valborg 2010

Denna dag har gått i stillhetens tecken.
Avnjöt ett timmes långt pass på gymmet,
jag städade huset med pappa, jag slängde
kläder från 1900- frös ihjäl . Men det var
i ett lugnt tempo. Jag fick se mitt kusinbarn
som skall få namnet majken.
mycket söt.

Jag tillbringade kvällen hos säret med mat, goda
vänner och roliga spel. Jag och Alexandra skall
kanske söka in till något program där man kan
vinna jättemycket pengar på att vara bäst
på att förklara ord? VI hade vunnit, det tror jag.

nu ska jag bege mig ner i bingen och sova tills
jag vaknar . match imorgon, 15.00 @ österås

glasögondags? alltså solglasögon .

Jag hade nog hoppats på att få använda mina nya solglasögon idag. Men just nu känns det som om det absolut inte blir så. Vaknade av att det åskade imorse, och det är allt annat än okej. Jag hatar åska, nästan mer än vad jag hatar svamp .

Hursom. Mina pengar försvinner från kontot utan att jag egentligen handlar någonting. Så nu måste jag verkligen hålla i dem, eftersom jag inte har någon god lust att vara pank när det är en sisådär 23 dagar tills man får lön. Jag förstår inte.

Idag har jag en del ärende innan kvällen skall avslutas hos sarali. Först blir det bibblanbesök, hemmakvällbesök, städning och så lite gym på schemat. Det kommer nog vara en hel del folk där, men det får man ta. Jag tycker det ska bli skönt i alla fall.

Imorgon är det match och kvällen skall avslutas i Eslöv tillsammans med Alfred, Dennis och Josse. Där blir det grillning och lite sådär vår&sommarmys. Jag tackar inte nej till en grillad köttbit. ge mig lite sol också, och en filt kanske.


. endast punkt .

orklös inför det mesta.
ändå får jag ta tag i mitt
liv och bege mig till gymmet.
orklös inför det mesta.
ändå får jag ta tag i det som
måste göras innan helgen .
orklös inför det mesta

meningslös dag.

Ibland får jag knyta handen och gömma den i fickan, låtsas som om ingenting hänt, och att jag inte hört någonting. Men det börjar bli för många gånger nu. Jag har börjat tröttna på att stå främst och göra det mesta, men alltid framstå som om jag är den som bara flyter med. Jag är trött på att folk ska tänka en sak men säga en annan, för det kan man se i ögonen. De ljuger aldrig, på något sätt är det faktiskt så, ögonen ljuger aldrig.

Skoldagen var totalt meningslös idag, igen. Jag är så sjukligt trött på det. Kan man inte ha en meningsfull skolgång på högskolan? Det ska väl vara roligt att gå dit? Man ska väl känna att man lär sig någonting? För så är inte fallet just nu.

Nu ska jag ner till österås och träna, men det vet man ju aldrig om det går. Foten är död, hela jävla hälsenan. Ge mig en ny. Och fresten, de ringde från sjukhuset. Jag har tydligen fortfarande streptisar i halsen, så i princip smittar jag mig själv.

Imorgon blir det tyskland. Blir hämtad 04.30. Ipod? Jatack. Sömn? ge mig det.

alfredo .



ibland behöver man inte säga så mycket. v

VARNING - KAN TOLKAS SNUSK .

Jag ville ha speltid och det fick jag, som målvakt. Det var inget jag hade förväntat mig, men det var så det blev. Dock bara en halvlek. Släppte in 2 mål. Men, jag trodde det skulle bli fler. Det blev förlust, och vi hade förlorat matchen redan efter 25 minuter i princip, då ÅHUS ledde med 4-0. Resultatet skrevs till 6-0. Bara att ta nya tag, och det lovar jag att jag/vi ska .

Efter matchen kom hjärtat hit. Vi beställde thaimat och låg i soffan och njöt av söndagen. Kollade på Parlamentet och jag skrattade ovanligt mycket åt det programmet. Babben larsson är inte klok . " vad är det för godis som har ett namn som är en kroppsdel" - daimkrysset. Jag skrattade hur länge som helst åt detta skämt, och det gör jag fortfarande när jag tänker.
Tydligen hade jag snarkat mycket inatt så Alfredo var inte alltför pigg när jag körde honom till tåget imorse vid 5 . förlåt.

