)t som dårar

Det känns som om jag druckit mer än halva Frankrike! Men det var det tamejfan värt! Första inflyttningsfesten av 3 el 4. Var himla skoj om jag får säga det själv ;) men som sagt är det http://trottastistan.com">trottastistan.com idag!

Iväg mot Önnestad för match snart. Kan bli intressant ;) !

Imorse när jag vaknade stod inte saker på sina vanliga platser! Men det var bara att bita i det sura äpplet!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/100777/images/2012/pic_206884432.jpg" class="image">


Gulastorp

Sverigekväll hos Sandra!
Men jag har inga sverigesaker!

Kom hem innan med massvis av kassar. Hittade en avi innanför dörren, cyklade sjukt fort till kvantum!

Möttes av ett gulligt paket!
Tack bästa Tina!


Lekrum

Nu har jag och mamma rensat ut allting så numer är mitt gamla rum ett Lekrum till ungarna :)

Satt där och tittade på kort och fick tag i kortet nedan. Fick en sådan konstig känsla, var som om man tittade på en död människa. Frågade mamma om varför jag såg ut så , och då berättade hon att det var ett kort taget mitt i något där jag var ledsen, men jag visste ej varför. Galet att kunna ta på en känsla som varit bortglömd i flera år. Satt och stirrade hur länge som helst, obehagligt.


Men hittade massa roliga saker också, blandannat "årets tabbe - kräkgunnar på Björket" haha sjukt roligt!


första dagen på sommarlovet.

Så är det alltså, sommarlov för de små liven. Jag däremot fortsätter att jobba som en iller.
Men då känns det extra härligt att gå på semester v. 28.
Har redan bokat upp en hel del vilket känns väldigt, väldigt härligt !

Helgen passerade i ett kick måste jag säga. Hann med massvis med saker.
I mitt sovrum har jag en hissgardin och ibland känns det som en otroligt dålig idé då den inte stänger ute allt ljus, MEN eftersom jag blivit vuxen gör det ingenting, för då vaknar jag tidigare och får ut med av min dag! Det är kanske det som kallas vuxenpoäng?

Ikväll blir det middag på andra sidan gatan hos polisen och militären.
Sen ska vi försöka heja fram Sverige till seger, men det vet man ju inte hur det går.


Lil = lördag i lyan

Snart kommer pappa hit för att sätta upp min spegel, och efter det är lyan nästan helt färdig. Känns kanon!
Jag och pappa beger oss sen mot Ronneby för att titta på fotboll, kvalitetstid i bil och med något vi båda tycker om!

Sen kommer Carro för att bo in sig med mig, Tina din apa- du får ge mig ett datum då du kan ; ) !
Madeleine var här igår, gick igenom bilder från studenten och andra roliga tillfällen- nostalgitripp! Härligt att umgås igen <3


skolavslutning

Då har man genomfört sin första skolavslutning som lärare/fritidspedagog.
Tog över en klass efter lite mindre än halva terminen och nu har de alla blivit som mina små barn. Har tyckt det varit roligt, jobbigt, härligt, spännande och allting flera gånger varje vecka, men i slutändan har det ändå varit fantastiskt roligt! Och idag när de kom så var alla så himla finklädda, man såg hur spända de var för inför sitt första sommarlov.

När vi fikat färdigt fick jag en blomma som framkallade tårar hos mig. inte blomman i sig utan talet och att jag faktiskt fick en blomma. Kortet jag fick är också något jag ALDRIG kommer att slänga. Kommer sakna att vara förskoleklasslärare, men det kommer kanske igen?!

Hursom. Åkte hem, begav mig ner till mamma och pappa, åkte och köpte en dator och dammsugare. Så nu har jag alla ting till lägenheten. Härlig härligt måste jag säga. Har legat på soffan sen hemkomsten och nu inväntar jag Madeleine som kommer snart, eller ja om 30 minuter. Gick på stan innan idag och då kommer det ett studentflak och jag går där och tittar för att se hur glada/lycklig de är. Då får jag istället "du kan dra åt helvete" och två fulla ölburkar kastade på mig, varav den ena träffade mitt ben. Vadfan är det för jävla idioter som håller på sådär? Har man inget vett över huvudtaget? lite högre och den hade tagit i ryggen på mig. Jacobskolan kan inte vara nöjda med sina byggare detta året!! 

Aja, nu ska jag njuta lite till av baywatch innan madde kommer :)   


Sista veckan

Många planer för denna veckan. Är slutspurt i skolan, nationaldag, studenter och allt sådant! Och första arbetsveckan i lägenheten! Kan inte sluta tjata om hur bra jag trivs! Så härligt :)


Lägenheten


Flyttat!

Älskar lägenheten. Känner mig vuxen, känner mig nöjd, jag är upp över öronen förälskad!