Vilken dryck är livets dryck ?

Idag är det lördag, vilken underbar dag.
Vaknade upp imorse av att a slog mig i huvudet, för att han skulle vända sig. Sen får han panik och säger att klockan är tolv men klockan är bara drygt 9. Sådant kan göra mig irriterad till max, men det hände inte idag. Tack gode gud skulle jag vilja säga. För ett gunnipajutbrott på morgonkvisten är aldrig trevligt, och kommer aldrig bli.

Väntar på att a ska duscha klart så vi kan åka till tåget så vi kan åka ner till Köpenhamn och möta upp hans vän plus flickvän. Ska bli en trevlig helg måste jag säga. Var ett tag sedan jag var ute på äventyr. Och det är ju något a ofta tjatar om. Att vi måste åka ut på äventyr . Så nu får det blir så, äventyr i köpenhamn låter perfekt.

Igår kollade vi på pelicanerna, Knappt bra innebandy. Men det hör väl till antar jag, när man inte tränar så mkt ; )
kom hem, åt mat och somnade som två stockar. helt sjukt, blev knappt en godnatthälsning. Men det är fint de med. Vi har en ständig kamp om vem som skall ha det sköna täcket. Konstigt nog vinner jag alltid, det är bra !

för att du finns.

det är underbart att vakna upp med någon man tycker om.

Igår gick jag upp 04.15 och gjorde mig redo för en dag på Ullared . Där finns verkligen alla sorters människor. Snälla, söta, trevliga, härliga och sen så har vi idioterna. Jag förstår inte hur man kan vara så korkad att man ställer sin kundvagn mitt i korsningarna som finns där. För mig är det helt obegripligt att man bara kan tänka på sig själv så fruktansvärt mycket som vissa människorna gör där. Det är helt galet, men ändå är det dit jag vill åka flera gånger per år för att spendera pengar. Man blir som ett litet barn på julafton, man blir verkligen det. Fast igår var det min mamma som var helt galen. Vi var där drygt 10 minuter efter öppningstid, och hon trodde att alla vagnar var slut, att alla saker var slut och hon såg verkligen knäckt ut. Men tror att hon blev lite annorlunda när hon kom in, eftersom hon och pappa kom ut med två vagnar sen. Det är dock inte som dom som handlade för 27.000 kronor och hade sju kundvagnar med sig ut. Det är sjukt, mycket sjukt. Men den som spar, han har...
Tack mamma, pappa, madde, kicki, tintin, elin och vera för den underbara dagen :)

Sen blev det hets hem och packa inför helgen. Blev en innebandytrunk och en resväska. Det kändes lite sjukt. Så träningen gick sådär, kändes lamt och faktiskt tråkigt. Men det är väl sådana träningar som också finns ? Sen åkte jag ner till eslöv och a. Där gick jag in i en varm lägenhet och somnade nästan direkt. skönt. så nu är jag nästan utvilad inför helgen. Den kommer bli helt galen. Jag skall till köpenhamn och tina skall vara catwoman, perfekt !

hoppas hon skickar bild. Jag måste se om hon blir lika snygg som jag var. I så fall blir det kopps på måndagsträningen så att vi kan skjuta varandra, Livet blir lite roligare så kanske :) puss

fin a

Första tentan i matematik avklarad- check !

Och hur gick det då undrar ni naturligtvis ? inte den blekaste aning svarar jag då. Jag har aldrig känt mig så fullständigt värdelös som idag gällande matematik ( eller jo det har jag, men på gymnasiet ) . Det här är matematik som jag borde klara utmärkt, men nej, jag är osäker likt mig själv en natt när klockan slår 00.00 då jag tror att om jag är vaken kommer spöken och tar mig. / det är faktiskt sant att jag tror det /

Nu får man bara vänta och se om det blir något bra av det, eller jag får göra omtenta. Spänningen är olidlig.
Snart ska jag bege mig till ängelholm för att sedan åka vidare till warberg och spela match, klockan 19.00.
Sen ska jag hem och sen är det morgon och då ska jag åka samma väg igen är det tänkt, halleluja moment.

Sen ska jag till ängelholm och träna, och sen ska jag iväg på utflykt igen. Det finns ju en sådan tävling hos skånetrafiken. Härmed döper jag dig till...tror ni att man kan skicka in förslaget Anna Gunnarsson? Jag menar, jag bor ju nästan på tåget, från k.stad - ängelholm, Det är en bit, så jag tycker egentligen inte att det är mer än rätt.
ska nog fundera ut om jag skall sända in ett bidrag eller jag låter de heta Hans OSTelius i fortsättningen också.

do it, let's do it..

Here we come, here we go. Warberg- FBC 28 oktober 19.00 - Första matchen på ett bra tag,och jag hoppas på bra resultat direkt. Trots att jag vet innerst inne att jag ej kan begära det av mig själv, men mål måste man sätta upp.
Imorgon är det som sagt mattetenta. vad tycker jag om det egentligen? Jag kommer fortfarande ihåg när jag skulle ha min första tenta och Emlan peppade mig på varje träning och skickade sms samma dag som tentan var. Tänk att det gått så lång tid. Men det sitter fortfarande kvar, tack så mycket Emelie : ) det var guld värt.

idag blir det skola. mellan 12.30 och 15.30. Känns inte så jättemotiverande, men det har de väl inte gjort den senaste tiden? Gör ju ingenting, och det vi gör är så fruktansvärt tråkigt att jag nästan skiter i det. Men det kan man ju inte, för då blir det bara skit i slutändan. Så man får bita ihop. Praktik nästa vecka och sen är det nästan inga veckor kvar. Och sen börjar en ny termin och jag har bara två år kvar på utbildningen. Sen efter den, så har jag allt planerat in i minst detalj. Det kommer bli så underbart,och ja vill att de två åren ska passera i ett kick, nu.
Måste städa när jag kommer hem från skolan. Inte okej att det ser ut såhär längre. Det är bomber i hela rummet. Köpenhamn i helgen, det ska bli alldeles underbart.

planering är något jag måste ha för att överleva vardagen.