Begav mig till tyringe idag för att skriva ett arbete. Jag kom dock bara över en slitz och herre min gud vad folk är underliga. Där var en kvinna som skrev att hon var väldigt kraftig, och att hon tände på smala killar. Och att hon slängde sig på dessa och hon brydde sig inte om, om deras stön var av njutning eller om det var av smärta. För hon beskrev sig som en lejonhona, och om man följt med till lejonkulan så var man tvungen att tillfredsställa lejonhonan.

Sedan fanns där en kille som skrev att han gärna ville ha analsex man att han inte visste hur han skulle övertala sin flickvän till att få ett skott i prutten. jag skrattade åt detta så jag grät. Vadå prutten? haha

Förlåt för dessa rader. jag var bara tvungen att dela med mig av vad som stod i slitz.
Martina skrattade lika mycket som jag.

Här har du din gamla sket !

Jag har aldrig hört denna varianten, bara "här har du din gamla hagga". Men man slutar aldrig förvånas över Alles uttryck.

Mötte upp tjejerna i stan vid 5 igår, köpte thaimat och begav oss till Gulastorp. Där rann tiden iväg och vips så var hon halv nio ungefär. Då körde vi mot vankiva där Viki och Johanna hade sin fest. Mycket trevlig sådan och väldigt kul att träffa sådana som man inte gjort på väldigt, väldigt länge. Jag och Lidl åkte hem runt 12 då folket verkligen började bli runda om fötterna. Tack för festen, tack för maten, tack för sällskapet. Det var en lyckad kväll, och nu är jag mer laddad än någonsin inför den 8: e  maj. Ser verkligen fram emot den. Grill, dryck och utgång i helsingborg . kom lördag, kom .

Ska snart börja packa och sätta mig på cykeln. Samling kvart i två? eller var det klockan två? Jag cyklar halv så kommer jag ju nästan i tid, kanske, litegrann, ibland. Åker sedan mot ÅHUS, dock blir det ingen sol utan "bara" match . 3 poäng tack .

Ikväll kommer alfred. 7 månader idag . grattis till oss. Ge mig sommar och sol och glass i mängder och mycket umgänge med folk jag älskar. Ska jag mån tro ta igen det jag missat de senaste åren pga jobb? ja, det ska jag

mysig lördag på schema.

vaknade halv åtta imorse och blev förbannad på solen. Den är underbar på alla sätt och vis, men inte när den letar sig in och hamnar precis i mitt öga så det kändes som om hela ögat skulle trilla av. MEN , man ska inte klaga

Igår gick vi på bio, affe och jag. Såg shutter island. SJUK film. Jag höll för öronen, kikade fram mellan fingrarna, kramade min egen hand, såsom jag kramade alfreds. Jag var rädd, upprymd, glad och irriterad under hela filmens gång. Men den var sjukt bra, jag kan glatt ge en 4/5 för denna filmen. Har du chansen så se den .

Somnade som två babystockar när vi kom hem. och nu har vi precis ätit får räkfrukost. Himmel vad gott det var. Jag ska snart ta mina saker och åka hem för att fixa med presenterna till ikväll. För då är det 40 års fest. Jag skall vara nykter, blev ju uttagen till a.lags matchen imorgon, så det kommer bli en bra kväll ändå ju . måste packa ihop mina saker nu .

ska ta bilder ikväll och lägga ut .
sådant blir man glad av .

håller helg.

Steg upp vid halv 8 och ville faktiskt kasta in handduken då, slå ihjäl min mobil och dra täcket över huvudet. Men jag trotsade allt detta och begav mig iväg för att besöka malmö med min vän maddy. Blev en hel del inhandlat och jag är mer än nöjd. Många saker till ett lågt pris. Nästan inget pris alls om jag skall vara ärlig. Jag älskar sådant.

nu sitter jag i eslöv och ska snart besöka biblioteket. Inte för att jag behöver boken, utan mer vara snäll för att jag reserverat en bok, och de inhandlade en ny åt mig för att den andra försvann. så nu kommer vänligheten .

imorgon är det 40 årsfest. mycket trevligt. blir först lite mat hos sandra och sådär. sedan blir det mot vankiva. blir match på söndag mot åhus. sola? vill så gärna, men det är trots allt inte jag som bestämmer laget, kom igen nu

HALSJÄVEL !

ont i halsen , igen .
tur man ska besöka
farbror doktorn imorgon.
jag är trött på att ha det såhär.
ge mig något som tar bort det tack?
hursom  . godnatt för dagen , jävla dag.

vårbilder.



