Tingeling Tingeling, betyder jag ingenting...

Idag har varit en alldeles underbar dag, hela vägen rakt igenom faktiskt. Det har varit bra väder att vara ute i, har lärt mig en ny lek. Norsk kurragömma, vilket jag tyckte var väldigt roligt. Det innebar att man hade en kille/tjej som sprang och gömde sig, och så alla vi andra fick i uppgift att springa och leta upp denna personen, men när man upptäckt "den gömda", så skulle man sätta sig bredvid utan att någon annan märkte det. På så vis droppades perosner av en efter annan. Den här leken skrattade jag mig nog igenom, för jag var inte speciellt bra på den. men jag gömde mig i en r-kana( nej, jag kan inte stava till det ), och där i fick man sitta med benen i taket för att inte kasa ner. Det blev jobbigt i längden eftersom man kände att man fick fler personer på sig, ju längre man satt i taket.

Nu är det dags att skriva arbetena, och det känns rätt skönt för under dagens förlopp har jag lyckats tänka ut hur jag ska bygga upp dem, vilket resulterar i att det tar mindre tid. men tror ändå inte att jag är klar förens rätt sent. Och tror inte jag kan ta min TV-tittar paus. Det får bli en annan dag, och det skulle jag väl tro att jag klarar av

Inside of me

stay the night.

Idag är det dags för lite nytt innebandytänk, samtidigt som jag ska hinna tänka på allt annat, för detta känns inte ok .
Jag stressar upp mig själv,och tror att jag har jättemycket att göra,men i verkligheten har jag inte speciellt mycket att göra

Ska dock skriva färdigt lite ikväll innan jag ska lägga mig i soffan och njuta utav min lediga dag med tv från 19.30 -21.45.
( halv åtta hos mig, äntligen hemma och andra avenyn ), det har blivit ett tisdagsnöje.

Längtar till lördag, kommer bli världens mys och hoppas bara på fint väder. vivven <3
Nu måste jag springa och borsta tänderna innan bussen går.
inside of me

Att dela glädje och sorg med dig

Vivven ligger i soffan och kollar familjen annorlunda, och jag sitter här och är medveten om att jag ska göra någonting. Jag vet dock inte vad det är, och det gör mig så frustrerad att jag inte kan finna några ord.

Har inte kommit över förlusten, det gör jag aldrig. Men jag får länga mig att förtränga dem, men bättre än så blir det inte.
Har alltid varit en tävlingsmänniska, och minsta lilla kan göra mig irriterad, om det inte blir som jag tänkt mig . det är jag

Imorgon är det praktik igen, och skulle egentligen varit med Maddy.
Men skulle få papper imorgon som jag är tvungen att fixa. Och det kunde man inte skicka idag utan de får jag imorgon. Störigt är bara förnamnet. Så det får bli en annan dag, men det tror jag fungerar, or ?

Tack tina <3

Helgen är förbi, trött på den.

Kom nyss hem från Mariestad och matchen mot Lockerud. Jag har lagt den bakom mig och blickar redan framåt mot den 13 januari då skellefteå kommer på besök, och dessutom skaåka på däng i vår hemmahall.Trots förslust kändes det ändå helt ok att åka buss hem. Med tanke på att det endast tog fyra timmar ( hemmamatch kändes det som ) .

Träffade gamla godingar igår och det värmde hjärtat. E.M.D, emil morin dominerar. Fick träffa lite nytt folk också, trevligt.jag är trött på dig dig dig,
jag ger snart upp, ärligt.

Hoppas du har det bra scott,
men kom hem snart, jag saknar dig.

Har inget häftigt namn på rubriken, totalt stopp.

Nyss hemkommen efter en resa som heter duga. Tänkte jag skulle tagit bussen hem efter träningen imorse, men nej nej , den gick inte alls som det stod på internet att det skulle göra. Så jag fick hetsspringa till tåget istället och hoppa in där. Väl där fanns där fulla ungdomar som spillde ut öl på golvet så det rann i vagnen. Väl framme i helsingborg fick jag vänta, vänta och vänta. Men nu är jag alltså hemma efter väldigt många om och men. Det är sådant man får ta antar jag när man lever i en ryggsäck , precis som jag gör. Spelar ingen roll om det är vardag eller helg, väskan är alltid med.

Förlust igår och jag måste erkänna att det svider att prata om den. Att ens tänka på den känns jobbigt enligt mig. De var bättre än jag trodde, men med bättre skärpa, mer löp, mer tajming så ska de absolut inte vara omöjligt att vinna över. Om vi förbättrar allt från igår, och spelar som vi gjorde mot SödraDal och Skellefteå, eller kanske rent av pixbo , så kommer vi ta hem tre pinnar imorgon. Det hade suttit dödsskönt i kistan.

Sen helt plötsligt blir det en ny vecka med nya utmaningar och förutsättningar. Men först har jag alltså en tjejkväll samt en resa till Mariestad att avklara. Så lite helg har jag kvar att utnyttja.

Nu ska jag lägga mig i soffan och bara finnas, för det tycker jag att jag har förtjänat med tanke på att jag tränade innebandy imorse. Kändes skönt att få leka av sig lite, samtidigt som man ändå fick öva på lite saker och ting. Mihi.

Inside of me

En dag kan förstöras på en minut, jag lovar !

 
Svart mark, svart hål, - hej fredag.

Besvikelsen är tamejfan total. och jag vet inte längre var jag står.
jag trodde inte att det var tillåtet att göra så, men det här spelet
har väl inga regler. Så då tänker inte jag heller spela efter några
onödig regler. Jag kan inte säga att det känns som något annat
än ett knivhugg rätt i ryggen.
Är det nu jag ska säga tack ?

En vanlig fredag, som ska bli världens fredag.

Varför är det alltid så att när man väl har sovmorgon, så vaknar man ju tidigare än fåglarna gått upp?
Sen när man är otroligt trött och måste gå upp så kan man inte gå upp för då blir dagen kass?
Jag förstår inte detta och jag blir lika irriterad över det varje gång, det räcker med sådana dagar nu. Låt mig sova ut. Kan det ha och göra med att man vet att man har en tid att pass, och därför oroar sig kroppen för att försova sig? jag förstår inte. Det låter kanske som världens problem, och det är det också.