Godmorgon världen. vilken underbar dag !
Inatt har varit en sådan natt då jag sovit
som en stock , och anledningen är underbar.

hursom så är skolan tråkig och löjlig. Jag
måste studera till tentan, och nästa vecka
går jag ut på praktik. Har en hel del att
göra innan dess har jag kommit fram till.

vfu-mål
planering
skicka mail x 2
skicka hkr.


over and out

Sjönk precis ner med datorn i knäet och är omringad av massa mysigt värmeljus. Man får en sådan galen höstkänsla. Och just ikväll så älskar jag det. Känner mig varm och lycklig,antagligen spelar det en enorm roll idag.

Har varit en vända i ängelholm idag. Laget spelade match, mot göteborg. Tråkigt med förlust, men det blir tre nya på onsdag mot warberg. Klockan sju, en onsdag? Det känns inte riktigt genomtänkt, men det får man ta faktiskt.

för övrigt har det varit en underbar helg med massa innebandy. och det har jag gillat. dock varit ledsen över att inte få spela själv. men imorgon är jag tillbaka. har inte tid att vara sjuk nu längre. Det räcker faktiskt nu !

imorgon har jag en lektion i matte. sen ska jag hem och plugga till tentan som jag har på onsdag. Det ska bli intressant och se om jag kan något om matte eller jag är lika dum i huvudet i det ämnet fortfarande. kul katt.

ögat har börjat bli bättre. men tydligen ser det inte okej ut? inte enligt de som kollat på mig idag iaf. själv tycker jag att det ser bättre ut än någonsin. Kan jag inbilla mig för att jag inte vill inse att jag kanske fortf är lite sjuk ?
återstår att se imorgon efter träningen. Mycket boll och klubba, och känna efter var jag står någonstans .. söt ..

nu väntar jag på a.
han kommer vara
galet trött. tyskland
gör lixom sitt en sön.

veckorna bara rinner iväg.

Löven har verkligen inte samma färg nu, som när jag gick in i huset i måndags. Tänk att hösten kan koppla ett sådant grepp så snabbt. Känns märkligt. Jag har hunnit se en massa filmer denna veckan, och har börjat lära mig kanal fyra och kanel sex's tv.tider. Vet ej om det är bra eller dåligt. Har tom fått lite ont i ryggen, inte bra att ligga så mycket. Men har faktiskt varit ute och promenerat också, skönt med frisk luft. Tack för alla fina & söta sms.

På söndag ska jag kolla på match, mitt lag spelar mot göteborg. och jag får oturligt nog inte vara med. Känns som en vipp på näsan, men känns samtidigt onödigt att eventuellt falla tillbaka och bli sjuk igen. så får bli lite vila till.

a säger att jag fått en slank mage,
vet ej om jag håller med honom ..

mat?

har jag verkligen noppat ögonbrynen så fruktansvärt fel?

Det var min första tanke när jag tog på mig glasögonen i lördags. Men nej, jag hade inte noppat dem fel. Det var bara det ena ögat var så svullet att allt skinn blivit helt tjockt och skjutit upp ögonenbrynet någonstans i mitten av pannan. Det ser fortfarande ut så, men eftersom att ögat inte längre är lika rött, så ser jag inte döende ut längre.

För det är faktiskt så jag känt mig de senaste dagarna/nätterna. Har varit sängliggandes sedan i lördagsmorse. Med feber,halsfluss och ögoninflammation. Vilket har resulterat i att jag varit jävligt still och sovit massvis med timmar. Har ju inte kunnat röra mig utan att det känts som om halsen håller på att brytas, eller att ögat håller på att trilla ut, eller att febern håller på att ta mig till andra sidan. För jag har verkligen känt mig döende, på riktigt.

I tisdagsnatt vaknade jag av att jag verkligen var alldeles blå. Om jag hade haft bättre fokus hade jag tagit en bild och verkligen bevisat på att jag var blå. Jag frös så mycket att jag knappt visste hur jag tog mig till toaletten. Där fick jag lägga mig i badet för att få upp kroppsvärmen. Det är bland det sjukaste jag varit med om, någonsin.

Detta är alltså andra gången på två månader som jag har halsfluss. Och ingen liten sådan heller. Så jag överväger att be om en operation för mina kära mandlar. Alltid högran som är värst.

Men nu mår jag lite bättre. Har tagit en promenad, och kan sitta upp under en relativt lång tid nu utan att känna mig totalt utmattad. Men någon match blir det inte, typiskt. Men får fokusera på att bli frisk nu. FILM ! Puss

röd i ögat?

Dåligt uppdatering, jag vet. Men det har faktiskt sina förklaringar. Har gått mycket i skolan, framförallt länge om dagarna. Så det har bara varit att bege sig hemåt, hämta väskan och åka igen. Så där har inte funnits mycket tid över till datorer och andra ting.

Har dessutom dragit på mig ögoninflammation, antagligen. Eller det var så nissen på vårdcentralen sa. Så jag ska dit klockan tre idag, för att undersöka om jag har inflamation eller vad det är som är fel i mitt öga. Har aldrig varit
så rött tidigare. Så är väldigt svårt att förutse vad det är som är fel. Har dessutom en halsmandel som är betydligt större än vad den ska vara, eller vad den brukar vara. Så jag hoppas att ingenting är dåligt på mig, då blir det irritation kan ja lova.Har inte tid att vara sjuk.Sjuk kan jag vara när jag har tid.När är det fresten som jag har tid?
Nej, nu ska jag skriva färdigt min hembygd och bara ta det lugnt, innan det blir vårdcentralsbesök. Puss

glass - , hade varit gott

Egentligen har jag varit med om en mycket sjuk dag i skolan. Men sen tänker jag efter och försöker komma på vad som var mycket sjukare med den här, än med de andra dagarna? Och jag kan faktiskt inte komma på något, för alla dagar med klassen är just det, sjuka. Vissa är mer sjuka än andra, på ett positivt sätt, vissa är bara sjuka på ett negativt sätt. Men som sagt, man kan ju inte älska alla.