Desa bilder togs för några dagar sedan då det var varmt, vindstilla och förbannat mycket sol, hej vår och hej sommar

idag känner jag mig som världens mysigaste anna. Avslutade precis ett samtal med alfredo, och ser fram emot fredagens händelser. Dock vet jag inte riktigt vad som händer, men det är alltid trevligt med honom. Bio igen kanske ? vi får se !
Annars har jag väl inga ovanliga händelser planerade denna veckan? Eller lite faktiskt. På onsdag ska jag träffa Caroline. Har inte gjort det sedan dm- finalen. Så nu tyckte både hon och jag att det var dags, bra av oss. Och på torsdag blir det sjukhuset i kristianstad. Skall äntligen få träffa en läkare som kan besluta om mina förbannade mandlar. Hoppas på ett bra besked. Inte för sent och inte för tidigt, helst där i mitten så jag inte missar innebandysäsongen allt för mycket, hoppas.

Nu ska jag kolla vad det går för biosar på fredag. Jag har kommit in i en bio fas, helst med mat inblandat också , mums

pasta och spenat.

Konstaterade inatt vid halv ett ungefär att det skulle bli väldigt ljust i lägenheten när morgonen kom. Jag la tanken åt sidan och hoppades på det bästa, men mycket riktigt så blev det förbannat ljust i lägenheten redan vid halv 10. Jag svor en liten ramsa och gick sedan och hämtade min bok. Sandor slash ida. Den är nästan som filmen, men ändå skiljer den sig lite lätt.

Stack hem från eslöv vid 11.12 tåget, begav mig till gymmet. Sprang av mig helgen och tränade mina muskler. Nu sitter jag här och bara njuter av dagen. Ska snart lägga mig i soffan igen för att läsa boken, måste bli klar i tid minsann. Ikväll blir det fotbollsträning. Den är så pass tidig att jag hinner kolla på halv åtta hos mig. Det känns lite konstigt . jag är inte van vid det


mihi .

Ännu en helg har försvunnit men vilken helg det varit. Jag har tagit det galet lugnt. Som sagt, i fredags var det begravning, därefter fanns jag bara till, i alla fall till kvart i fem. Därefter var det match, jag gillar. I lördags spelade jag också match. 1-1 mot osby. Och vi gjorde mål med 5 sekunder kvar. Det kändes otroligt skönt. Efter detta mötte jag upp tina. Det blev grillad mat och herregud vad grillat är gott. Visst smakar det bäst på sommaren, men gud vad det är underbart. Efter maten begav vi oss till kulturhuset och tittade på En galen natt. En galen natt var det verkligen. Jag och tinuz var de enda som skrattade på bion, men det hör väl till ? Efter det la vi oss i soffan och bara tag det lugnt innan vi insåg att vi började bli lite trötta vid halv 1 snåret. godnatt på den .

Vaknade imorse. begav mig till t4 och fotograferades för den nya klubben. Kändes konstigt, men ändå härligt. Åkte sedan med tåget till eslöv och hem till en tröttis. åkte till snogeröd, städade efter deras lagfest och sedan hem igen. Åkte till höör och kollade på fotboll. vinst 7-4? eller någonting. Nu är vi hemma, har fotograferat hans lägenhet för den skall säljas. Någon som vill ha den? 250.000: - ! mihi . köp köp köp hans lägenhet nu tack .

ikväll blir det mys på hög nivå eftersom det ej funnits något sådant i veckan.att bara finnas till, det älskar jag.

påtal om något helt annat. Eddie Gustavssons ben? fy fan vilken tackling, och han får bara en varning? helt sick
Benet helt av och ja, det syntes galet mycket. Smärta? det kan man lugnt säga.

små snabba pussar,
det gör en glad .

Glad eller ledsen?