Idag är det alltså match och jag sitter redan och taggar igång mig själv. Sitter och funderar över saker och ting, men kommer inte underfund med det. Så antar att det bara är slöseri med tid, så jag håller mig till att bara vara och tagga.
3P ska stanna här i skåne, och inget annat alternativ finns. Så var det med den saken.

Tänk att två personer kan vara lika, men den ena personen är ändå mer värdefull än den andra, och blir alltid prioriterad främst. Jag förstår faktiskt inte det, hur man kan vara någon, samtidigt att man inte är någonting. DET är för mig en gåta.
Antar att det ser ut såhär just nu, men det har det alltid gjort så egentligen är det ingen nyhet, men det är bara att det känns betydligt mer nu när man faktiskt insett att det är på det viset. Man får bita ihop och kämpa vidare antar jag.

Efter matchen ikväll blir det Mys hos Vivven. Imorgon kvart över elva är det dags för träning igen. Det är väl härligt?

Nu ska jag dock placera mig i badet, och läsa en bok. För jag har ju tid som sagt.


- Kan du på torsdag?
- Nej, jag tror faktiskt inte det.
- Bra , för det är på fredag

Filippa Bark kan vara världens roligaste person. Hon får mig alltid att skratta till lite extra, sedan att Flips i laget är precis likadan gör inte saken sämre. Tack Filippa!

Inside of me

Torsdag, ärtsoppedagen.

Godmorgon världen, vilken underbar dag. Säg vart går färden, var åker vi idag.
nk att man får vakna nuförtiden och känna att man inte håller på att ramla ihop på fläcken pga sömnproblem. Det tycker jag känns skönt idag. Träningen igår var rätt så stillsam faktiskt, och jag hann tom att åka med tåget 21.04 från klippan vilket jag tyckte kändes underbart, eftersom jag var hemma redan halv 10. Så idag är man som sagt hyffsat pigg

Ikväll vet jag faktiskt inte vad som händer. Ska försöka skriva ner all min planering så det är gjort och sådär, sen blir det till att göra färdigt några arbeten som man faktiskt kan börja göra nu, vilket känns kanon !! För då har man inte allt i maj.

Nu måste jag som vanligt skynda mig att klä på mig och åka till stationen . Men update later som vanligt eller vad det nu är jag säger ? Sen tänkte jag bara påpeka att livet rullar på som en glaskula, och än så länge har jag inte stött på någon speciellt grusig väg som satt käppar i hjulet.

Inatt jag drömde något som jag aldrig drömt förut, jag drömde jag hittade 500:-

Det var en sjuk dröm måste jag erkänna. Drömde att jag joggade inne på Knutpunkten för att hålla värmen eftersom det var förbannat kallt utomhus. Så sprang där förbi en äldre dam och tappade 500 :- ur sin jackficka. Så stannade jag och tittade om hon uppfattat det, men det hade hon inte så jag tog upp den och sprang ifatt henne. Då sa hon att hon inte ville ha den och satte på någon tubrofart så att det rök under hennes skor. Sen tog jag min peng och gick förbi Pressbyrån, och där stod min dagmamma från förr, sen vet jag inte vad som hände, för sen vaknade jag ! Hoppas att det är en sanndröm, för då blir jag lycklig. Om jag kan ha lite tur någon gång !

Har sovit som en stock inatt som på sånär några minuter då jag inte riktigt visste åt vilket håll jag låg, så då fick jag först komma underfunn med det. Och sedan lägga mig rätt, för rätt som jag inte nu kan jag garantera.
Gick vilse i sängen.

Idag är det VM x2 i stress. Iväg nu på morgonen, sen slutar jag där kvart över 4, sedan får jag springa till bussen, ta den så jag är i Stan tio i 5, därefter måste jag springa till tåget och åka direkt till träningen. Men det fungerar det också. Är ledig imorgon, så behöver mata sönder kroppen lite för att sedan vila imorgon, och sedan på fredag är det en gud så viktig match.

Nu är det nog dags att klä på sig, för orkar inte stressa så som jag fick göra. Satt i bilen och kollade på klockan, 07.45 och då var jag utanför mitt hus. Kom fram till att om två minuter så gick bussen från stationen. Då fick jag hyffsat mycket panik, och fick snabbt komma fram till var en annan hållplats befann sig. Men jag klarade det, och var dessutom i tid !

Så nu är det dags att säga
Inside of me.


FBC - LOCKERUD 20.00 FBC ARENA!
( kom och se på matchen )

Får man huvudvärk när man tagit in mycket information ?

har en sjuklig huvudvärk idag och det är något jag inte uppskattar,

Om man fingrar på dagen så att säga så tycker jag att den har fungerat otroligt bra. Man lär sig hur saker och ting fungerar samtidigt som man lär sig rutinerna som finns. Jag uppskattar alla ord och tips som jag får, vilket gör mig till en mer säker fritidspedagog i framtiden. Dagarna är intensiva, varvat med lugn stämmning, det passar mig kanonbra !

Idag ska jag ha ännu en slappekväll för mig själv, vilket innebär att jag inte ska göra speciellt mycket som har med ansträngning att göra, utan mer ska bara vara. Ska dock skriva klart något arbete så jag kan kasta det i väggen sen, för orkar inte med det längre.

Känner inte att jag har något mer att delge just nu, update kommer antagligen senare, eller så får det väntas tills imorgon.

inside of me

( sjukt tråkigt inlägg nu egentligen, haha . men det bjuder jag på )

Värsta drömmen !

Första dagen på praktiken avklarad och herregud vad roligt det var !
Ser verkligen fram emot de resterande dagarna måste jag säga.
nu är det stress som står på schemat, men fick ta bilen utav min
käre far för att hinna i tid ! Update later, inside of me

Värsta drömmen !