Idag hade vi redovisningar om Jehovas, Buddhismen och den ortodoxa kyrkan. Det var väldigt lärorikt tyckte jag, jag fick till exempel lära mig att det inte alls är en resturang som ligger vi stationen i Bjuv. Det tillhör buddhismen. Det är egentligen rätt sjukt, att jag gått och trott att det varit en resturang varenda gång jag åkt förbi med tåget !

Sen har jag suttit och bara suttit på en lektion, väldigt givande. Fick individuella tips av Christian och Linus. Så nu har jag lite mer kött på benen om man säger så, kan lite mer om det hela, tack pojkar, ni förgyller min dag !  ; )

Hjälpte mamma att möblera om idag, och jag vill så gärna höra hur min pappa reagerar när vi flyttat hans tv.stol. Får kanske be henne att spela in det? Jag hade nog kunnat betala för att se hans min. Men idag har jag annat för mig, något annat som också är väldigt roligt, fint, sött, kärleksfullt underbart. är hos a, och vi ska städa och ha oss. Renovering är roligt, och ibland önskar jag att jag hade någonting att renovera. Men det är ju inget man bara kan göra sådär. utan kräver planering, tid och pengar. Nog mest pengar, och det är ju inget jag har fullt med .

nu ska jag nog sova mig en liten stund. är jobbigt att gå i skolan från 08.30-11.30. Sen är jag dessutom ledig imorgon. Då blir det mys med billa, ska laga en måltid till henne. Och sen ska jag träna. känns som hundra år sedan jag var i ängelholm. ska dessutom få tillbaka mitt kontokort. hur fan kan man glömma det i en automat?

puss

snabb måndag.

Måndagen avklarad och herregud vilken sådan.
Ställde klockan på halv 6, vaknade kvart i tio oc insåg att jag försovit mig med en massa timmar. Kändes inte alls bra. Men kom till Skolan vid halv 12 och var lite nöjd ändå. Hade ju gjort matsäck alldeles ensam, och dessutom var den nyttig, sallad sitter alltid fint har jag kommit fram till. hursom så kom jag till skolan och mötte upp Christian och Simon. Satte oss i restuaringen och skrev ner frågor till eftermiddagens besök hos Jehovas vittne.

Efter maten var det dags för svenska redovisning, gick väl bra och nu har jag/ vi en mindre sak att fokusera på. Dock är jag lite nervös inför VFU, känns som om jag har missat något. Vet dock inte vad det är !

Efter svenskan var det alltså dags för besök hos JV. Det var
väldigt intressant och lärorikt, så nu kan även vi redovisa
imorgon om det behövs, Eller så väntar vi till december.
får se vilket humör vi är på när morgondagen är här.

nu ska jag fortsätta att skriva min sammanfattning, sen får det bli egenträning innan jag ska lägga mig och sova. Fast ska först kolla på halv åtta hos mig. är ett väldigt mysigt program. Jag ska ha det så när jag blir gammal

nu får jag planera och städa lite.
mitt rum ser ut som kaos, nu igen.

snabb måndag.

Måndagen avklarad och herregud vilken sådan.
Ställde klockan på halv 6, vaknade kvart i tio oc insåg att jag försovit mig med en massa timmar. Kändes inte alls bra. Men kom till Skolan vid halv 12 och var lite nöjd ändå. Hade ju gjort matsäck alldeles ensam, och dessutom var den nyttig, sallad sitter alltid fint har jag kommit fram till. hursom så kom jag till skolan och mötte upp Christian och Simon. Satte oss i restuaringen och skrev ner frågor till eftermiddagens besök hos Jehovas vittne.

Efter maten var det dags för svenska redovisning, gick väl bra och nu har jag/ vi en mindre sak att fokusera på. Dock är jag lite nervös inför VFU, känns som om jag har missat något. Vet dock inte vad det är !

Efter svenskan var det alltså dags för besök hos JV. Det var
väldigt intressant och lärorikt, så nu kan även vi redovisa
imorgon om det behövs, Eller så väntar vi till december.
får se vilket humör vi är på när morgondagen är här.

nu ska jag fortsätta att skriva min sammanfattning, sen får det bli egenträning innan jag ska lägga mig och sova. Fast ska först kolla på halv åtta hos mig. är ett väldigt mysigt program. Jag ska ha det så när jag blir gammal

nu får jag planera och städa lite.
mitt rum ser ut som kaos, nu igen.

snabb måndag.

Måndagen avklarad och herregud vilken sådan.
Ställde klockan på halv 6, vaknade kvart i tio oc insåg att jag försovit mig med en massa timmar. Kändes inte alls bra. Men kom till Skolan vid halv 12 och var lite nöjd ändå. Hade ju gjort matsäck alldeles ensam, och dessutom var den nyttig, sallad sitter alltid fint har jag kommit fram till. hursom så kom jag till skolan och mötte upp Christian och Simon. Satte oss i restuaringen och skrev ner frågor till eftermiddagens besök hos Jehovas vittne.

Efter maten var det dags för svenska redovisning, gick väl bra och nu har jag/ vi en mindre sak att fokusera på. Dock är jag lite nervös inför VFU, känns som om jag har missat något. Vet dock inte vad det är !

Efter svenskan var det alltså dags för besök hos JV. Det var
väldigt intressant och lärorikt, så nu kan även vi redovisa
imorgon om det behövs, Eller så väntar vi till december.
får se vilket humör vi är på när morgondagen är här.

nu ska jag fortsätta att skriva min sammanfattning, sen får det bli egenträning innan jag ska lägga mig och sova. Fast ska först kolla på halv åtta hos mig. är ett väldigt mysigt program. Jag ska ha det så när jag blir gammal

nu får jag planera och städa lite.
mitt rum ser ut som kaos, nu igen.

katastrofal söndag.