Idag är jag nog ett mellanbarn. Vaknade glad, men den känslan byttes snabbt bort mot en känsla som kändes jobbig. När jag ett litet tag senae kom på att jag kände mig rätt glad. Detta har skiftat denna morgon, och jag hoppas att det var sista gången. För idag tänker jag inte vara ledsen, det hade inte mormor velat så nu ska jag ta tag i mitt liv och vara happy.

Beger mig snart mot Österås och matchsamling. Blir mot Osby idag och jag sitter på avbytarbänken. Seriepremiär för mig i a-laget denna säsong. Känns bra, känns dåligt, känns okej, känns som vanligt. Eftersom jag hade premiär igår så . Förlust och det suger rumpa. 2-1 i röven och vi spelade faktiskt bra. Kändes bra, dock aldrig kul med en förlust en fin vårkväll .

Ikväll kommer Tinuz och vi ska titta på En galen natt på bio. Hoppas att den är bra. jag måste ha en bra film idag
nu ska jag inom maxi och handla upp alla mina pengar.

Begravning.

Mest tom, men ändå fylld. Fylld av saknad, tom på ord.
Så kan man sammanfatta känslan jag har i min kropp,
den enda, gnagade känslan. Den finns där, men lite
halvsvår att ta på. Den ringlar sig, och jag vet inte vad
Det var fint, det var jobbigt, det kändes bra, jag ville
gråta. Jag tror inte man lär sig hantera en begravning
Någonsin, aldrig, ingen, alla, jag tror inte man gör det


Nu ska jag spela match , och jag ska göra det för mormor
och jag ska göra det för morfar. nu ser vi till att vinna.

en padda på tv

Idag har arbetsdagen gått väldigt bra. Det var soligt väder och alla var på bra humör. Jag gillar det, jättemycket.
Jag har fått färg i huvudet, hoppas det lägger sig till något snyggt. Det vankas sommar, jag blir alldeles vild .

annars har jag bara besökt bibblan, hämtat min bok och tagit det lugnt i soffan. Nu sitter jag och väntar på att alfred ska komma hem. Fast. först ska jag städa så man kan gå upp imorgon och känna sig nöjd med sig själv .

skola imorgon och jag tycker det känns meningslöst. Lär jag mig någonting där? Jag vet faktiskt inte , ärligt

jag kollar på wildkids.
där kom en padda .

träning? nej

Hade tänkt att träna med syster idag, men så blev det inte. Därför får jag ta mig i kragen och gå ut och gå en sväng, har gymmat rätt friskt på senare tid. Så kan vara skönt med en promenad. Blir gymmet imorgon igen, efter skolan, och sedan fotbollsträning efter det. Sedan håller jag helg från bifferiet och ägnar hela min helg åt att spela fotboll, i princip.

Ska jobba idag också, mellan 13-16.30. Helt lagom tid tycker jag. Sedan beger jag mig ner till Eslöv och alfredo. Ska hämta en bok och skriva en uppgift om den också. Jag har kommit in i ett sådant stim nu igen, att jag vill.

lite bäbiskräk har väl ingen dött av.

Kom hem från träningen, glad som en lärka. Plockade upp plutten från mormors kräk och tänkte rapa honom efter hans vällingmåltid. Det tog inte mer än två sekunder så spydde han ner mig totalt. Det rann på min tröja, ner på shortsen och det blev förbannat varmt om foten. Så ja, hela min högersida var full med kräk. om jag är bitter? inte det minsta .

Skolan idag var förbannat tråkig. vad gör jag där egentligen ? Nuförtiden lär jag mig ingenting, och det är fan inte mitt fel.
Träningen gick bra, jag har fortfarande ont i mina fötter. Men det är väl något man får leva med? det har jag hört.

Om jag är bitter?

söndag.

Nog ont i mina fötter. Kan man inte bara få vara skadefri? Skadefri och skadefri, det är en långtidsskada som man kan leva med, och spela med, men det gör så förbannat in i helvetes jävla ont. Jag hatar det, jag hatar skorna, jag hatar fötterna.
Lite aggresiv nu, men det skiter jag i. För det känns bättre i själen när jag får hata mina fötter lite såhär ikväll . MEN , så kommer också skuldkänslorna ifatt, som säger: Anna, tänk på dem som inte kan spela fotboll pga att de inte har några ben.
Men just nu, har jag svårt för det för jag har så ont i mina fötter, höger, vänster, höger igen. det bara pendlar !