Första dagen på praktiken avklarad och herregud vad roligt det var !
Ser verkligen fram emot de resterande dagarna måste jag säga.
nu är det stress som står på schemat, men fick ta bilen utav min
käre far för att hinna i tid ! Update later, inside of me

Skit i nålen, tänk i huvudet !

Sitter och lyssnar på lugna favoriter, och dom konstaterar att hur många människor som helst vill hämnas sina ex med en vodoodocka (?) . Det ena är chicken, medan den andra är helt insatt på att det faktiskt fungerar. Själv är jag emot !

Gårdagen innehöll egentligen ingenting. Vivven kom hit, vi gjorde ingenting mer än att titta på film & TV, det behövs inte, vi har det roligt och underbart ändå! En skön hemmakväll är ibland nödvändigt. Blev Beck - i guds namn på kvällen och sen blev det direkt jump in bed. Så nu är jag en helt ny utvilad Anna som tar emot dagen med öppna arma ( va ? ) ! Ska köra bil kvart över 9, för annars hinner jag inte till träningen ikväll. Och väl efter träningen är jag hemma halv 12, det är lite jobbigt faktiskt. Med tanke på att träningen slutar 21.00 ! Sånt är livet  

Har träningsvärk i magen efter mitt träningspass igår. En sådan pilatesboll samt en rullare på golvet kan ju knäcka en totalt. Helt sjukt vad jobbigt det är. Jag har verkligen inga muskler alls !

Nu måste jag fortsätta göra vid mig, för annars kommer jag försent första dagen och det hade verkligen varit en miss i protokollet. Ha en skön dag så blir det update när tid ges, antagligen imorgonbitti !

inside of me


Var tar alla veckor vägen ?

Jag har aldrig sett vivven med så stora ögon som igår när han satte sig i bilen. Snacka om att vara koncentrerad, för att dölja alkoholen på ett smidigt sätt. Själv skrattade jag bara rätt ut, för han lyckades inte hålla fasaden uppe speciellt länge. Nu helt plötsligt fick jag ett sug efter att gå ut och ha en riktigt kanonkul utekväll, och igår hade jag chansen tillsammans med mina vänner, men då fanns inte suget där, oturligt nog. Antar att det kommer när sista kvalmatchen är spelad. För då hoppas vi på att Emlans fyra filmer fått ett lyckligt slut så att vi kan dra upp rullgardinen, kliva upp ur sängen och andas på ett normalt sätt, och inte längre ha kniven mot strupen..

För övrigt känner jag mig otroligt varm idag.  feber och sådant har jag inte tid med nu i dagarna. För imorgon är det den 23 mars, och då ska jag bege mig till praktiken. Och där ska jag hålla hus i fyra hela veckor. Hoppas att det går bra bara !
Idag när vivven har vaknat, ska han gå och köpa bullar, för det har han lovat. Sen ska vi bege oss till Hässleholm och umgås med min fader.Tyckte lite synd om honom igår, för jag var här och mamma var på jobb, så hn fick sitta och räkna plankor i taket eller något sådant tyckte jag att han sa.

Imorgon är det träning igen, och jag hoppas att det löser sig med att ta mig dit. Går ju rätt länge nu om dagarna. Men det gör ingenting, bara jag kan ha hand om båda sakerna. På fredag är det match igen, mot Lockerud, då ska det bli 3p igen, och likadant på söndagen, för då är vi klara för elitseriespel även nästa år ! i hope.

Nej , nu ska jag burra upp mig i soffan och olla på lite film tills han vaknar : )
insid eof me

På 26 timmar har jag varit i ängelholm, stockholm, skellefteå, umeå , malmö och Helsginborg.

Jag har flugit, åkt taxi, åkt buss och slutligen bil. Det kändes mysigt att vara högre upp än molnen, samt se hur sveriges yta ser ut, från ovan. Dock är landningarna läskiga ochj jag har förmågan att tro det värsta vad det gäller flyget. Om vi struntar i resan och istället fokuserar på matchen som gick av stapeln i Skellefteå igår, så vann vi den. Med 7-5. Vi var inte bra, vi var inte dåliga, vi gjorde det vi skulle och det räckte till en seger i kvalserien. Känns skönt att kunna vinna, trots att man inte lyckas få ut det bästa utav situationen. Men vi fortsätter att kämpa, och spela ut så gott vi kan för att hålla oss kvar i eliten även nästa år. Nu kör vi !

för övrigt har jag tillbringat de senaste 3timmarna med 13 män från herrlagfet. De hade något lustigt spel och tvilliungen gick ifrån som den rika vinnaren. De tog taxi till knutan för att ha sin lagfest. vilket innebär att jag ska städa, laga mat och bara ha en kväll för mig själv. Bara göra det som jag själv tycker är kul . en hemmakväll för mig själv helt enkelt.

På måndag är det praktik, jag längtar.

Godmorgon världen, vilken underbar dag !

Klockan är 08.25 och jag har varit uppe sedan klockan åtta. Hade ställt klockan på nio, men vet ej riktigt vad som hände ?! Hursom känns det faktiskt rätt skönt, med tanke vad som ska hända under dagen. Är otroligt förväntansfull, för det är ju inte sådant som händer varje dag. Ska med tåget nu 10.34 för att möta upp tina, sen blir det till Ängelholms Flygplats !    Fast först ska jag käka en stabil frukost, jag är faktiskt vrålhungrig....

Ska försöka att kolla färdigt på : låt den rätta komma in också, för den är faktiskt helt ok i början, så får ser hur den blir ju längre in i filmen man kommer. Har tjatat om den hur länge som helst, så bäst för den att den är bra . Annars är det synd om vivven..

Kommer förmodligen update later om jag får tag i en dator, annars får ni veta mer när jag kommer hem imorgon eftermiddag.


Tåg, bil, båt, flyg till och med i helikopter
Tar oss genom landet och dom kallar oss för sverige-trotters
Tåg, bil, båt, flyg till och med på eu-moppe
Tar oss genom landet och dom kallar oss för sverige-trotters

/ har dock inte tagit oss fram med tåg eller EU-moppe, men vem vet. Det kommer kanske /


inside of me

Läser ni bloggen ?