Nu hade jag verkligen behövt den där boken
som ligger så fint placerad i skåpet där hemma.
Ingen vet, ingen hör och ingen förstår, precis så

gårdagen var trevlig, och jag sov mina 12 timmar
inatt också. Det är helt fantastiskt. Med tanke på
att ännu en vecka är framför mig, en tung sådan.

blir mycket egenträning denna veckan, med tanke
på vad skolan har på schemat. Ska till jehovas
vittne imorgon efter skolan, så hinner icke till
träningen. Men på onsdag är jag back on track .

nu är det mycket som ändras väldigt fortf,
väldigt mycket. Jag vet inte om jag tycker
om det, eller jag avskyr det. Det återstår att se

nu är det mat och mys

tre poäng.

Om det är någon gång jag hatar fotboll. Så är det nu ! Hur fan kan man låta en sådan tomte finnas på plan?
Hur fan kan man låta en sådan tomte döma en sådan här viktig match? Han har väl aldrig varit neutral? Han
gör det igen, han dömer bort två mål, han tar ifrån oss segern ! Eller vänta egentligen, det svenska laget spelade
inte speciellt bra, förutom sista halvan av andra halvlek, tyckte jag av personlig åsikt. Så nu blir det inget VM, vad ska jag nu göra istället? För nu finns det ju helt plötsligt massor med tid över? Sova? äta? träna? ta de lugnt?

Nu raderar vi denna matchen och får helt enkelt fokusera på matchen på onsdag. Vi måste avsluta med flaggan i topp. Då kanske spelare som Zlatan, henke, mellberg, kimpa och svensson kan träda fram och visa vägen? tack !

Ikväll kom jag hem efter matchen, vinst med 9-3 och bara la mig i badet. Ljus och bubbel. Det var avkopplande. Har fått massage från världens bästa moster, och världens bästa roggis. Har ätit god mat och har bra sällskap. <3



 

Man kan inte älska alla.

Nej, det kan man verkligen inte. Det är så sant som det är sagt. Det här konstaterade jag verkligen efter jag sett två avsnitt av Svenska hollywoodfruar. Alltså herre min skapare vilka tre blåsta rötägg. Jag sitter och skäms för deras skull. Eller nej fresten, jag skäms inte riktigt lika mycket över marie. Hon är till viss del inte särskilt smart, men hon är inte heller lika knäpp som Anna Anka. Alltså den bruden, vad har hon innanför pannbenet. Hon anser att där bara finns ett anständigt hotel i hela sverige att bo på. Hon tycker det är äckligt att ha samma pyjamas mer än en natt, hon pratar bara om sina pengar hela tiden , och tycker att man bör skylta med det om man nu har pengar. Sådana människor klarar jag inte av, ännu mindre att man gör en tv-serie om det.

Nu kan jag nästan sätta pengar på att folk tänker efter detta inlägget: varför kollar du på de då? jag har faktiskt inte något bra svar på det. För när folk berättade detta för mig, så tänkte jag att det inte kunde vara riktigt så illa. Men jo, så illa är det faktiskt. Så jag kommer att se ikapp avsnitten på play , och sen kommer jag gå och irritera mig på deras liv. De lever i en bubbla och har ingen aning om hur verkligheten ser ut, ( säger jag som endast är 20 ) . Men det bjuder jag på.

Nu ska jag laga mat och invänta a.
sen ska vi iväg. jag längtar

veckans bästa dag.

Det kan vara så. Att fredagen är den bästa dagen på veckan.
För då har man på något sätt övervunnit veckans alla jobbiga
hinder i skolan och på jobb. Man är laddad inför helgen vilket
innebär ledighet. Ja, fredagen är den bästa dagen på veckan .

Träningen igår gick sjukligt snabbt. Känns som om glädjen är
påväg tillbaka. Fast jag känner också att det är en väldigt lång
bit kvar till det stadiet då jag känner att det är mitt liv. Eller
just den känslan finns ju där, för det enda jag gör, känns det
som är att åka tåg/buss/bil för att träna. Det tar betydligt längre
tid än själva träningen. Och det är något som tar musten ur mig.

Men nu är det helg och jag har tid att vila upp mig, vilket är
väldigt skönt. Har bara trevliga och roliga planer för helgen
så jag är helnöjd. Imorgon ska jag vara latare än latast efter
matchen. Men först ska jag ta ut allt jag har mot KFUM . Det
ska bli tre poäng, det finns lixom inget annat. Ska verkligen
försöka få femman att göra mål på emlans skott ; ) Variant.

Annars har jag bara städat lägenheten och varit världens snällaste.
Ska ner till coop snart och inhandla lite viktiga produkter. bra !

Puss.

ibland svider sanningen..

Du förtjänar att höra den
men du kommer nå botten.
Tydligen är de inget problem
för en sådan som dig .

Aja. har varit ute och gått med
mamma. Pratat om effterlyst
och mat. Det var intressant.

nu ska jag åka till madde. Eller
först ska jag äta pyttipanna.
Det kan vara en favorit.


morgonkaffe är underbart

Igår hade jag nog kunnat döda, helt ärligt. Säger inte att de skulle vara en människa, för de hade jag inte, men hade kunnat något. En gren kanske? bryta stjälken av en blomma? slå på en fluga? något i den stilen av mord.
 Till anledningen då, Vi slutade träna i ängelholm vid halv 9. Sen hade vi möte i ungefär en halvtimme, vilket innebar att jag skulle hinna tåget till helsingborg 21.04. KANON ! För om jag tar det tåget hinner jag med det som går till Hässleholm 21.36 därifrån, så är jag hemma halv 11. Men när jag kommer till stationen i ängelholm är tåget försenat till 21.06, fortfarande lugnt. 21.09, börjar bli lite knivigt men kan gå. När ett tåg är försenat så ska det väl köra direkt och inte vänta in några resenärer? Vi körde från ängelholm 21.13, kan bli jävligt tufft nu ! Vi kör ifatt och jag har 2 minuters marginal att hinna tåget från helsingborg. Nej, då stannar vi på Maria station. I TIO MINUTER ! Så jag fick helt enkelt sitta på knutpunkten och fördriva tiden i en hel timme, så vig kvart i tolv inatt var jag hemma från träningen. Ibland hatar jag att jag reser kollektivt, för det är fan inte ofta man är i tid !