Annars har helgen varit lugn och fin. Lagade middag igår, och jag tyckte det var mumsigt gott. Helnöjd med det. Somnade som en stock men vaknade vid 2 av att pappa väckte mig och sa att det var telefon. Under samtalet kände jag mig fram och insåg att det inte alls var min telefon utan min mammas, och jag uppfattade inte riktigt vem i helvete det var jag pratade med. Men sen hörde jag dialekten, och så hörde jag innebandysnacket, och då slog det mig. Det var ett härligt samtal, synd bara att det kom klockan 2 på natten, när jag sov som det barn jag är. Men, det bjuder jag på. jag har ett upp
; )

Nu ska jag lägga mig i soffan och njuta vidare av denna söndagen. Fotografen på tv, och jag kommer somna på soffan. Imorgon blir det gym klockan 9 och sedan blir det jobb klockan 1 . Det är bekvämt med sådan arbetstid, faktiskt.

lördag .

jag vill ha sommarlov, jag förtjänar ett sommarlov, se till att ge mig det nu !
Ikväll ska jag tillaga fläskfile med pommes hade jag tänkt. Bra fotboll på tv !
Imorgon ska jag nöta bänk efter ännu en veckas sjukdom, orkar inte sjukom.
Men nu ska jag njuta av ännu en premiär, HIF- BW90 . Pappa har helt rätt när
han säger: Så sjukt skönt med massa premiärer denna helgen . oooooja.

Hey soul sister.

Cyklade som en galning ner till stan. Inte för att jag var sen, utan mer testa min kondition. Och om jag är fruktansvärt dåligt tränad, eller jag bara är lite halvdåligt tränad. Resultatet blev att jag var inte alls trött faktiskt, så har kanske ej tappat? Det återstår att se, får vänta till måndag. Förhoppningsvis bara till söndag, hoppas på lite spel i b- laget, eller u-laget?

Jag träffaed Johanna nere på stan. Begav oss till Grafitti och där satt vi tills de stängde. Pratade om allt mellan himmel och jord, och hon var mycket intresserad av mitt förslag . Så nu ska jag bara kolla upp lite mer, och sedan händer det allt . Var en mycket trevlig dag, och jag hoppas att det inte dröjer så långt igen. Som vanligt är det upp till mig och ingen annan. 

Nu ska jag duscha , sedan blir det iväg till Österås och premiär för FC HESSLEHOLM . Hoppas på start med 3 poäng. 

Hur vet man att våren och sommaren är påväg? Jo, för musiken känns varmare och låter mer ljuvligt än på vinter  

matchdags, och här sitter jag

Helg, helg, helg hela veckan kan man väl egentligen säga? Jag tog mitt överraskningskit och begav mig hem till Alfred. Städade hela hans lägenhet och bara satt där så gulligt och väntade tills han kom hem. Visserligen hade jag sagt att jag var hos honom, men tror ändå att han blev lite glad över att se mig? Eftersom dagen innan var lite si sådär . dock glömt nu
Vi lagade världens godaste kycklingwok med äggnudlar. Han besitter faktiskt kökskunskaper, jag är förvånad ! Sedan blev det filmen "supersugen". Det är verkligen en mycket sjuk film som man skrattar hur mycket som helst åt, den har de lyckats med. Dock kan inte människorna i filmen känna sig speciellt lyckade, då de faktiskt är förbannat misslyckade ibland .

Sedan somnade jag som en stock vid typ 11 och vaknade vid kvart över fem när han begav sig till jobbet. Sedan somnade jag igen och sov vidare tills det blev någon form av lägenhetsbråk i lägenheten ovanför. Skrik,skratt,musik,skrik. Jag vet inte

Nu ska jag läsa lite litteratur och låta duktig för att sedan bege mig till stan och träffa min vän Johanna. Ska blir trevligt. Sedan är det seriepremiär, och jag är utanför plan. UTANFÖR! det är fan inte rättvist. Så jävla utanför, jävla skitplan .

delmoment 4, check.