Jag skulle tycka det var intressant om folk som läser bloggen kan lämna en kommentar, så man ser vad det är för människor : ) nyfikenhet kan vara en av mina största egenskaper, positivt eller negativt, det vet jag faktiskt inte :)


ibland springer man för fort, tiden hänger inte med

Kommer in i  vardagsrummet och det känns som hemma.
Trots att det är en timme hemifrån smalltown, det är här.

Jag kan inte rå för att tankarna cirkulerar åt helt fel håll, i motsatt riktning än vad som är tillåtet. Har väl mig själv att skylla, det var jag som gjorde ett val, och nu ångrar jag ingenting, bara att jag inte gav smalltown lite mer tid, allt som fanns där. Det som jag kallade för hem, fortfarande kallar för hem, men tiderna förändras och vi med dem, så sant som det står skrivet på insidan av min arm..

jag vill inte att det ska vara så, men det är för sent för att få det tillbaka. Nu får jag helt enkelt försöka klättra upp från botten och försöka ta mig till toppen. Förstår inte hur jag kunnat vara så egoistisk, förlåt mig.


Han har bråttom iväg, han tar bussen från stan  
Han vill hamna i färdiga rum med en fru och
en grogg och ett anständigt liv, han vill sova på
rygg och tala om rumsrena saker och bråttom iväg
Han vill snacka om lumpen med grabbar från förr
och ett glasbord och dammsugna golv och ett
underbart liv och sen le lite grann åt oss som står
kvar där på hållplatsen än tycker han Han har bråttom
iväg Han vill längta tillbaka och säga "Fy fan va roligt
när vi tog studenten" men tiden går fort Han har bråttom
iväg, han tar bussen
till julgran och roliga TV-program
och nån bläcka på kräftpremiären och ordning och reda
och tuttar i Slitz, tycker inte hans fru men han gör ju trots
allt som han vill Han tar bussen från stan Han tar bussen
iväg till ett hus och en mintgrön balkong Han vill ha ett hysteriskt
larm på sin bil och va bra på att hälsa på folk kunna säga
"Fy fan va dyrt", och mobiltelefon Han vill alltid va nådd, han
vill aldrig va ensam och aldrig va den som missar nån
buss till ett underbart liv, och ett glas samarin och ett
konto för säkerhets skull om han inte får chansen att
vinna nåt TV-program på nån öde ö och få lämna sin fru
Han vill inte va svår, inga konstiga krav och tjejer ska ha
lite humor och skratta när han säger stumpan och bråttom
iväg Han har viktiga jobb och ett underbart liv och nån rolig
och vitsig dekal på sin bil för han gör ju trots allt som han vill
Han tar bussen från stan Han tar bussen det är som safari han
ser genom uppdragna rutor hur galningar härjar på stan Och
det borde va dödsstraff på dom tycker han Han har bråttom i
väg till ett anständigt liv och ett fikarum där han gnäller på bögar
som aldrig får tummen ur arslet och gör nånting med sina liv,
han ska tvinga sin slarviga son att göra det där som aldrig blev av,
som han aldrig hann med som han aldrig fick gjort* och han
kommer att skylla på bussen från stan Han kommer att skylla
på bussen. Skynda på Klockan gå Skynda på, bussen går Klockan
går, skynda på, hej och hå Skynda på, bussen går, klockan går
Skynda på om du också vill hinna med bussen till ett underbart
liv och ett glas samarin och ett konto för säkerhets skull och en
kräftpremiär och ett dammsuget golv och ett anständigt liv
Tänk å somna på rygg skynda på skynda på...


inside of me

Pedagogiskt drama, jag är ingen talang, men jag försöker !

Solen skiner, det är vackert väde roch jag dunkar volbeat som aldrig förr. Laddar upp som bara den inför resan i helgen. Skellefteå , here we come ! Måste ha vinterskor och vinterjacka med mig dit, för det är nog ingen direkt vårvärme där skulle jag tro ? Har varit väldigt duktig idag, lyckats avvärka en hel del jag inte trodde jag skulle hinna. Så nu kan jag med gott samvete sätta mig i köket och käka lite pyttipanna med ägg, det är riktig husmanskost det där !

Så jag säger väl update later, för nu har jag inte tid längre.
Måste hinna packa, äta och klä på mig rätt kläder innan
jag beger mig bort från Hässleholm , smalltown..

jag saknar att inte ha alla nära som jag hade innan.
man gick till skolan, man hade sina platser, man behövde
egentligen inte säga så mycket, vi kunde varandra så bra
ändå. Och jag saknar er, det ska ni veta.

inside of me

Åh vilken underbar dag !

Vaknade av att solen hittat ett litet hål i min persienn (?) , så där rök den sovmorgonen. Eller den varade faktiskt till 08.50, och klockan stod på 09.00. Så lite sovmorgon fick man väl. Det behövdes för idag känner jag mig som en ny människa. Hade fått ett väldigt positivt mail om resan till Skellefteå som vi ska göra på fredag - lördag. Så nu ska jag alltså få flyga igen. Det känns lite mäktigt men samtidigt lite komiskt, att man ska spela så långt iväg att man faktiskt får flyga dit ! Jag ser verkligen fram emot den resan, samt de 3 poängen som vi ska ha med oss hem i bagaget, kanske i handbagage på lördagförmiddag ! Dock ska vi typ åka hit och dit, och jag får inte bli borttappad, för då kommer jag inte hem garanterat !

Idag ska jag till min VFU-plats, och det ser jag också fram emot. Vet dock inte vad jag ska ha på mig. Men det får väl bli något gammalt i garderoben. Sen efter det ska jag köra till maxi och handla lite, sen ska jag hem och lägga mig i soffan och glutta film, och sen blir det träning. Jag älskar det !

