135 dagar.22/1- 08

det här året har man så fruktansvärt mycket att se fram emot. Turkietresan tillsammans med Tobias, Alexandra och Christian, sen har man ju studenten den 5 maj , den kommer nog att slå det mesta kan jag tro. Sitter och tittar på EVA&ADAM, när dem är små och jag tycker att filmen är så sjukligt söt att jag vill vara i deras sits ibland. Sitta vid vattnet, lyssna på musik och grilla. Just nu känns det som om det är hundra år dit, till sommaren alltså.
   igår kunde jag inte sova, och kommer säkerligen inte kunna sova övriga veckan heller eftersom att tobias ska flytta in till mig de dagarna som vi har framför oss nu. 
     de kvällarna jag kan sova har jag sådan studentångest att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Min klass, under tre år ska lixom bara försvinna sådär, det känns inte riktigt bra eller riktigt rätt. Sen har vi ju de här med klänningarna, först på studentdagen så måste man ju ha en vit söt klänning, jag har hittat men måste få tummarna ur röven för tillfället. Sen balklänningen, jag vill ha en klänning som folk kommer ihåg, inte för att den är ful eller alldeles ogenomtänkt, utan för att den är så sjukligt snygg. " Jag ska ha den där klänningen som ingen haft förr "

grattis till körkortet Sandra Heingard.

Kommentarer
Sandra säger:

Tack tack tack Anna Gunnarsson

2008-01-22 | 18:00:32
Bloggadress: http://heingard.blogg.se
vikkan säger:

ska du ta studenten en hel månad innan alla andra eller ;)

2008-01-22 | 18:37:37
Bloggadress: http://vikz.blogg.se
Anonym säger:

studenten 5 maj? ;o
vill du inte ta den med oss? ;/:p

2008-01-22 | 21:34:09
Bloggadress: http://madiix.blogg.se
Sandra säger:

Hur mycket fick ni ge för resan till Turkiet? och från vilken resebyrå hittade ni den? :D

2008-01-26 | 17:15:19
Bloggadress: http://JustVogue.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback