lite sådär, mer än vanligt lixom.

Ordet lixom borde förbjudas, och ändå är jag en av de som använder ordet i både tid och otid. Det klingar sådär lite gulligt, men är fruktansvärt irriterande att lyssna på. (att tala emot varandra?)

Gick till gymmet imorse vid 09.00. Fick ont i fötterna av de nya skorna, men har ju inte hunnit vänja mig vid de. Gick hem, tog en fruktansvärt tråkig och oskön dusch! ja, jag hatar att duscha - bada är mycket festligare! Sitter nu och njuter av en viss Harry Potter innan jobbet kallar. 12.45-17.45 - me like, me like!

Jag har en inspirationskälla, det har hon i och för sig alltid varit, men just nu är hon magisk. Är imponerad av en tjej som har hundra miljoner järn i elden, gymmar, pluggar, jobbar, bor ensam och bara röjer järnet. Bästa tjejen <3 T.Olofsson.

så får man ju inte tänka

"ibland vill jag bara släppa taget, sjunka till botten och så finns jag inte mer, men så får man ju inte tänka" - tittar på älska mig. Den berör, den är inte som alla andra men den framkallar något i mig som jag varken kan, vill eller ska försöka förklara.

Helgen var helt magisk, igen!I fredags kom hjärtat och sov hos mig. Beställde mat, leket med bilar och fick somna intill honom. Och vakna av att någon knackar en på axeln och vill ställa en fråga. Bland det mysigaste jag varit med om!. I lördags gjorde vi kaos nu igen. Jag, Tina och Eleonor. Tack, tack för en helt fantastisk helg, igen!

Vaknar tusen gånger under en natt av samma jävla tanke

Har inte varit någon bra natt.
Sovit helt okej men tankarna har ätit upp mig. Sist kvar på jorden typ. Fast att jag vet att det inte är så. Hoppas på en härlig dag idag med bra och roliga händelser på jobbet. Nu får det bli hög musik och städa.

Utkast: Jan. 19, 2013

Känslan som uppstår när världens bästa pappa ringer en timme innan klockan skall göra ljud ifrån sig. Han skulle bara se till så att jag inte försov mig, för jag har ju faktiskt en viktig match att spela idag. <3

Överraskningen igår tog verkligen priset. Vi samlades, körde till Mararkyd och bankade på Annikas dörr. Där öppnar hon i mjuksbyxor och väntar på sin sambo, MEN eftersom jag tycker det är roligt att hitta på hyss var en kväll med oss inplanerat istället. Lagade mat, de andra drack vin och jag agerade chaufför. En hellyckad kväll! Kärlek åt henne, kärlek åt mina andra kollegor.

Idag blir det match sen stannar jag hos v.b.v världens bästa vänner. Blir restaurang och mys sen imorgon är det träning med Tina på gymmet och sen Väla. Sen blir det till att åka hem och förhoppningsvis träffa Eleonor.

Sen vips är det måndag igen. och det är bara drygt 150 dagar till skolan slutar. Håll ut, kämpa, du fixar det här. ( vet inte varför jag skrev så, då jag älskar mitt jobb)

ibland tar allt lite längre tid.

Ibland måste man återhämta sig. Man måste helt enkelt landa, ta tillvara på och acceptera förändringarna som görs. På den senaste tiden har det mest varit förändringar som jag inte alls vill ha, men som jag på något sätt måste hantera och bearbeta.

Jag har inlett det nya året på bästa möjliga sätt tror jag (?!). Raderat stolpskott ur mitt liv, fått in nya personer som förtjänar en plats ( om man får vara egoistisk och säga så ). Jag har rest och jag har ....jag vet inte vad jag har, men allting känns väldigt bra.. faktiskt.