Nog skönt att ha avslutat ännu ett delmoment i skolan. Hurra för mig, och alla mina andra klasskamrater. Känslan då gubben längst fram säger ; alla är godkända, det är en fantastisk känsla och jag blir helt vild och galen och varm och kärleksfull .

hursom. Dagen gick väldigt bra. Jag kunde det jag skulle kunna, och jag var rätt hyffsad på att kunna koppla det jag sa till lite litteratur, som tycks var det viktigaste som finns? Har jag rätt eller har jag fel? Men nu är det över, och jag är fri, igen.
I alla fall till tisdag och det känns helt galet bra. Nu har jag tid över till att hitta böcker till nästa moment. Tänk att jag bara har ett kvar, sedan en rapport som jag skall skriva tillsammans med en kompis. Sen har jag gjort termin nummer 4, vilket betyder att jag endast har 1.5 kvar, vilket är 3 terminer, vilket betyder att jag har gjort mer än hälften. SNART KLAR !

Nu ska jag sova. godnatt

läsk + fundering .

Jag fick precis en ångesliknande känsla i min kropp. Jag kände hur det byggdes upp någonstans långt in, och sedan bubblade den bara upp och blommade ut på något sätt. Dock var det ingen panikångestkänsla som gjorde sig tydlig, nejdå, det var bara suget efter ett glas iskall coca cola light som kände att det ville ta sig ner i min mage genom min torra och svidande hals. Jag övervägde att inte gå och hämta det, men jag kunde inte motstå frestelsen. Det räckte att jag tänkte på hur gott det verkligen smakar. Det var nästan så att jag , så att jag, jag kan inte beskriva det. Det ska dock tilläggas nu att jag har ett glas här, rakt framför mig och herre min gud vad det smakar gott. Detta måste vara livets dryck ?


Så för att kunna fortsätta skriva på detta inlägg så var jag tvungen att spring och hämta detta glas, denna underbara dryck , denna glädjens dryck . nu kan min kväll vara räddad. Eller? Det fattas kanske något annat hos mig? En hel del om jag ska vara ärlig. Den där känsla som handlar om trygghet, den känslan om att veta vad jag ska göra med mitt liv, var jag kommer vara om 3 år. Innan kändes det väldigt långt bort, nu, nu känns det som imorgon. 1.5 år kvar i skolan, var ska jag bo ? var ska jag jobba? Vem är jag då ? Ibland är det skönt att vara ovetande, men inte nu, absolut inte nu. Spåkvinna, var befinner du dig?


kom och ta mig solen.

min mandel är lika stor som en stor nöt. Kunde inte riktigt komma på namnet på en sådan, men stor är den, som en nöt .
Min natt var god och fin. Sov som en stock natten igenom. Tills klockan ringde vid 05.43 för då var det dags att ta lite medicin. Mamma är väldigt noga med att det inte får gå alldeles för många timmar mellan dessa, så jag valde att ställa klockan så jag kunde göra henne lite stolt på morgonkvisten då jag faktiskt hade tagit min tablett. Sjukt, ja jag vet .

Det värmer på min rygg då jag sitter och skriver färdigt min uppgift som ska vara inne på fredag. Dels är det solen som lyser på min rygg, sen är det svett för att jag är så förbannat ovan vid att sitta upp under några längre perioder. Så helt ärligt känns det som jag precis genomfört ett träningspass. Kanske är det för jag är otränad ? eller varför är det så tro ?

Annars mår jag relativt bra. Sa det till mamma i morse, att jag inte har mått såhär bra vid en halsfluss tidigare. Men tydligen finns det olika varaianter på den helvetessjukdomen. Jag brukar alltid ha monsterhög feber och vara totalt utmattad. Men det var jag bara i måndags, nu känner jag mig frisk , förutom att det känns som om min hals ska gå i tusen bitar var gång jag försöker svälja. Det brukar resultera i att jag måste spotta titt som tätt. ( var ej oroliga, jag gör det inte på golvet )

Ikväll är det en viktig match. Go united go . Jag vill inte veta av ett nederlag till. det räcker väl med att jag är sjuk. go, go

jag skulle tillbringat min lördag med tinuz vaginuz, men jag vill inte riskera att smitta sönder henne ! Hur vill du göra baby ?
( kul att man kan ställa en fråga till henne, eftersom jag vet att du hon läser. Inte så ansträngande faktiskt ) 

Nu ska jag sätta mig i solen och studera lite, med ett täcke omkring mig och bara finnas till . färg tack  

Halsfluss.