Skola imorgon igen, pedagogiskt drama ,inte min starka sida, men jag får väl vänja mig för vi ska ha uppträde med det. Så imorgon blir ingen jättedag, men sen måste jag hem och packa och tvätta för att bege mig iväg igen. Sen kommer jag hem på söndagkväll skulle jag tro. För det blir innebandydm-glutt på lördag : )

Måste läsa i min bok också , det hade jag nästan glömt, eller bara förträngt typ sjukt mycket. Den faller inte mig alls i smaken, långtråkig, gammalmodig och allmänt dålig. Men något som är positivt vad det gäller musik, böcker och film, är att jag har uppdaterat mitt musikförråd, så nu är jag back on track..

Inside of me

Ge mig sömn !

Jag är förmodligen den tröttaste kvinnan som gått i ett par skor under denna dag.
Det är helt makalöst så trött jag är, jag har nog aldrig känt mig såhär innan. Inte ok!
   Så nu ska jag lägga mig i badet, läsa min "den musiska människan", sen får jag
se vad klockan blir, för sen runt 8 tiden, då ska jag faktiskt gå och lägga mig !

En riktigt tråkig och händelsefattig dag, men även sådana finns och det får man ta!
Imorgon är jag ledig från skolan, men ska dock och träffa min LUF-are.
Ska bli mycket intressant, för ser fram emot nästa vecka, och sen de tre nästkommande !

godnatt.
inside of me


jag hade en ,
men hon försvann
ge mig, rädda mig
för där är något
som inte står rätt till.

Stress är icke bra för maugen !

Har haft, och har egentligen världens stressigaste dag idag,
Gick upp 05.15, tog tåget 06.36 från Knutpunkten till K.stad,
där jag gick i skolan mellan 9-3. Panik med bussarna till
centralen . Så efter många om och men, är jag äntligen hemma
i mitt hus. Ska ta tåget till Klippan nu 18.22, för att sedan åka till
träningen i Ängelholm för att göra det bästa jag vet, lira innebandy!
   Sen blir det hem, och direkt ner i bingen, för jag kommer vara
som ett djur imorgonbitti om jag inte får sova typ sick många
timmar inatt !

Skellefteå på fredag, gud vad jag älskar sverige !
Måste dra nu för att hinna med tåget !
( inget kul inlägg, men denna dagen har inte varit kul )

Inside of me

Slutet på den här veckan.

Det här kändes alldeles nytt för mig, att skriva på en skärm som egentligen är en TV-skärm.
Helt stort, men på något sätt så flyter ändå bokstäverna ihop. Jag har ingen direkt höksyn.

Melodifestival-final igår, och jag har inget lust att göra något uttalande om vinnarlåten. Den kan säkerligen bli bättre och bättre ju mer man lyssnar på den, men just nu är det inget som klingar "vinnarlåt" hos mig iaf. Det är dock rätt komiskt att det var så otroligt spridning på poängen som delades ut. Men men , får hoppas att vi inte kommer sist, för det hade varit pinsamt. Kanske ska ta och satsa på något annat istället, vm i pannkakasätning eller något sådant.
    Men kvällen hos linda var verkligen trevlig, och sen blev det nykter utgång tillsammans med My & Tina, för att sedan möta upp vivven och köra hem honom till Helsginborg.
     Var uppe i ottan, och gjorde min cheesecake så nu hoppas jag på bra resultat annars blir jag förbannad. Vi ska försöka hitta på något kul idag, men söndagar är inte roliga så antar at det blir en söndag utan det lilla extra nöjet.

Ska duscha nu, luktar bara rök och allmän utekväll !
inside of me

Vi vann en titel !

Det blev Dm-guld tillslut och det kändes fruktansvärt skönt !
Vinst med 7 -3 , och det kändes bättre än på länge. Detta
var en match då man såg på alla hur mycket innebandyn
betyder, och detta var verkligen behövligt inför kommande kval!
     Det var otroligt skönt, men det som måste klassas som minst
lika skönt, är att självförtroendet höjdes med ungefär 2000%. Nu
är det bara att tuta och köra inför kvalet, för vi ska ha FBC kvar i eliten!

Har sovit som en gud inatt. Tror det har och göra med att jag fick
ha mitt eget täcke, min egen säng och mina egna tillhörigheter
runt omkring mig. Det blir alltid värre framåt natten... nicht !

Drar vid 16.25 idag för att ha Schlagerkväll i Ängelholm med laget!
Undra om det kommer bli högljutt och snack om vilka som är bäst..
Jag har som sagt redan mitt slutresultat färdigt ! Så nu får man vänta..

Ska ut och cykla nu en sväng hade jag tänkt i det fina vädret . Underbart !
So , vivven har fixat internet hos sig, så blir uppdate imorgon !

Inside of me

En helt vanlig fredag, som kan bli speciell !

Då är dagen med stort D kommen och tankarna är iväg på annat håll.
För ikväll finns där inget mellanting, och det -var -nära spel, utan nu finns
där bara en sak som gäller och det är vinst, inget annat är acceptabelt.
Inte nu, inte hos mig, inte hos någon är jag väldigt säker på . Det kommer
bli en match som kommer innehålla det mesta skulle jag tro. Kommer bli
en jämn match, och jag ser verkligen fram emot att få spela den .

Åker strax efter fem och jag ska ha med mig 2 par skor för att känna efter,
för jag är ingen parkett-spelare, utan jag hatar verkligen det. Men man kan
ju inte rå för vilket golv som ligger i hallen . återkommer om slutresultat !

För övrigt har livet rullat på som aldrig förr idag. Hör på nu emlan, jag gick
upp klockan nio idag, för att studera i min musikbok och konstbok, Sen har
jag lagat mat till vivven som kom hem från jobbet. Hann dessutom med att
städa så nu har han fint i lägenheten. Skulle fikat med sandy, men det blev
förhinder så vi skjuter upp det : ) jag tycker om dig ändå jänta

Nej , nu måste jag fixa frillan innan det är dags för uppladdningskrubb !


hon har haft ryggproblem sen ettan, 

 


Inside of me

Schlagerhysteri i det avlånga landet !

Har tagit mig en liten tupplur, som jag kände att ja välförtjänt kunde ta ut
Vet dock egentligen inte varför jag förtjänade den, så jag tog den bara.

