Enkelt för en gångs skull!

Tänk vad härligt att få känna så någon gång ! Att allt man gör bara är enkelt, rätt och fantastiskt. Lyrisktjej.com!

Ännu en jobbvecka har passerat. Herregud vad tiden går fort! Nu är det bara en hel vecka kvar, sen är det skolavSlutningsvecka! Tänk att det är 4 år sedan jag tog studenten :/ gammal?

Skyndade hem efter jobbet, slängde mig i trädgården på en filt och här ligger jag kvar. Skönt att inga grannar är ute så de får se min bleka kropp! Men, ack så skönt det är! Är jag värd efter ännu en vecka .

Bra helg på ingång, tack tack. Inleder den med att spela fotboll mot Tintin . Hysteriska morsor , hoppas jag får se det idag!


Solen släpper inte

Vaknar upp till ännu en dag med värmande sol och fågelsång. Kan det bli bättre? Gav mig ut på Rudolf ( min cykel ) och slogs emot rena kylan jämfört med hur det har varit den senaste tiden .
Men värmen kommer idag också har jag hört, måste få bort min fula bränna jag la upp för igår ! Breda band , big no no i fortsättningen !

Sov som en stock, vaknade mer trött än någonsin kändes det som! Men är ändå väldigt stolt över mig själv att jag går upp utan att ens tänka på att jag är trött. Allt detta sker efter kanske 7 timmars sömn. Har jag blivit vuxen?


Längtan

Magiskt varmt, jackor känns onödigt och jag sitter på en buss med ett tjugotal andra fångar som kippar efter luft som fiskar vid en naturkatastrof.

Jobbet går bra, snart är det sommarlov och snart börjar ett nygammalt äventyr.


Anton Hysén

Jag är lite kär.
Vilken man .
Fantastiska du .
En dansande man, med stora bokstäver!

Lets Dance blir så mycket trevligare !


En oplanerad lördag blev fullspäckad ändå :)

Begav mig ut på en timmes promenad imorse. Handlade presenter och njöt av vädret . Kom hem, tvättade bilen och såg hur glad han blev.

Nu ligger jag på sofflocket och ska snart dammsuga. Beger mig därefter till vankiva med Emma och efter det hämtar jag upp eleonor för grillkväll :)

Massa planer, lugna och fina!


Fredagsmys

Tillbringar fredagen med Petter , Emelie och Daniel. Film och diskussioner i alla dess former. Sådant man behöver ibland.

Imorgon vankas det fest med
Magdalena och Sofie . Härligt!

Är kul att vara med tre som inte vill vara med på kort.


Saknad och saknas

Ibland vet man inte vad som är rätt eller fel. Det är något man får brottas med redan som liten. För vissa går det lätt, för andra är skiljeväggen väldigt liten och linjen mellan rätt och fel är tunn, nästan osynlig. Vissa klarar sig bra, andra går in i något man inte kan ta sig ur. Det är sådana barn jag vill rädda, de som inte har en arm att luta sig mot, inte någon att prata med , få beröm av. Vi vet alla vad sådana saker har för inverkan på barn. Så nu har jag bestämt mig ; när jag blir stor ska jag rädda dessa barn.

_______

Somliga har lätt för att glömma, förlåta och gå vidare. Jag har lärt mig det nu i fallet angående han som börjar på A. Jag har varken glömt eller förlåtit men gått vidare och herregud vad skönt det är! Nu finns där annat att må bra över!


you're all i want, you're all i need !

Ni är så jävla bra!


I want to feel you

Nyfrisserad, tack Evelina :)

Sista jobbedagen idag och jag åker buss. Hade nästan glömt hur skönt det är. Harry Potter och bussresor är bra för själen.

Lifehouse är också en räddning nuförtiden. Tack, tack så hjärtligt .


Harry Potter- terapi för mig

Dem hade mycket att säga, men vad var det dem sa!

Man får lära sig att sålla ut den informationen man inte behöver ! Man får helt enkelt acceptera att en del är idioter !

Idag vankas det derby mot röke!
Ligger nerbäddad i soffan och kollar Harry Potter


...

Man har en känsla man vill ta på .
Den känns väldigt nära samtidigt som den är väldigt långt bort. Vi får se vart man hamnar .

Världens bästa Tintin konfirmerades idag :)


Även jag är värd detta .

Ibland slår lyckan till och hela världen vänds upp och ner, men det gör inget.


Sommar

Tiden går så magiskt fort nu.
Veckorna är bara halva, och snart är det sommarlov/ semester! Första betalda semestern, riktigt skönt!

Har sovit bra de senaste nätterna men sovit för lite. Har väl försökt vänja mig vid att jag inte behöver så många timmar, haha! :)

Idag är de planeringsdag mellan 8-14.30 och efter det håller vi helg! Ska bli skönt, hoppas egentligen på bra väder men det verkar inte så.

En fråga, när fan är det tillåtet att börja klippa gräset? För just nu är det någon som gör det :/