Ändring.

Vill radera ett flertal punkter i mitt liv. därför börjar jag om, och jag gör det här http://astg.favs.se/

31 januari!

Jag hade kunnat dö för dig. Det kallar jag en kärleksförklaring.

Sitter på bussen, funderar med solen i ögonen. Lyssnar på Lars Winnerbäck, min riddare på vit häst. Tidvis är en fantastisk låt med exakt det budskapet jag känner idag. Än en gång ska jag inte tänka på det, men det gör jag. Jag har slutat förneka.

"var sak har sin tid och plats"

Jobb till halv fem, sen ska jag ut och springa. Ska springa så långt som benen klarar av att bära mig!

Jag hatar dig
Du förstör mig
Jag hatar dig


29 januari!

Något i dina ögon gör att jag vill förlora mig i dina armar!
Hur stora är oddsen att då vi sitter fast i Eslöv är detta den låt som min "granne" spelar på sin mobil? Man blir ju knappt påmind! Men den verkar inte ha lika stor betydelse för henne som den har för mig, då hon bytte låt relativt fort! Tänk att linjen mellan kärlek och hat är så hårfin! Övervägande hat är jag villig att erkänna!

Det jag dock känner kärlek till är gårdagens vinst mot Örkelljunga! Svårspelad hall med massa konstigt runt omkring! Stark upphämtning av smoke IBK!


28 januari!

Ligger nerbäddad i sängen och mornar mig! Kan hamna på topp5listan över de saker som är skönast att göra i livet!

Idag vankas det match mot Örkelljunga. Jag hatar att möta Örkelljunga! Får väl hoppas att den bilden kan förändras! Ska i alla fall bli härligt och spela match!

Igårkväll tog jag en ensamkväll och kollade på Irene huss! Jag var verkligen helt färdig så tyckte jag förtjänade det! Nu får man väl gå upp och dricka lite kaffe eller något :) trevlig helg!


26 januari!

Vaknade upp till ett härligt sms imorse, trots att det var 34 minuter innan klockan skulle ringa! Kallas det vuxenpoäng då? Att man faktiskt går upp innan signalen? JAG TROR!

Idag är det jobb från 8.30-16.30 sen träning! Min jobbiga jobbvecka har passerat på ett kick! :)

Snart är det helg, me like!


25 januari!

What doesn't kill you makes you stronger! Ja det hade ju varit bra, och så är det väl!


Efter inlägget om otillräcklighet och allt annat krafs så blev jag ännu mer förbannad på denna varelse! Jag måste sluta bry mig om sådant jag inte vill ha eller kan påverka! Du har redan förstört så mycket av mig att du inte är värd någonting, inte ens lite!


Nu har jag saker att se fram emot. Och sådant gör väl varje människa glad? Jobb idag till 16.30, efter det ska jag ta en powernap och invänta träningen!


23 januari!

Jag har kommit fram till en känsla som gör mig ledsen, förbannad och frustrerad! Det är känslan av att sakna en människa jag borde hata och aldrig mer ägna en tanke åt! Men det är lättare sagt än gjort, just nu är svaghet mitt mellannamn!


23 januari!

Snart är hela januari över! Konstigt men skönt! Och så kom den tillslut, djävulens påfund, snön! Den kan få vara här tills på onsdag sen har den varit här tillräckligt! Jag vill och behöver värme!

Kommer inte hinnande så mycket denna veckan!
Måndag; jobb 8-17,45
Tisdag; jobb 6-16,30
Onsdag; jobb 8-16,30
Torsdag; jobb 8-16,30
Fredag; jobb 6,45-11,30
Lördag; match
Söndag;

Nu måste jag kila!


20 januari!

Då var alltså dagen med stort D kommen! Dagen som känts väldigt, väldigt långt borta hur länge som helst, är konstigt nog snart förbi! Examensdagen har varit helt fantastisk! Dock tråkigt att skilja sig från de personer som stått mig otroligt nära hela utbildningen! Men vi kommer förhoppningsvis ses snart!

Ikväll ska jag ta det lugnt för att imorgon fira examen med middag och utgång! Gör på måndag är första dagen som färdigutbildad fritidspedagog ! Hur sjukt!

Bilden är från idag vilket betyder att det är första bilden från mitt nya jag ;)


19 januari!

Vaknade alldeles för tidigt idag, kan ha varit axelns fel! Den mår inte riktigt helt hundra efter veckans matcher! Känns alltid konstigt att möta en del av tidigare lagkompisar och igår var inget undantag!

Idag är det magiskt tråkigt väder och det vankas jobb. Sista jobbedagen denna vecka, och imorgon tar jag examen! Jag kan inte fatta det , det är helt jävla magiskt!


17 januari!