När jag vaknade kom jag direkt och tänka på den här schlagerhysterin som går genom landet dag som den här. Fast jag vet egentligen inte om landet har så stor koll på årets melodifestivalbidrag med tanke på alla irriterade insändare och
inlägg som funnits den senare tiden. Att bidragen inte håller samma klass som förr, och jag håller med, det var bättre förr. Jag tycker att en svensk schalgerfestival ska ha svenska bidrag, engelska är okej, men bidrag som man måste använda tolk för att förstå tycker jag inte hör hemma här. Som den här "alla", jag förstår ingenting och jag tycker den är fruktansvärd. Så jag tycker att bidrag som kommer från sverige ska sjungas på svenska. främling är en gudagåva, Det blir alltid värre framåt natten hålller en klass för sig,  tusen och en natt är inget att tala om, ABC har ett eget sound
och hela världen för mig. - det var bättre förr ( säger hon som inte ens fyllt 20 ) Men det känns bara så konstigt att kolla på bidrag som sjunger ett annat språk när man bor här, det känns inte rätt ! Sen tycker jag att bidrag som sjungs på engelska självklart kan vara bra. Det är det här med arabiska, grekiska och sådant som gör mig lite fundersam.  

Ska kolla på lördag, men sen när den stora bomben släpps och man får titta på allt från personen som ligger och tar sig för huvudet till folk som är utklädda till krigare, då ger jag upp och slår över till någon annan kanal. Det var länge sedan jag verkligen tyckte att något annat lands bidrag faktiskt var bra och trallvänligt så att melodin satte sina spår. Nu finner jag mest irritation och agg mot allt ! Det har väl att göra med den här röstningen och hur den går till. Det är inget land som röstar på ett land som faktiskt har en bra låt ( om det nu förekommer ), nej nej , man röstar istället på det land
som man gränsar till, för att man ska visa respekt och sådär. Och därför resulterar det alltid med att länder som estland, lettland och litauen röstar på varandra , medan ryssland och vitryssland går hand i hand. Det här var också bättre förr, då röstade man på länder som hade bra låtar, inte för att man gränsade till varann,och då hade man inte heller lika många länder att "välja" på. Så nej , det här året ska jag inte kolla på
eurovision song contest


jag hoppas att slutresultatet blir såhär i årets upplaga av melodifestivalen !

Måns Zelmerlöv - Hope & glory

E.M.D - baby goodbye

Sarah Dawn Finer - moving on.

Alcazar - stay the night

Caroline av Ugglas- snälla snälla

Heat - 1000 miles

Molly Sandén - så vill stjärnorna

Agnes - Love love love

Emilia - You're my world

Malena Ernman - La voix

Sofia - Alla

Bakdag med tillhörande.

Igår var det onsdag, och då hade jag & david bakdag.
Vi bestämde oss för att göra en kladdkaka, med olika åsikter om resultatet. Jag är förtjust i den här kladdida kakan, där det nästan rinner från skeden påväg till munnen. Medan han tydligen föredrar den där ljusa, fina, släta och inte alls kladdiga kakan, som för mig inte heter kladdekaka då, utan torrkaka. Men vår skapta torrkaka smakade ändå helt ok, men föredrar ändå den riktigt kladdida kakan, som verkligen lever upp till sitt namn.

På kvällen for jag till ängelholm för att träna och den här träningen var både skoj och jag väldigt bra enligt mitt personliga tycke. Är fokuserad inför matchen på fredag, och jag ska ta hem ett dm-guld på senior nivå, absolut ska jag det ! Ser fram emot att möta mina gamla lagkamrater, samtidigt som jag fasar över det. Innan och efter matchen är vi vänner, men under vet jag inte ens vilka dem är ( det är något jag intalar mig iaf, sen får vi väl se hur det går med den saken )

Idag har en sådan där dag, tillsammans med hela klassen där vi ska planera inför fritidshemmets dag, vi ska ha typ 350 ungar att ha koll på. Det känns som dubbla utmaningar . Dels att hålla i den här dagen, samtidigt som man ska ha koll på alla liv som springer runt runt runt. Jag ser fram emot dagen..

Ikväll blir det åter träning i "hometown" Ängelholm. Jag tillbringar faktiskt väldigt mycket vaken tid, i och för sig även sovande tid. Men det gör mig ingenting, staden är fin ! Efter träningen åker jag till HBG, och sedan hem igen imorgon för att möta upp sandra halv 3 för uppladdning tillsammans :  )

Nu får jag nog lägga på ett kol och göra mig färdig så man inte skrämmer klassen då jag nu ser ut som ett levande lik med världens största fågelbo på huvudet ! Den här frisyren är inte okej !

Inside of me

Utmanad en tisdagskväll !

Utmanad

Jag har blivit utmanad av http://www.guldemlan.blogg.se/

Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer och berätta det för dom. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn. Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! Du får inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar! Om du utmanar någon med listan så får den personen, om ni skulle råka ha namn som börjar på samma bokstav, inte ge samma svar som du (utom namnet då om ni heter lika).

Lycka till!

1. Vad heter du? Anna


2. Ett ord på fyra bokstäver: alla

3. Flicknamn: Andrea

4. Pojknamn: Alwin

5. Yrke: Advokat

6. Färg: ananasgul ( skriv förslag på färger på a , för jag kommer inte på några )

7. Klädesplagg: anorak

8. Mat: ansjovis

9. Sak i badrummet: Ansiktskräm

10. Plats/stad: arvidsjaur

11. En orsak att vara sen: allvarlig magont

12. Något man skriker: aldrig !

13. Film: A walk to remember

14. Något man dricker: ananassaft

15. Band: ABBA

16. Djur: Anaconda

17. Gatunamn: Annerovägen

18. Bil: Audi

19. Sång: All i ever wanted

20. Känd person: Anna Lindberg

Jag utmanar Tina, madde, viki, sandra och anna T  : )


tiderna förändras och vi med dom .