Den har gått och blivit till min bästa vän, halsflussen. Aldrig har något varit så nära, hela tiden, var jag än går. Så finns den där. Det svider, kliar, bränns och är allmänt irriterande. Varför ska jag ha det hela tiden? Precis när jag kommit igång med träning från föregående halsfluss, så får jag det igen och jag missar seriepremiär. Jag blir sjukt irriterad.

Jag hade världens planer för veckan, men nu har allt gått i kras och jag kan inte göra något annat än att acceptera det. Och det är det värsta, att man är totalt jävla hjälpslös och kan bara ligga och hoppas att läkningen av halsen går vägen .
 
jag kom på mig själv av att hålla mina händer knäppta.
jag låtsades att ena handen var din och att den var
placerad i min, för att det är så det ska vara. Jag hoppas,
jag vill och jag tror att det kommer vara så, på riktigt.
detta är på riktigt.
a v a

lördag.

Hemkommen från malmö nu. Mycket mysig dag tycker. Spenderade inte speciellt mycket pengar, bara 250 : - . Blev ett mintgrönt linne / klänning, partypannband, smink, spray och armband. Mycket nöjd måste jag säga. 

Ska påbörja sminkningen snart, ska prova lite smått och gott. ska nämligen åka om 45 minuter. lite smått panik.
Så ha en trevlig lördag . Innehåller den mys eller litta fest ? det spelar nog ingen större roll, det är ju lördag.

godmorgon sverige .

Ehum , hur har då natten varit? Den har varit perfekt, somnade som en stock, sov som en stock och vaknade som en yrvaken sådan. Vaknade relativt tidigt pågrund av denna sköna sömn, vilket brukar vara ett vanligt resultat.
Kollade på hur man blir av med en kille på tio dagar. Den filmen är bra och han är magisk snygg. Jag försökte inbilla mig själv att han inte är det, men nu när jag sett honom under en hel film, så är han faktiskt perfekt .

Jag ska snart dra på mig joggingstället och ta mig en liten promenad. Gå 15 minuter på ena hållet, för att sedan vända och gå tillbaka. Det får bli så här i denna staden eftersom jag inte riktigt känner till den. Jag ser ingen skog? Påtal om att inte se någonting, så var det länge sedan jag lekte : jag ser något rött? . Den leken är en klass för sig och kan få vilken bussresa som helst att gå fortare än kvickt. Vart man än ska och hur långt det än är

Annars längtar jag till malmö, tycker klockan kan bli slagen så jag kan få åka dit nu nu nu . För det är fint väder.

mjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaau !

Sitter bredvid världens finaste och skiftar mellan så ska det låta och talang. Jobbigt att de går samtidigt, men varför skulle de inte göra det ? Annars vore väl det underligt? Hursom, de är mina favoritprogram just idag .

Imorgon blir det malmö med alfred, johan och Pernille . Danskvänner på besök . På kvällen blir det senare middag och lite party tillsammans med familjen palm . Påskdans? Det ser ut så . jag ser fram emot lördagen.

Annars har jag bara städat ikväll, varit nöjd med livet och tagit tillvara på solen som tittat fram . Hoppas på den imorgon också. För sol sol sol kan man inte få för mycket av, jag älskar sol sol sol , ge mig lite bad också tack .

nu ska jag fortsätta att kolla på talang och njuta av min fredag tillsammans med alfred . v

Gräspremiär för min egen del .

Och vad fantastisk det var. Att man kan trilla utan att skrapa upp sig helt och hållet, att man kan springa och dofta på gräset, att man kan kavla upp ärmen utan att frysa men framförallt att man kan spela i shorts, och bara shorts. Visserligen har man inte speciellt vackra eller brunbrända ben, men det gör ingenting såhär tidigt på säsongen. total lycka faktiskt!
Fick spela vänsterback i fyrtiofem minuter vilket kändes alldeles underbart. Att få spring på folk, att stå ivägen, att bryta passningar, att få slå bollar framåt i banan. Helt enkelt att bara få finnas till. Snart, snart så är jag tillbaka på riktigt .