Alla rusar förbi mig och det känns som om hela min värld står still. Är magiskt nervös inför opponeringen! Men efter dag behöver jag inte återvända till högskolan mer! Det känns sjukt om något!

Nästan lika sjukt som att vi förlorade mot södradal! Jag skäms inte ofta över vår insats men igår gjorde jag det! Bara att ta nya tag och ladda inför onsdagens match mot Ängelholm!


16 januari!

Ny vecka, nya måsten men detta är en vecka jag verkligen ser fram emot!

Måndag: jobb 13.45-17.45, match i lund halv 8!
Tisdag; sista skoldagen 10-14 opponering.
Onsdag; jobb 12.30-16.30, match mot Ängelholm
Torsdag; jobb 12.30-16.30
Fredag; EXAMENSDAG!
Lördag; fest !
Söndag; -

Så det händer minsann något varje dag vilket känns väldigt härligt :) nu ligger jag fortfarande i sängen, blir till att hämta en kopp kaffe sen lägga sig i soffan och avnjuta någon bra film!


15 januari!

Har varit en händelserik men lugn helg! I fredags var det som sagt kalas för mitt hjärta. Han blev glad för sin tårta, en bil med vagnar efter lastade med godis. Min mamma är en jäkel på att baka tårtor :)

Igår tog jag det lugnt. Kollade på Hamilton på kvällen och sen hängde jag med N hem och kollade på fler filmer! Kom tillbaka till Hässleholm idag och om en stund ska jag på barnkalas :)

Efter det hämtar Eleonor mig och vi ska ha söndagsmys tillsammans :)

Är trött i själen, trött i huvudet så en sådan här lugn helg satt som en smäck :)


13 januari!

Det är ingen vanlig dag, för det är Rivers födelsedag, hurra hurra hurra! Världens bästa kille har sjungit " ja ma beva , ja ma beva" hela veckan och när man frågar honom om hur många presenter han ska få så är det " tre fem "! Är magiskt roligt när så små barn börjar prata för glatta livet :) !


Idag vankas det jobb, sen kalas för plutten! Ska läsa ett examensarbete också för imorgon ska jag på kompisdejt, med Pernilla och vi ska förbereda oss inför tisdag :)


Var vaken alldeles för länge igår och det märks idag. John blund är nog i högsta grad kvar i mina ögon, inte bara hans grus!


Jag vill säga grattis till någon till idag som fyller år. Men då blir det hus i helvete!


12 januari!

Jag vill ha sol, värme och kalla drinkar! Måste ta tag i att kolla på resor alltså, såhär kan vi inte ha det!


Match igår. Förlust. (mer än så behöver jag inte säga då alla vet att jag hatar att förlora).


Idag är det jobb igen, 12.30-16.30. Efter det är de träning och sen blir det filmmys i soffan tror jag. Jag gillar att ha fullt upp, kanske inte fem dagar i veckan, men ibland :)


Och på lördag ska jag träffa pilla igen för att verkligen göra det sista innan vi ska opponera och opponeras! :) heja mig, 3.5 år på högskolan och jag klarade det!


11 januari, fortsättning!

Elvis, denna fantastiska Elvis. Just nu gör han mig varm och fundersam på samma gång. Försöker förstå vart jag är på väg, hur jag ska ta mig framåt och allt som hör livet till. Jag uppskattar allt på ett sätt jag inte gjort tidigare. Jag har allt jag behöver, mer än jag behöver. Nu ska jag fortsätta min resa för dagen till ett jobb jag älskar!


11 januari!

'' det är barn som älskar att stå i rampljuset''. Troligt! Jag skulle vilja säga att det är mammor och pappor som vill att barnen ska synas för att se om man kan tjäna pengar på dem. Ska ta mig en närmre kik på det programmet! Återkommer med mer hat efter det!


Sovit länge inatt men sovit oroligt. Väcktes vid halv nio av någonting, men minns inte av vad. Nu har jag styrketränat lite och ätit frukost; äggröra, kalkon, svart kaffe och ett glas bravojuice. Det måste väl ändå räknas som hälsosamt?


Ikväll vankas det match mot södradal. Hade hellre haft ett annat motstånd med tanke på att vi inte spelat match på länge!


Nu ska jag klä på mig inför jobb. 12.30-16.30 :)


10 januari!

Igår var första dagen på jobbet som anställd. Känns konstigt med tanke på att jag varit där i typ två år! Men nu var det som sagt anställningen som var skillnad! 7.30-17.45!


Idag är det jobb mellan 10-16.30. Ikväll ska jag njuta av livet, finnas till, dricka varm oboy tror jag minsann!


Inga dåliga tankar har tagit sig in i mig. Skön känsla !


8 januari!

Förkylningen vill inte släppa taget om mig, men febern är borta i alla fall.


