Sista dagen på ett händelserikt år

Spenderade gårdagen med Carro och Tina. Mycket skratt , precis som det brukar vara, och så som det ska vara !

Besökte nya väla idag , jävlar vad stort ! Hittade en ring, det var i stort sett allt ! Haha

Ikväll ska vi skjuta detta jävla året åt helvete!


Inatt jag drömde

Inatt har jag haft sjuka drömmar ! Helt galna, och dem har handlat om många olika människor som jag har anknytning till! Det gemensamma är dock att jag bara drömde hemska drömmar ! Så nu ä jag vaken , på min lediga dag ! Suck puck !


Får se vad denna dagen bjuder på. Imorgon ska jag i alla fall få en bra start på det nya året som skall bli mitt toppenår ! :)


Att vara eller att icke vara

Efter att ha avnjutit en god måltid och pratat om allt mellan himmel och jord med Sandra igår la vi oss tillrätta i soffan och kollade på slumdog millionare . Fina film säger jag bara!

Somnade som en sten efter att jag börjat skratta mitt i min 'försöka sova fas' . Kom och tänka på att jag inte tänkte på någonting när jag skulle sova. Det var en sjuk men skön känsla !Snabba cash !

Avnjuter en timmes ledighet på min favoritplats, soffan ! Dregglar lite över Joel kinnaman, vilken sexbomb !


Ikväll vankas det träning, sen efter det är det dags för en av alla höjdpunkter denna veckan - DEJT MED SANDRA !


Nu är det fyrtio år tills nästa start

Idag Började jag jobba. Timmar fram till 9 januari, men efter det går jag på procent! Så detta innebär att jag inte kommer studera mer utan kommer arbeta tills jag är runt 65 ! Känns som evigheter men jag har massa saker att göra på vägen dit ! Sådant som man gör när man är 25,30,35 och 40 kanske!

Mot livet !


Innebandymatch

Idag vankas det magiskt viktig match! Pappas jobb har utmanat oss, därför är det viktigt att vi vinner! Heja familjen Gunnarsson !


Ett samtal kan verkligen förändra synen på en människa. Nu känns det som om allt varit baserat på en lögn, jag vet varken ut eller in.


Julafton 2011

Jag har redan börjat spåna på nyårslöften. Nytt för iår är att jag faktiskt hade tänkt att hålla det jag lovar ! Vi får väl se hur det går :)


Städade som en tok igår! Köpte flyttlådor, trots att jag inte ska flytta! Men fick ner sådant jag inte behöver ha mer när jag tar EXAMEN !


Är ledig till tisdag, sen kan man faktiskt sägs att jag börjar jobba. Sen är mitt sista jullov över som student!


God jul alla mina vänner!


iphone är en tålig telefon.

Det har jag under dagen fått erfara. Konstigt att den fortfarande kan leva. Hade mys med mamma på stan idag, inhandlade det sista och njöt av livet. Fick en härlig överraskning inför kommande jobb med start den 9 januari! LYCKLIG! Nu ska jag storstäda, behövs verkligen! Och sen ska jag besöka min farfar och min farmor.

Gift med Irene Huss!

Vaknade tidigt och kände mig utvilad. Idag vankas det mys med två betydelsefulla människor, cornelia Scott och Tina Olofsson !

Jobbade igår, och allt flöt på som bara den. Har fått fler procent så igår pratade vi om lägenheter och allt! Så nu ska jag spara som fan så jag har pengar på fickan!

Ligger nerbäddad i soffan och tittar på Irene huss! Bra inledning på veckan


Klump i magen

Att läsa gamla inlägg är som att ta sig tillbaka till ruta ett. Ibland behöver man ett uppvaknande, men jag har inget sådant jag måste gå igenom.

För mig känns allt bara väldigt ....vardagligt just nu!

3 dagar till julafton och jag har noll julkänsla. Jag vet att jag säger emot mig själv nu, men om det enda sättet för att få julkänsla är att snön kommer, då vill jag att den kommer nu!

Idag vankas det jobb, imorgon blir det Cornelia och på kvällen blir det julbaksmys med Tina :)


Nu är det jul

Julgranen blev riktigt snygg! River var väldigt hjälpsam ;) !

Besökte Thailand imorse, mycket skönt! Nu kollar jag johan falk och inväntar klippning hos världens bästa Evelina!


vardag.