"Vi gick vilse och vi började se spöken" - den låten är makalöst bra. Guldet blev till sand. Den ger mig värme och den får mig att tänka på massa saker som jag i vanliga fall försöker att undvika, trots att jag vet att jag måste ta tag i dem, jag vet.

Jag flyr staden i helgen, för att gå på middag, åka till malmö och för att packa ner i flyttlådor och slänga massa skräp. Det känns nära, men det är så långt bort. En ny lägenhet, inredd på ett vis som jag tycker om. En ny adress? nej, inte än .

På söndag ska jag få ett påskägg och det tycker jag är mysigt. Att få vara med min familj och njuta av min mammas mat. Det är en bra påsksöndag det . Fast de har varit bra flera gånger. Som gångerna vi varit i Göteborg och spelat dumleslaget. Doften i Lundbystrand, skolsalarna, spelarna, matcherna och laget. Det var tider det . Jag är halvt tillbaka, det känns bra. !

Jag jobbar så jag ser en figur ..

Inatt sov jag som en stock . Oron fanns inte där, ångesten kröp sig aldrig nära . Jag vet inte vad det berodde på, men jag ärnöjd så jag tänker inte klaga . Egentligen har jag ingenting att klaga på, det skulle väl vara på alla de nätter jag sover ensam. Visserligen sover jag sämre när jag sover med någon, men på något sätt känns det ändå bättre. Jag älskar det.

Dagen idag har varit väldigt bra. Jag vaknade upp till fågelkvitter. Jag hatar fåglar men jag älskar ljudet av fina fåglar. Jag åt min frukost, jag klädde på mig mina kläder. Stoppade ner solglasögonen, snörade på mig converseskorna och hade väldigt höga förhoppningar på dagen. De har inte gått i kras än faktiskt, så jag är mer än nöjd. Hade min slutuppgift i delmoment 3 och även där fick jag godkänt. Uppgiften var en redovisning tillsammans med mitt arbetslag, det låter vuxet. Vi pratade i 20 minuter om hur vi hade haft det på vår praktik och vad vi hade gjort och det blev ett bra resultat. Där fanns ingen som nickade till eller hade någonting att klaga på. Nu kan man bocka av den uppgiften och se fram emot nästa. Eller se fram emot var kanske att ta i,men nu har ja i alla fall en mindre att bry mig om. Och det värmer som solen en vårdag som den här

Efter skolan begav jag mig in till staden där jag gick i min egna lilla värld och strosade bland jeans och klänningar. Man blir så lycklig när man ser alla fantastiska kläder som kommer in nu på vårkanten. Hela jag blev varm och glad och jag ser fram emot sommaren som en galning. Tänk alla kvällar man skall grilla, alla dagar man ska ligga på stranden och alla dopp man ska ta. Det finns nog ingenting som lugnar mig så mycket som en dag på stranden, med en god matsäck och trevligt sällskap.

Vid kvar i ett mötte jag upp finaste Emelie och vi gick till rosegarden supreme och avnjöt en underbar måltid. Mitt där i vimmlet såg jag ett bekant tomteskägg och visst, det var min farfar. Så jag utbytte några ord med honom och sedan fortsatte jag min måltid med mitt trevliga sällskap. Jag skrattade så mycket att jag förmodligen har träningsvärk imorgon. Vi har inte setts på länge, men ändå känns det som om vi ses varje dag. Jag vet inte om det är skrämmande eller hur det känns egentligen. Att man kan varandra så pass bra, att det känns helt naturligt varje gång man ses. Jag älskar det också.

Nu ska jag nog lägga mig på soffan. För jag har studerat som en liten skolflicka och tagit tag i mitt liv igen. Så jag förtjänar en liten paus innan det vankas träning. Hade sjukt roligt igår och jag älskar fotboll. Trots att jag ibland spytt galla över den sporten. Och jag hoppas på att få ett bra resultat ikväll, dock vet jag att jag ej kommer få det, jävla halsfluss, jag hatar dig

Ikväll kommer min kärlek och jag slipper sova ensam.