Helgen har verkligen gått i lugnets tecken. Hemmamys, filmtittande, matlagning, och flera timmars prat. Det kan man inte tacka nej till, speciellt inte när man kan lätta på allt man tänker på och man märker skillnad!


Sen kan man ju inte förneka att allting går upp och ner. Ena dagen känner man sig som en fjäder, inga bekymmer, ingenting kan plocka ner mig och inget kan hamna i vägen. Andra dagar är man den minsta personen, man oroar sig över allt och alla i världen är hundra gånger bättre på allt än vad jag själv är.


Nu ska jag fortsätta titta på film och ladda inför morgondagen. Börjar jobba på riktigt imorgon med månadslön. Vuxenpoäng!


7 januari

Jag trodde inte att man kunde vara såhär förkyld? Huvudet känns som om det är delat i två delar. Får se om en kopp kaffe och en bra film kan hjälpa mig!


6 januari!

La mig runt elva igår, och vaknade upp 07.30. Bestämde mig då för att bara vila ögonen lite till, det resulterade i 4,5 sköna timmar till! Så 13,5 timmars sömn känns helt fantastiskt!


Något jag hatar är falska förhoppningar
Ska det vara så jävla svårt att vara ärlig från början? Vill du eller vill du inte, dra inte ut på det utan säg vad du tycker. Jag får vända mig mot någon annan nu! Jag hatar också att man målat upp en bild av hur allt ska vara, och när det inte fungerar utan det bara är något som inte kan existera i verkliga livet, då fortsätter man på det! Nejtack! Nu här jag ett val ...............! Valet är gjort!,


5 januari, fortsättning!

Har fördrivit ett x antal timmar i soffan. Kollat Wallander, sportkrönika, Jersey shore och massa annat! Dock kan jag inte återberätta så mycket av detta. Jag vet inte om det beror på att jag var trött eller överrumplad med konstiga tankar som får mig att vilja skrika och slå på saker. Det är inte riktigt min grej, alltså är det tungt att känna så!


Förkylningen sitter fortfarande kvar, tröttsamt! Hoppas den försvinner till lördag, och att febern inte kommer tillbaka! Tack och adjö din djävul!


Tusen tankar
Miljoner ord
Inget av det jag
Tänkt är du värd.
Håkan Hellström sjunger; jag älskar dig så mycket att jag hatar dig. Och jag är villig att hålla med honom, trots att hatet blir större oh större hela tiden!

Det är inte jag som gjort fel, kan någon banka in det i mitt idiotiska huvud?


5 januari!

Nu har jag avslutat mitt jobb för veckan. Känns skönt, så nu vankas det långhelg.

Ligger nerbäddad i soffan och kollar på Wallander. Bra start på helgen!


4 januari, fortsättning!

Jobbedagen gick väldigt fort! Har fantastiska arbetskamrater så dagarna är inte jobbiga, långa eller tråkiga!
Anordnade disco för kidsen, var och handlade och pysslade en massa!
Imorgon vankas det ansiktsmålning!


Ska bege mig till träningen och försöka få bort denna magiska träningsvärken! Försöker inbilla mig att dag 2 är den jobbiagaste, men vet ej om det stämmer :/


Idag är en sådan dag då jag tänker mycket. Men kan inte sätta fingret på vad jag tänker på . Jobbig känsla i sig


4 januari!

Snorig, hostig och ont i halsen. Inget man vill direkt :/


Har börjat göra något jag aldrig trodde jag skulle göra. Läsa boken om Zlatan! Min uppfattning om honom ändras på vissa punkter, till något mer positivt. Men andra försämras bara! Han är han trots allt!


Utanför bussfönstret blåser det, regnar och känns sådär dystert och musiken i mina öron tar mig till andra platser i tanken. En sådan där skön tanke som gör en varm inombords trots att man borde frysa!


3 januari!

Jobbade idag också, hade en mysstängning! Fick även leka dunkgömme i skogen. Inte i alla jobb man kan göra det på arbetstid!


Ikväll har jag myst med Eleonor! Pratat om livet och infört en ny tradition! Och nu ska jag sova! Ny jobbedag imorgon!


2 januari!

Har jobbat 6.15-14.45! Halvtidigt att gå upp vid fem, allt är mörkt, tråkigt och dystert men vi går ju mot ljusare tider!


Ikväll är det äntligen träning. Får se om det blir skoj eller den dåliga känslan infinner sig i min kropp fortfarande! Jag vill få bort den och bara få vara, men vissa saker sätter stopp i huvudet!2012 !

Året kommer bli annorlunda på många sätt . Inget jag upplever som konstigt eller dåligt !


Hade en jättebra nyårsafton .god mat, gott sällskap, goda vänner ! Avslutade kvällen på bahnhof, och nu har jag fler blåmärke att lägga till min samling! Galna människor det finns!
Tina <3


Nu är jag påväg hem för att inventera. Suck