Slängde väck en hel kasse med kläder idag. Kändes bra och dåligt på samma gång!

Hittade en bild på mig och Sandra, känns som hundra år sedan,
men trots det är hon lika värdefull för mig som alltid. Fantastiska människa.

Ikväll blir det att klä granen och njuta av livet. Kanske en löptur ikväll?
Eller så tar vi den imorgon. Då ska jag klippa mig också, me like!


Don't cry daddy

Ibland måste man stanna upp, se tillbaka och konstatera att man inte kan göra något åt det som varit utan bara kan se framåt. Igår tillbringade jag kvällen i Hjärsås med god mat umgänge och tårar. Ibland kan man inte gråta för människor runt omkring oss inte förstår varför jag är ledsen. Men att gråta tillsammans med de människorna känns skönt eftersom vi saknar samma sak, och vi älskar fortfarande. Tiden läker inte alla sår, men vi går vidare och bevarar minnen. Jag ska spela match idag mot Landskrona, och jag vet vilka jag ska spela för! Dagens låt: Why are children always first To feel the pain and hurt the worst It's cruel, somehow It just don't seem right 'Cause ev'ry time I cry I know It hurts my little children so I wonder will it be the same tonight

Svenska hjältar!

Tårarna har forsat. Skratt har hörts. Saknaden har funnits där. Tankar har avlöst varandra. Det är ingen rättvis värld vi lever i, men vi får göra det bästa av den.

Onsdagen den 14:e= lyckodag!

Igår begav jag mig till k.stad för lite c-uppsatsmöte ! Det skulle visa sig vara något jävligt positivt! Vi trodde vi skulle bli sågade åt helvete men hon sa att om vi bara fixar en analys så hade hon godkänt den rakt av vilket känns JÄVLIGT bra !

Begav mig sedan vidare till jobbet, fantastiska ställe! Nu har jag fått reda på vad jag ska göra efter examen iaf ;) !

In till k.stad idag igen för lite firande och skrivande !


Sex and the city

Ligger nerbäddad i soffan efter en skön promenad och ett härligt besök i värmen där tanken drogs åt varmare breddgrader :) filmen som visas är sex and the city- härlig film !

Har fått ut konstiga tankar så nu är jag lugn igen !


Mobilfjant

Åker tåg, njuter av livet! Tack corneliA och domi! Lärt mig massa nytt! Ny vecka nya måsten men jag är på uppgång nu! Puss


att vara eller att icke vara!

Känns som om det är tusen år sedan jag spelade match, jag är taggad!
Den här innebandyn sätter griller i huvudet på mig, jag hatar det ! Men innebandyn är som min bebis.
Påtal om bebis, gick upp tio i sju, mamma kommer in och säger; River ville komma till mommo. Så han dök upp här och sa till mig; Hej hjärtat, jagg ligga säng anna koja mer. Finaste ungen i världen! Rio var mys i min säng och låg och lät konstigt, men söt var han!

Känner mig förberedd inför livet på något sätt.
Det lät vuxet, och det är kanske dags att ta klivet?


You learn.

Idag var det som en klump släppte från mitt bröst. Från att varit ovetandes och känna sig sämst i världen har jag fått klartecken. Och nu förstår jag att det inte är något fel på mig som person eller någonting.

man lär sig mycket om sig själv dagar som dessa, då man har tid att fundera på vad man gjort, vad man vill göra och hur man skall göra för att lyckas med det.

Men det bästa med denna dagen är att jag ska få träffa Sandra Heingard, Madeleine Nygren-Bonnier och Alexandra Nord.


än en gång, nostalgitripp!

Helt plötsligt dyker champagne high upp och jag blir än en gång nostalgisk. Varför låter vi vara osagt, det räcker med ordet nostalgisk. Något som också ger mig ett par fjärilar imorgon är att jag ska spela cup imorgon, och då kan man inte låta bli att tänka på alla gånger man spelat i qpoolen och spelat gruppspel, slutspel och finalspel och alla känslor och låtar som man har med sig i ryggsäcken. Conquest of paradise!

And for the million hours that we were
Well I'll smile and remember it all
Then I'll turn and go
While your story's completed
Mine, it's a long way from done

Nej, jag får nog sluta upp att vara nostalgisk. Det är fint till en viss grad, sen känns det lite...fjantigt. Men vad vet jag,