Men jag bestämde mig inatt för att jag förtjänade lite extra timmars sömn. Så det tog jag, och med råge kan jag säga. Härlig känsla att vakna upp mitt på dagen( jag var ironisk för min klocka ringde inte, kan inte med mobilen )

Men nu är jag uppe, och jag dricker mitt kaffe.
Det är verkligen en bra start på dagen. kaffe och
fläderdricka. De gör mig och min mage glad !

ikväll ska jag äntligen åka ...det kommer bli bra.
för jag tycker det är jobbigt att vara borta så länge.
( det skrevs som i en gåta, men det gör ingenting )

fly on the wings of love.-

knappt att jag är trött idag. Det kom som en våg, och jag blev alldeles matt och utslagen. Men nu har jag fått bita i der sura äpplet och ta tag i mitt liv. Kan inte hålla på som jag gjort nu, nej, nu är det slut, över och förbi !

Snart beger jag mig till klippan för att studera. Sen blir det raka vägen till ängelholm och sedan blir det hem igen. Dock sista natten jag behöver sova ensam, och det glädjer mig.

Bör nog påbörja smink och sådant där nu eftersom jag ska åka vid ett. Har redan packat och vill bara komma iväg så att jag kan få komma hem igen.

på fredag ska jag köpa en rosa fluffig dagbok,
det kan bli starten igen ?

Kaffe på eftermiddagen gör sitt !

Förstår inte hur man kan gå från att hata kaffe till att vilja ha det vid flera tillfällen under dagen. Idag kom jag tom på mig själv att överväga att gå in på pressbyrån och köpa kaffe påväg till skolan. För att sedan komma till skolan och blir irriterad för att kaffemaskinen var sönder, och då orkade jag inte gå till ett annat hus med maskin. Så jag gick besviken och irriterad ut från huset, hoppade på bussen till tåget, för att sedan hoppa på bussen och komma hem , och starta kaffebryggaren.Det låter löjligt, men så är fallet nu iaf. Kaffe smakar ljuvligt .
(vilket totalt meningslöst och tråkigt inlägg om kaffe ) Ursäkta mig !

Nu studerar jag som ett litet djur. Linus hackar på mig för att jag gör det, för han vet inte vad det är som ska göras. Men när man kallas för anders så får man faktiskt bita i det sura äpplet och ta tag i det, det har jag lärt mig

nu återgår jag till brolle och problemlösning


tisdag är en vacker dag.

Som bekant har jag förmågan att komma i säng sent, när jag inte har något inplanerat dagen efter. Igår var inget undantag, men som tur var vaknade jag av mig själv, och slapp all hat mot klockan och exemplevis vädret. För idag vaknaed jag utvilad, och inser snabbt att det faktiskt är sol och blå himmel. Det är så hösten skall vara.
Känns som om det blir en bra dag idag.Går bara lite i skolan ju,och sen ska jag verkligen hem och träna. springa?

Sitter och äter en underbar frukost. Bärry och kaffe och lite godmorgon. Där har vi det ultimata för en bra dag.
Eller det kanske inte är det ultimata egentligen, men för mig passa det alldeles utmärkt för att må bra en hel dag.

Ikväll, ikväll, ikväll? Vad händer ikväll? Blir nog städning, för här ser ut som jag vet inte vad alltså. Det är nästan lite pinsamt. Städar hela tiden, men blir stökigt ändå. Hur ska jag göra för att bevara det fint, går de mån tro?

Ska sätta på lite brolle nu, och njuta av dagen.
Puss

En vanlig måndag.

Måndagar kan vara värre än söndagar. För man har ångest för att helgen är förbi, samtidigt som man har ångest för att det är så långt till nästa helg ! Det är inte en okej känsla när man ligger under täcket och bara vill sova.
Hursom så var dagen idag rätt så meningslös om jag ska vara ärlig. Har bara varit massa hets och måsten hela dagen. Har haft matematik och natur i skolan vilket var kul ibland, samtidigt som det kändes som om jag skulle kräka på mina klasskamrater. Inte pga deras sällskap utan för vad lektionerna innehöll- sådant intresserar mig ej!

Stressade hem och slängde mig i bilen och körde till träningen. Där blev det slingan i ett högt tempo och andra styrkeövningar. Känner redan att jag kommer ha träningsvärk. Nu har jag verkligen gått in för det här . har inte tid att vara den där längre, utan ska bli hon andra. Blev sedan lite nyttiga samtal, samt en träning innehållande NHL-spel och lite annat smått och gott. Ser fram emot träningen på onsdag, den känns lite mer.

Annars tycker jag att det har varit en bra dag. Är hemma nu, har kollat lite tv och måste duscha snart. Man får så mycket annat för sig när man vet att man har sovmorgon imorgon. Ska dock upp och ut och gå, ska vinka på filippa hade jag tänkt (internt, och jag tänker inte ens ge mig på att förklara det, det hade förstört det hela) .

Det känns lite läskigt att man är ledig onsdag - måndag. Det är skönt, men läskigt. Har redan bokat upp mig relativt mycket i helgen. Fast på lördag är jag ledig, om jag inte får för mig att gå och lägga mig efter matchen och sova ikapp alla de timmarna man missar mitt i veckan.Tänk att jag planerar på en måndag att sova på lördag!