Full rulle under dagen igår. Gick upp halv 7, åkte till k.stad, gick i skolan från 9- 15.30, var hemma halv 5, sen åkte jag klockan 5 igen, och var hemma halv 11. Jag ljuger om jag säger att jag inte åker tåg ofta, det börjar bli skrämmande nu.
Satt och funderade på allt möjligt under mina turer genom skåne, men jag kom antagligen inte fram till någonting som är utav vikt, eftersom att jag inte kommer ihåg det. Så dagen igår var nog en dag som hamnar i kategorin vanlig.

Men idag har jag funderat mycket, och verkligen nått resultat.  man kan inte gå ihop med alla, synd bara att man går tillsammans med någon som man inte gör det med. Sen har jag kommit fram till att tiden med hässleholm var speciell. Sms;ade lite med sandra innan och jag fick gåshud, hon satt och rabblade upp allting vi vunnit, sm-brons, dm-guld, dumleguld, prag guld... så jag har hämtat filmen från SM-bronset i avesta, så måste sätta i den snart och kolla på den för att minnas och skratta och eventuellt få en liten tår i ögat. Satt också och funderade på hur konstigt det känns att veta att vi ska mötas, likdant med sofie, att vi har spelat mot varandra 2 ggr detta året, i samma serie , vi som alltid spelat tillsammans spelar nu i hela olika delar utav sverige och serier. Tiderna förändras och vi med dom kan man verkligen säga .

Hade idrott i 2.5 timme idag och har lekt sjukt mycket.
Kommer antagligen har träningsvärk imorgon i armen
för kast med boll brukar jag ju inte göra så himla ofta.

nu ska jag lägga mig i soffan och kolla på filmen
gåshud, minnen, glädje, tårar och massa kärlek .

inside of me

När jag går därifrån..

Melissa Horn, fantastisk röst, fantastiska texter
och jag håller med dig fullt ut Emelie.. Något
inom mig väcks och jag kan inte längre hålla
tillbaka det, utan detta får bli en plats då allt
suddas ut, inombords och utvändigt, det får bli så..

jag vill sy in mig i din kropp
drunkna i dina andetag
i takt till dina hjärtslag .
jag vill inte ta ett steg utan dig tätt intill.
vill inte riskera att du springer och jag står kvar
det är något som säger mig att det är så de ska va.

när du tar klivet åt sidan
för att släppa in någon ny i ditt liv
får jag aldrig chansen till att vara den där
det spelar ingen roll om jag klär av mig naken och går förbi,
jag kommer aldrig bli en sådan du lägger märke till.

en sång i ditt bröst
hörs vart du än går
jag vill vara refrängen i sången
rätta till texten när den snubblar till
skylla på vägbulan här utanför,
att rösten brister när tonerna höjs,
jag vill vara någon du kan skratta med
någon du värdesätter högt,
jag vill vara den som finns hos dig nu

det regnade för en stund sedan
och jag blev tyngre än någonsin
det har med regnet att göra,
vad känslan för dagen ska vara.
inte utan någonting, kan jag vara idag
behöver din röst, dina läppar mot min hud
för att kunna stå rak i ryggen och låtsas
som om allt vore bra. jag hoppades att
du skulle lägga märke till mig, och ta mig
på allvar en dag som den här, när det
regnade för en stund sedan .

jag har så mycket som vill komma ut, men
det är som att skriva i motvind, där är ingen
som ser och ingen som försöker se, det blir
tomt och jag skriver i motvind. det blir inte
bättre än såhär, inside of me, inside of me now.

helgmix

Sista dagen på denna veckan och jag har egentligen inte lyckats
göra någonting som faktiskt känns viktigt. Har bara funnits och
tillbringat ett x antal timmar med vivven, mys ! =) Har fresten med
hjälp utav vivven lyckats få igång min skrivare och nu i efterhand
ska man väl säga: det var inte så svårt ! ? Men att det krävs två pers
för att lyckas få igång den talar väl egentligen sitt eget språk ?

Middagen igår på cats var lika fantastisk som alla de andra gångerna
jag ätit där. Fläskfilé med pommes och bea sås + vitlökssmör &
en banana cats. Nu idag känner jag mig allmänt mätt fortfarande och
behöver inte äta fören imorgon då det ska bli gott med lite frukost !

Snart ska vivven åka hem och då ska jag städa, för när han kommer hit
är det som om han tar med sig ett moln som där står "stöka ner" på, för
här är aldrig lika välstädat när han kommer, som när han går. Undra hur
det kan bli så varenda gång!?

Kanske vankas innebandy ikväll också. HIF - Ramlösa div 4 herrar. Får se
på vilket humör jag är på. Kanske kanske inte skulle jag säga. har dessutom
lyckats oddsa idag, och vi får väl se om pengarna rullar in som dom ska ikväll!
Om fallet nu blir så, så hade jag blivit överlycklig !

Nu ska jag kolla på gamla beck
tillsammans med vivvis .

Inside of me

Supermycket helg sitter fint !

Kan ni förstå, att detta är min första lediga helg på hur länge som helst !
Nu menar jag jättemycket ledig, vilket innebär fredag - söndag. Det har
inte hänt många gånger detta året, men har själv valt att ha det så !
Dock är det ruggit skönt att veta att man kan gå och lägga sig sent för
att sedan sova bort stora delen av dagen därpå. magisk känsla

Igår var jag på bio. Något tyå borta värst eller vad den hette. Rolig var
den iaf och under filmens gång lyckades jag och vivven komma in på
lite interna saker. Tex när hon kräkte så började han göra sina kräkljud
som vi så ofta använder oss utav när vi reagerar på någonting . ( det känns
som om man måste veta hur det är i verkligenheten för att man ska förstå
vad som händer i våra sjuka huvuden ) jag tycker om honom ändå <3 !

Åkte hem, och kollade på band of brothers, sen somnade vi gott och imorse
gick jag upp runt halv 10 snåret för att köpa bullar. Käkade dem tillsammans
med lite mannagrynsgröt. Har blivit värsta husmorsan nu när han flyttat. Jag
lagar mat, städar och gör massa sysslor som jag aldrig provat på förut. Än
har han inte klagat på magont eller smärta i bröstet efter han ätit min mat !

Nu ligger han dock och sover, igen. Det är det enda han gör känns det som.
Det har kanske blivit ett tecken på att jag ska sluta laga mat till honom ? Idag
ska vi fresten till cats och spendera den femhundringen som han HITTADE
i ett kuvert från när han fyllde 20, vilket är för snart 3 år sedan. varför har inte jag
den turen att hitta bortglömda pengar sådär ?

Har dessutom fått sommarjobb, som personlig assisten. Ser verkligen fram
emot att arbeta som det i sommar. Är en väldigt bra erfarenhet anser jag. Och
kommer dessutom att kunna kombinera den med min idrott som jag älskar.
Säsongen gick alldeles för fort, och nu vill jag att sommarträningen ska vara
över så jag kan få åka lite buss och lira lite innebandy tillsammans med gänget.

Nu ska jag väl dricka lite läsk och sätta i en film antar jag. Saknar hassel- filmerna
så det får nog bli en sådan antar jag ! Uppdate later ikväll, om kvällens mat på cats !

jag vill trycka på
din ömma punkt
och slå mig själv
över bröstet då jag
kommit underfund
med vad det är jag
har som du aldrig
kommer hitta igen.

varför måste folk höra av sig precis när man börjat bearbeta hatet man känner för dem?
trodde han kommit över det stadiet att försöka köpa tillbaka mig med sina genomskinliga ord..
men tydligen slutar man inte att förvånas vad människor är kapabla till....

inside of me

abba- GOLD !

Sitter och lyssnar på golden hits med ABBA !
det är ju så man får gåshud !
Deras kläder är bara alldeles för underbara,
men jag hade aldrig själv tagit dem på mig ! 

Vilket gung det är i låtarna alltså, nostalgi 
har jag hört att folk pratar om när man hör
på låtarna. Själv så är det inte förens på
senare tid ( 5 års period) som jag börjat
lyssna på dem. jag ångrar ingenting  !

Igår när jag skulle sova kollade jag snabbt på min dator och det
förde mig rätt så snabbt in på "bloggbanor". Vad är det egentligen
man ska skriva om för att få en framgångsrik blogg ? Det känns inte
helt rätt för mig att snacka om ytliga saker, snacka om politk och pengar
 intresserar inte mig heller. Detta har för mig blivit en "skrivar station", inget ytligt snack!

Och idag slog en annan tanke mig.  det här med kompisar, var går gränser för att man ska säga att jag känner han/hon ? Eller var går gränsen för var man blir klassad som en kompis som man känner väl, var går gränsen för att man ska bli klassad som en kompis över huvudtaget ?! För idag när jag satt på tåget fick jag två personer bredvid mig som
uppenbarligen gått i samma klass, på gymnasiet, men inte numera umgicks, men det kändes som om de pratade med varandra för att de kände sig tvingade. Inte för att de verkligen var intresserade över vad som hände i deras olika liv. Och jag vill inte bli en sådan "krystad" vän.. och hoppas att det aldrig någonsin kommer ske med mina kompisar nu / sedan finns det väl undantag som i alla andra fall, det kan låta stelt och så , men de är kanske i själva verket bästa vänner och deras konversationer blir på det här sättet /  !

Nu har mina knölar gnuggats länge
så nu tycker jag att jag förtjänar lite
sömn innan träningen faktiskt ! Får
se om jag kommer hem ikväll, eller
det blir imorgon. Det beror på hur
trött jag är efter träningen !

inside of me

partytime for some people.. not for me .

Som vanligt hinner jag inte göra hälften utav det som jag hade tänkt
göra under dagen. Så det får bli ett projekt till imorgon, som vanligt .
Lyckades dock med att skriva början på min inlämningsuppgift som
ska vara inne på måndag, den verkar vara tolkningsfri eftersom där
inte finns något angivet sidantal, men jag tror det ska vara kring 2s.

Ska snart bege mig till tåget för att åka till träningen. Ska köra till
stationen, för mam & pap är inte hemma, och det fick jag reda på
alldeles för sent. tyvärr ( njet ) ! Är allmänt trött i huvudet och vet inte
vad som hade varit kul resp tråkigt en dag som den här. Vet bara att
jag MÅSTE sova när jag kommer hem , annars kommer jag inte orka
spela gitarr imorgon,

jag får se vad
tiden utvisar
jag orkar inte
längre sätta
mig upp mot
den

inside of me

lovesongs 2oo9

Igår hade jag problem med att komma fram till vilken dag det var,
tror det har och göra med allt som helgen drog med sig .
Känslosam, kall, varm, irriterad, glad, lycklig, förkrossad .

Ett nytt liv i hemlighet
ingen ser ingen hör
och ingen förstår vad
som görs, hur det går
tillväga, det bara finns.

Gick upp vid halv 9 tiden idag, käkade lite frukost, ringde sedan till
sommarjobbet, pratade lite, sen tog jag tag i hushållssysslorna.
Städade, diskade OCH lagade mat. Klyftpotatis och vitlöksbiffar.
Sen har jag varit på väla och ikea och nu har jag kommit hem till
Hässleholm. Blir till att sova järnet inatt, men först ska jag lyssna
på lovesongs, den nya skivan. Jag smälter och jag vill bara kramas
Men istället befinner vivven sig i en helt annan stad just nu .
Det är dock inte så farligt som det låter, vi ses ju snart igen : ) ! <3

Har massor att göra imorgon
måste skriva en lista .

Kvalserien har kommit ut med rätta datum,
hoppas på den 20 så cornelia kan vara med !

nu är det bingen
Godnatt .
inside of me

en otrolig känsla

KLARA FÖR KVAL OCH FY FAN
VILKEN KÄNSLA DET VAR ATT
VINNA SISTA MATCHEN FÖR
SÄSONGEN. NU BÖRJAR VI
OM PÅ NY KULA. VIKTIGT  !
vinst med 6-5 och hela laget
var alldeles suveränt idag !
och nu ska jag lägga mig i soffan
och mysa med min ögonsten <3