Nu måste jag packa, och sedan duscha.
Innan jag går och stoppar om mig själv.
Det är tomt, men snart fylls den igen .

Helgen i stora drag, fantastisk.

Åkte till ängelholm i fredags så jag var där vid halv 2. Drog med Tina och hennes mor till Väla där det blev en hel del timmar spenderade, likaså pengar. Men mycket fint fick jag inhandlat, varav en tröja ( favorit ) var sönder. Men det upptäckte jag inte då såklart. Så det blir väl till att sy ihop den eller bara lämna tillbaka och få en ny !
Vi skulle gå på bio, flickan som lekte med elden. Men den gick inte, på en fredag? Det är ju bara idiotiskt ! Hursom så gick vi till tres för att äta god mat, där satt vi ett tag och pratade om allt mellan himmel och jord. Alltid lika trevligt att umgås med tvilling. Vi drog vidare till hallen där H3 mötte frosta. Där drog ängelholm det längsta strået och kunde gå segrande ur med 11-6. Härliga innebandysiffror ! Drog hem, satte på en film. Nej, vänta. Körde först tinas bror och hans vänner till tres, fulla ungdomar ! ; ) Sen blev det film, men kollade inte klart på den för jag somnade som en stock. Sjukt trött, och sjukt skönt att sova i hennes soffa. Den är underbar. tack <3

I lördags blev det match, serieledande IBF Göteborg kom på besök. En rätt kul match att spela, med mycket fart och lite tuffare tag. Blev vinst för oss, 5-2 och det var en väl genomförd match från vår sida. Alldeles kanon med första trepoängaren mot serieledarna. HÄRLIGT ! kul också att det var olika målskyttar. nu gasar vi tjejer.

Åkte med maria till eslöv och blev avsläppt på rätt adress. Åt mat och sedan gick vi på bio. Beck - i stormens öga. Lite seg i början och inte alls det är arbetet som det brukar vara i de andra filmerna. Liten besvikelse, men ändå en bra film. Dock sur på persbrandt att han har skägg, han passar inte i det ! Åldras inte Peter haber? Gick tillbaka till adressen och drack lite vin för att fira segern. Blev sedan utgång på jägres. Rätt kul ställe, men kände ju inte en kotte mer än A och pade. Och massa konstiga typer befann sig där, inte mina typer direkt. men man ska hålla dörrarna öppna för nya erfarenheter. Och det gör jag. Åkte med a's lillebror dit och hem, landade på adressen och somnade gott.

Vaknade idag vid 10 och var sjukt sugen på saft. Men det kändes för långt till kylskåpet just då, så vilade en stund till. Har nu städat hela lägenheten. Eller plockat undan allt, dammsuga får a faktiskt göra själv, det orkar jag ej .

Hoppas på mat snart, för börjar bli väldigt hungrig. Men a ligger bara och sover och sover. Får väl ta tag i mig själv och göra lite mat kanske? Får se vad som finns i kylen, inte så mycket skulle jag tro . aja, mat e gott !

det var helgen i stora drag. Härligt. Dock är jag sjukt irriterad för att jag får skiten för att jag gör som jag gör när det är en annan som orsakat det. OM du aldrig gjort så, hade vi kanske sett annorlunda ut idag.


all heder åt brolle jr.

Brolle Jr. är en fanstastisk artist. Vilket sammanträffande att jag satt bredvid honom på Lindas 30 års fest. Lärde mig mycket nytt och det var härligt. Kan väl inte bli bättre än att ha Peps persson på ena, brolle på andra? Gud vilken fest det var egentligen. Alla var fulla, alla var glada och alla hade förbaskat roligt. Den är oförglömlig.
http://www.youtube.com/watch?v=5UNtDqH-EKA&feature=PlayList&p=34BD6BF8983DA343&index=0&playnext=1

Varför ska jag försvara mig hela tiden? berättar för dig vart jag än går? När jag väl berättar, så blir du irriterad på varför jag berättade det, du vill ju inte höra om mina äventyr? Det känns som om jag vet var jag har dig, samtidigt som jag inte har den blekaste aning. Du är hal som en ål, och jag blir magiskt osäker på dig.Vad hände? - Nu ska jag sluta upp med dig, inte besvara dina frågor och bara låta dig vara där du är idag. en kamrat ?

kom inte så långt med packningen, fastnade för brolle istället. Kan inte sluta lyssna. Det är magiskt.


the end .

Det känns lite lustigt när veckans dagar bara passerar på ett kick. Snart är det Måndag igen, och man ska ta sig igenom en vecka till för att få vara ledig. Visserligen är jag ledig väldigt mycket från skolan, men helgen har ju ändå sin charm. Där känner man att man är ledig när man är ledig, och där finns inga måsten och att göra hela tiden. Det är på helgen man trivs bäst. Eller så ska jag inte säga, jag trivs bäst på helgen.

Igår blev det verkligen till att åka skåne runt för att komma hem. Sådant hör till tror jag. Hade inte bättre för mig här hemma, så jag åkte lite tåg istället (notera att jag försöker få fram att jag var väldigt ironisk ) .- Hur svårt kan det vara för ett tåg att komma fram till station i tid? Det händer inte ofta måste jag säga. De kommer bara i tid när jag inte är i tid, och de är alltid försenade när jag är i tid. Kan det inte finnas ett mellanting mellan tågen och mig? Eller det är alldeles för mycket begärt ? Ska kanske ta och höra om man kan flytta in på tåget, för det känns isf som att jag redan bor där. -Ursäkta damen, vad är din adress? -Pågatåg kristianstad,vagn 3,plats 7.

Nu är det nog dags att packa färdigt, för jag har inte riktigt koll på vad jag måste ha med mig. Tina sa glatt humör och matchkläder. Och det har jag, så det borde väl vara allt ?

Kommer inte att vara hemma i helgen, utan kommer ha tillfällig adress i Ängelholm och ... kan inte gå ut med. Men det kommer bli en bra helg måste jag säga. Det blir det alltid med tina,för hon är en mycket sjuk människa :)

har du en chans när världen ser ut som den gör ?

är du lycklig där du står ?
är det skrivet i stjärnorna
att livet ska arta sig på detta
vis ? isf är jag beredd på att
flyta med, om jag gör det med dig.

Tankarna bara bubblar upp och jag kunde inte bara låta inspirationen försvinna. Kände en lust, en längtan att skriva sådant som jag brukar göra. Skillnaden mellan de gångerna och denna är att jag fullföljde hela vägen. Annars brukar det blir halvskrivet, sen river jag ut pappret och gör det till en boll och sen kastar jag det. Sen hatar jag mig själv en stund för att jag inte kan skriva färdigt något, utan att allt bara blir halvfärdigt och fel. 

Det är på nätterna det känns
Och jag kan inte minnas om du varit här på riktigt
Eller du bara tagit dig in i min dröm .

Det är då jag känner mig otillräcklig och hopplös.
Du är för nära, du är för långt bort, kan du inte stanna inatt?

 Jag behöver lära mig vart vi står nu i höst?
Är vi där vi var förut, eller är du ny och jag gammal
Eller är det tvärtom? ska vi växa in i varandra,
Skapa oss en tillvaro där vi känner oss trygga
Är jag någon för dig?

 Vill du se min hud, vill du känna min kropp
Eller ska vi stå på det avståndet vi är nu?

Behöver du mig som jag behöver dig?
Eller klarar du dig bra inatt?

 Jag efterliknar ett höstlöv när du rör vid mig
Jag faller lika hårt mot marken, och jag kan
Inte ta mig upp, kan du ta min hand?

 Vi kan väl vandra vid havet och ha solen
I ryggen, så slipper du gå nära och värma mig
För jag antar att du vill ha mig på avståndet
Vi pratat om så många gånger för, behörigt kallar du de

 Ska vi gå tills vi inte orkar en meter till, ska vi
Sätta oss ner och bygga ett hus, eller springer
Du före, så jag hamnar långt bakom dig?

 Jag vill ha dig i min ficka, så jag kan ta på dig
När jag känner att saknaden blir för stark .
Det är precis så jag vill ha det, aldrig eller
Snarare alltid, för det är så jag vill ha dig.

 Din jacka flyger i vinden, likt dit hår,
Mitt ligger bara under mössan utan liv.

 Jag kan inte göra någonting åt det, det
Har varit så sedan jag var liten oturligt nog.

 Det börjar bli kväll nu igen, vi som gick
På promenad för en timme sedan. det har
Blivit mörkt nu och det enda som syns till är
Baklyset på bilen som kör ifrån stan.

 Är det här vi ska vara tills vi blir gamla?
Sitta på varsin stol med en gammaldags

Kopp fylld med kallt kaffe
Är det så vi vill forma vårt liv, eller vill du
Fly med mig inatt? du får ta med mig vart du vill
I världen, bara du inte lämnar mig bakom dig.

 Jag ser att du inte vågar, det har du aldrig gjort
Du har alltid varit där tätt intill, intill någon annan,
Och allt jag har kunnat göra är att se på ,
Hur du formar dit liv med din hand i hennes.

 Jag får sluta drömma, får ta tag i verkligheten
Och se hur ensamt allting blir, utan drömmar.

 Tiden passerar, sekunder, minuter som blir till år.
Nu kommer jag inte längre ner, nu har jag fallit i flera
År, och du har fortfarande inte sett mig, trots
Att jag gör mig synlig varje gång vi ses, hur ska jag göra?

 Jag behöver en dos av dig, varje dag, varje år .
Men den verkar ha gått till någon annan ?
Jag vill vara perfekt för dig, inte så farligt fel som jag är nu .  

 Det här behöver ett slut, vill inte vara där jag är nu .
Vill fly med dig inatt, ta mig med, dit du ska .
Spelar ingen roll, det enda jag inte vill vara,
är två steg bakom dig.


you will never leave me ? -a

Halkade in på idols hemsida och lyssnar lite på artisterna. Om du frågar mina kamrater hade nog de flesta sagt att jag är totalt tondöv. Men det är jag faktiskt beredd att hålla med om. Trots att jag står och sjunger ofta, flera gånger om dagen. Allra bäst låter det när man står vid spegeln och sjunger ut allt, det är en befriande känsla !

Lite komiskt att just detta hände i skrivandets stund. Dear mr. president. Då kan man inte göra någonting annat än att sjunga med, skrika ut lite av de känslor som just nu håller på att bubbla över. För det är så det känns. Att jag är fylld med känslor som jag inte kan hantera. Men det är väl så det ska vara när hösten är på ingång. Jag pratar om hösten flera gånger om dagen, jag vet inte varför men just nu känns det bra. Det pendlar som vanligt, upp och ner, som med allting annat. Men det kan jag inte rå för, för precis just nu så älskar jag hösten. För solens strålar letar sig in geom mitt fönster och det är då jag blir lycklig. När man kan känna kylan och solen på samma gång. Det finns någonting där, som gör mig lycklig, det finns där varje dag nu, du vet vad det handlar om .

En svår och jobbig känsla. Den finns också där. Att hela tiden behöva försvara och stå emot allt det som slängs i ansiktet på en var och varannan dag. Jag är trött på det, att hålla tillbaka allt för att visa sig stark. Det hör inte längre hit och jag trodde det var tider för länge sedan. Men folk fortsätter att lägga sig i sådant som de inte har en aning om. Man har för mycket tid över, så därför lägger man ner den på att prata om fel saker bakom ryggen.

Tänk att kunna kärleksförklara något med tillräcklig vackra, ärliga, sanna och tillräckliga ord. För mig känns det svårt, magiskt svårt. För det känns som om orden aldrig räcker till. Spelar ingen roll om det är en kamrat eller någon man har känslor för. För orden känns alltid så ynkliga och små, jag vill kunna greppa de där tunga och fantastiska orden som passar in. Antar att det är något man kanske lär sig? Eller är det bara jag som inte hittat sättet. För mina vänner, de är värda de vackraste, ärligaste orden som finns. De är de som betyder .

Björn Afzelius har nu på senare tid blivit något jag lyssnar på väldigt mycket. Antar att det är a som ligger bakom det också ? Jag kan inte rå för det, men han är fantastisk.  Lars winnerbäcks nya skiva är också helt fantastisk. Vilken tur att jag fick biljetter tills hans konsert i Kristianstad den 21 november då. lyckorus.


jordgubbar och lite vanilj ?

Timmarna går snabbt samtidigt som de går långsamt. Antingen gör jag många saker snabbt, eller så gör jag ingenting alls. Men så brukar det ju vara, så det är ju inget ovanligt egentligen.
Har städat och studerat väldigt flitigt. Sorterat kläder, smink och annat bråte som ligger gömt på rummet. Har skrivit rätt mycket om jehovas vittne också, intressant syn på världen måste jag säga, men inget fel med det.
Har dessutom skrivit ner frågor om vädret,samt sökt svar på dem.Man lär sig en hel del nytt !

Ska skriva ner nu hur helgen kommer se ut och vad jag behöver ha med mig. Risken för att glömma
någonting är rätt stor när det gäller mig. Det vet de som känner mig. Har kommit till en fotbollsmatch med bara en fotbollsskor, har glömt jackan mitt i vintern. Blivit av med ett x antal handdukar. samt åkt ifrån mina utomhusskor. Det är inget ovanligt det heller, men nu när jag blivit vuxen så har faktiskt sådant blivit förändrat.
Fast senaste i måndags glömde jag mina innebandyskor i ängelholm, så carro fick rädda dem, två dagar senare, för inte föräns då kom jag på att jag glömt dem. Saker och ting kanske inte alltid förändras med tiden ? Det har jag ju nu fått två bevis på. Fast det ena beviset är hemligt än så länge, kommer nog fram med tiden tror jag..

När man går och städar med fönstret öppet så får man verkligen ta del av hösten som väldigt snabbt tar ett grepp om oss. Känns som om det var sommar precis, och bara på noll sekunder så är det höst? alla löv skiftar färg, dock inget negativt med färgbyten. Lite variation är bara härligt. Det enda som är dåligt med hösten är att det regnar alldeles för ofta. För jag tycker faktiskt det är mysigt att gå omkring med en stor halsduk, på med höstskorna och jackan och bara strosa rundor. Dock hatar jag det om det regnar, bara onödigt regn känns det som. Kan väl regna på nätterna ? Då berör det inte mig iaf, ( egoistisk? nej ! )

puss

Dagens fundering och sovmorgon, dålig kombination.

Dagens fundering.
Nu när folk blir uppsagda så är många av de runt 50 år. För att kunna börja på ett nytt jobb krävs det ofta en utbildning. Men vad gör man då om man inte har den utbildningen? Det var ingenting som krävdes när man gick i skolan förr. Ska dom personerna bara bli bortglömda och nekade jobb för att man inte har en utbildning som det inte gick att välja för x antal år sedan? Det låter inte logiskt, det låter som...jag finner inte det exakta ordet, så jag använder mig utav ett annat, idioti !

Vaknade alldeles för sent idag för att hinna till skolan, vilket irriterar mig. Hade första lektionen i Geografi, och sen var det kyrkobesök på schemat. Kyrkan har gått och blivit till något hemskt i imna ögon. När läraren sa att vi skulle dit började jag svettas och få panik, jag fick verkligen ångest över att gå in i den. Har ingen aning om vad det har att göra med, hemskt är det bara. Så jag får väl försöka förklara för honom att jag har fobi mot det.

Var och besökte madde igår. Hon såg helt frisk ut, hoppas hon får komma hem på riktigt snart. Du kämpar på som aldrig förr och viljan i dig är fantastisk. Nu får vi hjälpas åt, och komma tillbaka till det vanliga. ily  <3

Ska hitta lite fakta och information om Jehovas vittne idag vilket kan bli intressant. Ska dit på studiebesök snart tillsammans med Christian och Simon. Kan bli lärorikt måste jag säga. Ska intervjua och ha oss, härligt !

Träning ikväll, sista träningen innan matchen på lördag då serieledarna kommer på besök till FBC Arena. 14.00 smäller det och jag har planer på att ta 3 poäng. Det har vi nog alla ! Träningen igår gick rätt bra, fast mina fötter var dåliga. De fick för sig att hamna på den nivån precis innan knaket som man ibland kan känna. men knaket kom aldrig vilket gjorde att det kändes som om jag höll på att bryta fötterna hela tiden. Men det gjorde jag ej,tack

Till frukost idag blev det den obligatoriska kaffen. Det har bara blivit så på senare tid, tack A för du har lärt mig. Har alltid varit något jag sagt innan... " jag ska aldrig dricka kaffe" , men jodå så att. Nu slinker det ner varje dag. Och det smakar ljuvligt till en god macka, tack morgonkaffet för mitt underbara humör. Tack kvällskaffet för mitt underbara kvällshumör.Vet egentligen inte om det beror så mycket på kaffet,kan det inte vara så att ja är lycklig?

Nu ska jag återgå till studierna och bedriva en egen läsecirkel. Sådant är rätt härligt faktiskt. Tenta i matte snart.
Undra hur den kommer gå. Fast jag var rätt grym på det i måndags, får hoppas att det sitter i sig hela vägen ut.

ha en trevlig dag !
Puss